>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja u bukmachera

bej 178

bej

Użytkownik
zamów coś ze sklepu internetowego i poproś aby wystawili Ci fakturę. U większości bukmacherów taki manewr przechodzi

logicus 139

logicus

Użytkownik
Możesz spróbować ich poprosić, żeby wysłali Ci list weryfikacyjny z kodem na twój adres i ty im ten kod wklepiesz. Napisz tutaj czy to przejdzie. BAH od kilku lat śle mi jakieś badziewia reklamowe z Austrii chociaż tego nie chcę więc może twój bukmacher nie będzie robił problemu z wysłaniem jednego listu. Napisz też o jakim bukmacherze mowa.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Najprostszy sposób to udanie się na pobliską stację benzynową, na której dostaniesz fakturę na swoje dane. Wszyscy bukmacherzy akceptują taką formę weryfikacji.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Q 8

qwertz

Użytkownik
Jak masz telefon na rachunek, to wyślij skan rachunku telefonicznego. Jak nie, +1 do opcji z fakturą. Sporo sklepów z wyposażeniem biura czy sklepy typu castorama czy obi daje faktury, kup byle co i poproś o fakturę bez podawania NIPu.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Jak masz telefon na rachunek, to wyślij skan rachunku telefonicznego. Jak nie, +1 do opcji z fakturą. Sporo sklepów z wyposażeniem biura czy sklepy typu castorama czy obi daje faktury, kup byle co i poproś o fakturę bez podawania NIPu.
Każda faktura przechodzi, kiedys wysłałem fakture na 7zł i przeszła bez problemu.

Do góry Bottom