>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja u bukmachera

L 3

lucassss

Użytkownik
Witam.Jakiś czas temu założyłem konto na sbobet. Teraz chciałem wypłacić jednak proszą o weryfikacje. Wysłałem im skan dowodu osobistego, wyciąg z konta gdzie widać moje dane, screen z mbanku oraz skan prawo jazdy. Niestety to nie przeszło i dostałem od nich maila:

&quot;The statement you have provided we not acceptable. We accept Monthly statement which must not more than 90 days old and which has your name and residential address appearing. &quot;

Co im jeszcze można wysłać?

K 29

kalonek

Użytkownik
Witam.Jakiś czas temu założyłem konto na sbobet. Teraz chciałem wypłacić jednak proszą o weryfikacje. Wysłałem im skan dowodu osobistego, wyciąg z konta gdzie widać moje dane, screen z mbanku oraz skan prawo jazdy. Niestety to nie przeszło i dostałem od nich maila:
&quot;The statement you have provided we not acceptable. We accept Monthly statement which must not more than 90 days old and which has your name and residential address appearing. &quot;
Co im jeszcze można wysłać?
Na wyciągu z banku musi być Twój adres zamieszkania. Jak sam napisałeś wysłałeś im screen prawdopodobnie historie operacji? Nie wiem jak jest w mbanku ale mi zakceptowlii dopiero wyciąg (który dało się ściągnąć w formacie pdf mój bank to to pekao sa) tam dopiero był widoczny pełen adres zamieszkania i moje imie i nazwisko. Wyciąg nie może być starszy niz 90 dni.Jeśli nie masz możliwości ściągniecia pełnego wyciągu internetem pewnie czeka Cię wizyta w placówce mbanku.
Poza tym łatwo się dogadać z nimi nie jest mi bez rozmowy telefonicznej z Hong Kongiem się udało ????

Do góry Bottom