>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Weryfikacja telefoniczna konta

E 285

embotron

Użytkownik
Czolem, moja dziewczyna ma zalozone konto na bet365, czasami cos tam stawia, ale przewaznie ja z niego korzystam. Przy probie weryfikacji danych osobowych (wyslana kopia dowodu) dane zostaly zaakceptowane, ale powiedziano jej, ze telefonicznie skontaktuje sie z nia konsultant. Czytalem na forum, ze pyta on tylko o dane osobowe, aby sprawdzic czy zgadzaja sie z podanymi, ale czytalem tez, ze pytaja o handi -0,25, czym sie rozni azjatyckie od europejskiego itp. Jak mozna wywnioskowac z tego, ze raz na jakis czas pusci jakis zaklad, nie za bardzo to ogarnia. Wie ktos jak to jest na 100%?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Sam chyba dobrze rozumiesz, że zdecydowana większość kont zarejestrowanych na kobiety ( dziewczyny, mamy, babcie czy ciocie ) to lipa i stąd ich telefoniczna weryfikacja, zwykle mająca sprawdzić czy poziom wiedzy bukmacherskiej odpowiada zarówno takiemu ogólnemu rozeznaniu ale także temu co było dotąd z tego konta zagrane.
Zatem w trosce o swój własny interes ( bo grasz z tego jej konta ) wyedukuj dziewczynę aby nie dała się zagiąć na ew. jakimś możliwym podchwytliwym pytaniu.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Musisz dziewczynie wszystko powiedzieć, co grałeś , za ile itp, ja to przerabiałem z inną firmą i o dziwo udało się. Chodziło o wypłatę z bonusa, byłem przekonany, że zwrócą kasę , ale zamkną konto, jednak wszystko było ok. Z drugiej strony zastanawiam się jaka błędna odpowiedź powoduje bloakdę konta, bądź konfiskatę środków.

D 5

destino

Użytkownik
Też miałem taki problem w bet365 :p Zaliczyłem w dodatku dużego faila, ale konta i tak nie zablokowali i więcej już nie chcieli żadnych weryfikacji.

E 285

embotron

Użytkownik
No a powiedzmy, ze jakas kobieta bierze typy, np z tego forum, bo zobaczyla sobie, ze ktoremus z typerow dobrze wchodzi i zupelnie sie nie zna na sporcie, a zarabia sobie na typach innych ludzi, co wtedy? A co jezeli na koncie sa jakies pieniadze? Nie maja zamiaru wyplacic ani wygranej, ani kwoty wplaconej? Troche to dziwne

W 69

wlodi18

Użytkownik
mają prawo do wszystkiego ;)
to z tym że pytają o handicap to jakas legenda chyba, przerabiałem to kilka razy i nigdy nie padło takie pytanie, poza standardowymi danymi pytają jeszcze o kwote depozytu ostatnią, skad pochodził i ile.

Do góry Bottom