>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Weryfikacja moneybookers

papa-pio 2

papa-pio

Użytkownik
Witam

Jak zapewne kazdy ostatnio zainteresowany wie, są olbrzymie problemy z weryfikacją konta na mb. Mój polega na tym iż, wykorzystalem swoj limit transkacji. chcialem wyplacic kase wiec zaznaczylem weryfikacje po adresie zamieszkania - niby wszystko wporzadku, limit sie zwiekszyl. Jednakze nadal nic nie potrafie zrobic... gdy chce wyplacic kase, nalezy ZNOWU zweryfikowac konto - mam teraz 2 opcje, albo po karcie kredytowej albo wyplata ponizej 40zl na konto bankowe. Dokonalem wiec wyplaty i w tytule mial byc kod ktory mialem wprowadzic na ich stronie - oczywiscie nie bylo :/ Gdzies wyczytalem ze polskie banki z niewiadomych przyczyn ucinaja te adnotacje (w tytule). Wczesniej jeszcze inaczej to zrozumialem i zamiast wyplacic kasy to wplacilem na konto mb - to ponoc tez weryfikacja, kasa doszla i... i dalej nic. teraz juz nie moge nic zrobic - ani probowac jeszcze raz wyplacic kasy na konto bankowe ani wplacic z konta bankowego na mb. jestem &#39;lekko&#39; zdenerwowany&#39;.
Przeslac kasy tez dalej nie moge (na mail komus) bo rowniez prosi o weryfikacje.
Pierwszego maila im wyslalem 2 tygodnie temu to kazali wyslac potwierdzenie wplaty transkacji id iles tam.. w tym problem jednak ze ja zlecilem WYPLATE ponizej 40zł a oni chyba mysleli ze na odwrot. Wytlumaczylem im wszystko w nastepnych mailach, cala procedure postepowania wraz ze scanem dowodu osobistego (ktorego nie zadali) i dalej nic. Odpowiedzi od ponad tygodnia nie ma.
Dodam jeszcze ze problemy bankowe przypuszczam iz sa z tym ze moje imie i nazwisko sie zgadza, jednakze adres zamieszkania nie - niedawno sie przeprowadzilem i w banku mam stary adres. Jesli robią to automaty to potrafie to zrozumiec.
Ale to nie zmienia faktu ze po weryfikacji miejsca zamieszkania wszystko powinno byc sprawne, prawda ? a ten ich support.. wrr..

Jak widac sytuacja jest mocno zamotana, ale zrobilem wszystko co sie dalo a Ci pieprzoni złodzieje nadal zamrażają moje pieniądze.
Miał ktoś podobny problem?
Pisałem maile.. dzwoniłem do nich, ale supportu polskiego nie mają a Pani nie byla na tyle łaskawa zeby powoli powtorzyc wypowiedziane do mnie zdanie.

Sprawa o tyle wazna ze w gre wchodzi 11tys. wiec nie mała kwota pieniedzy ktora jest mi potrzebna na 2 tygodnie temu...

pozdrawiam

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Zrób tak:
Wyślij do nich pieniądze najlepiej ponad 5$, zwykłym przelewem który trwa 2-5 dni. Następnie zaloguj sie na stronie swojego banku i zrób screen zrobionego przelewu. Następnie zaloguj sie na stone MB i tam masz zakładkę pomoc elektoniczna. Załącz screen w tym &quot;mailu&quot; do nich i wszystko bedzie ok.

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Jak to jest z tą weryfikacją poprzez Adres zamieszkania?
Wyślą mi list z kodem, wpisze kod i tyle?
Bo w MB podałem inną datę urodzenia ponieważ mam 17 lat.czyli urodziłem się w 1991r. a tam jest max do 1990.
Ale adres się zgadza czyli będzie wszystko ok?

K 0

kris7777

Użytkownik
krzysiek5680 - przy weryfikacji samego adresu nie powinno byc problemow, ale mysle ze predzej czy pozniej sie na nie natkniesz.

Konto bankowe musi byc &quot;podparte&quot; jakimkolwiek dokumentem tozsamosci, w ktorym widnieje ze masz 17 lat.
Problemy mozesz miec z przelaniem kasy z MB na owo konto, gdyż dane z MB (gdzie rzekomo masz 18 lat) nie beda sie pokrywac z danymi konta bankowego (17lat)

Poza tym Twoje pieniadze moga sie nawet nie pojawic na koncie MB jesli buk w ktorym grasz poprosi o skan dowodu.

Lepszym rozwiazaniem byloby zalozyc konto na kogos pelnoletniego z rodziny

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
JA właśnie z buka wypłacam bo on nie prosi o skan dowodu i mam kupe kasy na MB i teraz nie wiem jak mam to wypłacic.Może wyśle kase jakiejś osobie która wypłaci i potem mi przeleje na konto bankowe.

Do góry Bottom