>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja konta

K 0

karolek993

Użytkownik
Jak wygląda weryfikacja z nowymi dowodami? Niestety musiałem wymienić i mam nowy dowód bez adresu zamieszkania. Czy można to potwierdzić tym dowodem ewentualnie prawem jazdy? Wiadomo, że zależy od buka ale napiszcie mi jak weryfikowaliście konta i u jakich buków to było ????

E 293

emarco

Użytkownik
Niektórym bukmacherom jako weryfikacja adresu wystarczy druga strona dowodu. Jako, że w nowym dowodach adresu nie ma - to będziesz musiał wysłać skan rachunku jaki otrzymujesz na swój adres. Rachunek lub jakiś rachunek, paragon z danymi, itp. Kwestia dogadania z konkretnym bukmacherem, który jest zobowiązany licencją aby weryfikować adresy graczy.

C 0

caerus

Użytkownik
W czesci firm wystarczy ze potwierdzisz wiek i tozsamosc przy pomocy dowodu osobistego, a adres zamieszkania bedziesz mogl potwierdzic online lub telefonicznie. W ktorym buku planujesz otworzyc konto?

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Witam serdecznie
Mam pewne pytanie , otoz ktos zalozyl na mnie konto w Bet365 , naturalnie bez mojej wiedzy , otrzymalem list weryfikacyjny z tej Firmy. Zapewne powinienem zglosic to tej Firmie , pytanie czy zgłaszać takie zdarzenie na Policji ? Bardzo prosze o pomoc oraz porady w tej niecodziennej sytuacji

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Nie sadze , czy po zgloszeniu tego w Firmie Bet365 Oni przeprowadza jakies swoje procedury ? Czy zglaszac takie zdarzenie na Policji ? Wnioskuje ze zadnych konsekwenci z tego powodu nie bede mial ze ktos zalozyl na mnie konto u buka , pytanie czy jest sens gdzies to zglaszac czy po prostu pozostawic ?

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Jak zgłosisz, BET zablokuje to konto. Ktoś kto miał dostęp do Twojego dowodu. Wysyłałeś gdzieś? Policja nawet nie zajmuje się tym jak ktoś zgubi dowód a na rogu ktoś wziął pożyczkę więc szkoda zachodu ale do BET warto napisać.
Wnioskuję, że nie masz SKRILLA lub Netellera?

Do góry Bottom