>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja konta ?

betlej 184

betlej

Użytkownik
Witam,
Poleciłem swojemu znajomemu skrilla. Założył konto, poszła wpłata, wyczerpał limit. Poradziłem weryfikacje poprzez przesłanie dowodu i rachunku za pośrednictwem &quot;helpa&quot; tudzież &quot;supportu&quot;. Normalnie po przesłaniu skanów otrzymywało się numer sprawy i czekało się grzecznie na weryfikację. Problem w tym że skrill nie zareagował w żaden sposób, zero, cisza. Miesiąc czasu, nic. Miesiąc czasu, powtórka z rozrywki, dowody, rachunek na helpa i znowu zero stworzenia sprawy, jakiejkolwiek reakcji.
Poradziłem przesłanie listu weryfikacyjnego na adres domowy, ale jak wiadomo trwa to nawet do 21 dni. Mail ze skrilla o dziwo przyszedł że list weryfikacyjny został wysłany. Przychodzą również maile z promocjami, ale cisza z supportu od początku stycznia.
Miał/ma ktoś podobnie ? Pytam bo ja posiadam VIPA i wszystko mam załatwiane na bieżąco, jak to wygląda z weryfikacją kont skrill drogą &quot;supportu&quot; lub &quot;helpa&quot; ? Zacięli się czy co ?

Otrzymane punkty reputacji: +19
tomashov 0

tomashov

Użytkownik
może folder spam ???? ? generalnie wysyłanie maili odbywa się przez ich stronę i formularz do maili, ale jeśli nic nie daje to pisz gdzie się da. To ich &quot;normalne&quot; adresy z których mi odpowiadali:
[email protected] ;
[email protected]
oba były aktualnie na 100% jeszcze gdzieś w grudniu.
pozdrawiam

betlej 184

betlej

Użytkownik
może folder spam ???? ? generalnie wysyłanie maili odbywa się przez ich stronę i formularz do maili, ale jeśli nic nie daje to pisz gdzie się da. To ich &quot;normalne&quot; adresy z których mi odpowiadali:
[email protected] ;
[email protected]
oba były aktualnie na 100% jeszcze gdzieś w grudniu.
pozdrawiam
Potraktuje adnotację odnośnie folderu spam jako nieudany żart.
[email protected] - też cisza. Tego drugiego maila nie znałem

tomashov 0

tomashov

Użytkownik
Wcale to nie musi być żart jako, że może też chodzić o ich folder spam. Jeżeli Twoja poczta to jakieś @op.pl albo @wp.pl to mogą tych maili nie widzieć (kiedyś tak miałem).
Co wtedy rozbić - założyć dodatkowe konto z jakąś międzynarodową domena (gmail, yahoo etc) powiązać je ze Skrillem i stamtąd pisać. więcej pomysłów nie mam.
pozdrawiam

betlej 184

betlej

Użytkownik
Wcale to nie musi być żart jako, że może też chodzić o ich folder spam. Jeżeli Twoja poczta to jakieś @op.pl albo @wp.pl to mogą tych maili nie widzieć (kiedyś tak miałem).
Co wtedy rozbić - założyć dodatkowe konto z jakąś międzynarodową domena (gmail, yahoo etc) powiązać je ze Skrillem i stamtąd pisać. więcej pomysłów nie mam.
pozdrawiam
Mail na który jest założony skrill oraz korespondencja to gmail...

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom