rpg
Użytkownik
Od pewnego czasu mam zablokowane konto MB, gdyz w pospiechu wpisywalalem zla date urodzenia. Zamierzam teraz wyslac skan dowodu, ale zauwazylem ze w danych osobowych mam wpisane "Pani" zamiast "Pan". A reszta jest wporzo w porównaniuu z dowodem.
Tak wiec czy moga sie pluc oto "pani" i np. nie odblokowac konta??
To byl tylko mój blad przy rejestracji, albo cos wpisalem nie poprawnie i mi kazalo poprawic dane i wtedy to sie zmienilo(bo to sie z paska wybieralo).
No i moje glowne pytanie. Czy wystarczy wyslac tylko awers dowodu?
I czy udostepnienie dowodu MB ale i nie tylko, bo wiele buków jak i pokerroomów chce skan dokumentu tozsamosci przy wyplacie czy bonusie jest...
Duzo osób z forum wysyla skany gdzie popadnie zeby jakas kase zlapac, ale to jest wkoncu DOWÓD OSOBISTY a raczej "tylko" jego skan.
CZY TO JEST BEZPIECZNE ??
I przy okazji ile by takie potwierdzenie tozsamosci trwalo??
Z góry dzieki za odpowiedzi.
Tak wiec czy moga sie pluc oto "pani" i np. nie odblokowac konta??
To byl tylko mój blad przy rejestracji, albo cos wpisalem nie poprawnie i mi kazalo poprawic dane i wtedy to sie zmienilo(bo to sie z paska wybieralo).
No i moje glowne pytanie. Czy wystarczy wyslac tylko awers dowodu?
I czy udostepnienie dowodu MB ale i nie tylko, bo wiele buków jak i pokerroomów chce skan dokumentu tozsamosci przy wyplacie czy bonusie jest...
Duzo osób z forum wysyla skany gdzie popadnie zeby jakas kase zlapac, ale to jest wkoncu DOWÓD OSOBISTY a raczej "tylko" jego skan.
CZY TO JEST BEZPIECZNE ??
I przy okazji ile by takie potwierdzenie tozsamosci trwalo??
Z góry dzieki za odpowiedzi.