>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Weryfikacja konta MB

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Od pewnego czasu mam zablokowane konto MB, gdyz w pospiechu wpisywalalem zla date urodzenia. Zamierzam teraz wyslac skan dowodu, ale zauwazylem ze w danych osobowych mam wpisane &quot;Pani&quot; zamiast &quot;Pan&quot;. A reszta jest wporzo w porównaniuu z dowodem.

Tak wiec czy moga sie pluc oto &quot;pani&quot; i np. nie odblokowac konta??
To byl tylko mój blad przy rejestracji, albo cos wpisalem nie poprawnie i mi kazalo poprawic dane i wtedy to sie zmienilo(bo to sie z paska wybieralo).

No i moje glowne pytanie. Czy wystarczy wyslac tylko awers dowodu?

I czy udostepnienie dowodu MB ale i nie tylko, bo wiele buków jak i pokerroomów chce skan dokumentu tozsamosci przy wyplacie czy bonusie jest...

Duzo osób z forum wysyla skany gdzie popadnie zeby jakas kase zlapac, ale to jest wkoncu DOWÓD OSOBISTY a raczej &quot;tylko&quot; jego skan.

CZY TO JEST BEZPIECZNE ??

I przy okazji ile by takie potwierdzenie tozsamosci trwalo??

Z góry dzieki za odpowiedzi.

zebedebe 0

zebedebe

Użytkownik
Od pewnego czasu mam zablokowane konto MB, gdyz w pospiechu wpisywalalem zla date urodzenia. Zamierzam teraz wyslac skan dowodu, ale zauwazylem ze w danych osobowych mam wpisane &quot;Pani&quot; zamiast &quot;Pan&quot;. A reszta jest wporzo w porównaniuu z dowodem.

Tak wiec czy moga sie pluc oto &quot;pani&quot; i np. nie odblokowac konta??
To byl tylko mój blad przy rejestracji, albo cos wpisalem nie poprawnie i mi kazalo poprawic dane i wtedy to sie zmienilo(bo to sie z paska wybieralo).

No i moje glowne pytanie. Czy wystarczy wyslac tylko awers dowodu?

I czy udostepnienie dowodu MB ale i nie tylko, bo wiele buków jak i pokerroomów chce skan dokumentu tozsamosci przy wyplacie czy bonusie jest...

Duzo osób z forum wysyla skany gdzie popadnie zeby jakas kase zlapac, ale to jest wkoncu DOWÓD OSOBISTY a raczej &quot;tylko&quot; jego skan.

CZY TO JEST BEZPIECZNE ??

I przy okazji ile by takie potwierdzenie tozsamosci trwalo??

Z góry dzieki za odpowiedzi.
z podobnego powodu zablokowali mi konto, ze zmianami nie powinno byc problemu prześlij im skan i powinno byc z głowy u mnie odblokowanie trwało 2-3h od momentu wysłania maila ze scanem. Pzdr

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Zaladowalem wczoraj skana bedac zalogowanym na koncie MB. Narazie 0 odzewu. Ale jesli wszystko by poszlo dobrze to moge jeszcze kilka dni poczekac.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Wszystkie konta weryfikowane sa przy ewentualnych wypłatach. Byłoby dziwnym żeby firma zaraz po zarejestrowaniu konta musiała zweryfikować dana osobę.
Również do weryfikacji słuyży przeciez List ktory zostaje wysłany pocztą tradycyjną.

U 0

urlich

Użytkownik
A jak rozumie sie slowo wyplata? Chodzi mi o to, czy np bez zweryfikowanego konta (dowody itp) moge przesylac kase w obrebie MB (bez wyplat na konto bankowe itp)? Czy przy jakiej kolwiek zaplacie z konta na MB musze miec zweryfikowane konto?
Sytuacja wyglada tak, ze mam konto bankowe na siebie (under 18), a nie mam dowodu. I jestem w kropce, bo jak zaloze MB na rodzica, to buk bedzie sie czepial, ze wyplata jest kierowana na konto osoby trzeciej, a jak zaloze na swoje dane, to z kolei nie zweryfikuje konta...

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wyslalem ten skan w niedziele ale nie ta ostatnia. Nic sie nie dzialo. Wiec wyslalem po raz kolejny i jeszcze nastepny. MB spi i ani nie odpisuja ani nie weryfikuja konta. Pisalem im w Centrum Wiadomosci ale dalej nic z tego. Tak wiec mam 2 pytania:

Czy jak pisze do nich w CW to musze pisac po angielsku??(napisalem im po polsku)
Czy ich wiadomosci przychodza na mój e-mail?? Bo nic nie dostalem prócz tego ze sie zarejestrowalem i ze zweryfikowalem konto za pomoca listu z kodem.

Jak nie to zaloze nowe konto a obecne usune bo mnie juz to wkurwia. 90 zl to nie majatek ale ile mozna czekac??

R 0

robert-20790

Użytkownik
Mb odpisuje w ciagu tygodnia. Praktycznie jest to tak ze odpisza po 3, 4 dniach. Mozesz do MB zadzwonic, odbierze konsultant.. w języku angielskim. twoim zadaniem jest poproszenie go o polska obsluge klienta.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ale wszytskie odpowiedzi kieruja na meila, tak??

I jak bym juz do nich zadzownil i dorwal Polaka z obslugi to czy jest taka mozliwosc ze ja mu mówie dane osobowe itp. a on mi potem odblokowuje konto?? Bo gdzies tu o tym czytalem.

Dzieki za zainteresowanie tematem $robert

R 0

robert-20790

Użytkownik
rozumiem że chcesz uniknąc wysylania dowodu osobistego ?
Regulamin mowi jasno ze firma moza zarzadac w kazdej chwili skan dowodu osobisytego jezeli zachodza podejzenia zlamania regulaminu.
W click2pay (cos jak moneybookers tylko nazwa inna) takla weryfikacje konta mozna bylo przejsc przez telefon, gdyz ta firma posiada inne zabezpieczenia takaie jak Imie panienskie matki, tajny kod no i dane personalne.
Musisz zadzownic do moneybookers powiedziec jak jest i poprosic abys nei byl zmuszany do przekazywania skanu dowodu.

Jednak wyslanie dowodu jest bezpieczne jezlei go zmienisz np. numer dowodu czy inne dane.

To jest twój interes, ja sobiscie zadnych dowdow nie wysylam poniewaz wiem jakie moga byc tego konsekwencje. Nie wsyzscy sa swieci.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Dobra dzieki za pomoc.

Ja wlasnie wyslalem dowód juz 3 razy ale MB leci w kulki i nawet nie odpisali do mnie.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Oj Robert nie strasz ludzi tymi dowodami ???? Ja nie wiem czemu piszecie , że czekacie na odpowiedź około tygodnia . Ja miałem parę spraw i zawsze odpisują mi następnego dnia max .

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wreszcie sie udalo i odblokowali. Ale musialem cos im wyjasniac, bo to cymbaly i nie umieja czytac dokladnie. Ale odpisywali mi tylko na meile, które zaczynaly sie od:
&quot;In polish language&quot;.

Do góry Bottom