>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

weryfikacja i wplata w punkcie a bonusy

X 5

xzol

Użytkownik
witam
nigdzie nie moglem znalezc na to wszystko odpowiedzi, niby fortuna ma jakis chat ale nigdzie go nie znajde, a gdy wyslalem tam maila to z mailer deamona dostalem jakis error, wiec pisze tutaj. nie jestem jeszcze zarejestrowany w fortunie
i o to chodzi. mam konto, ale na nim doslownie nic i juz lepiej mi sie przejechac do punktu. i stad moje pytania:
1. rozumiem, ze nadal normalnie mozna zweryfikowac konto w punkcie?
2. wplaty podobno mozna tez tam zrobic. to fajnie, ale podobno trzeba miec jakis numer z ustawien zaczynajacy sie na 9 (jesli nie ma sie numeru fkp). po tej czesciowej rejestracji bede mial dostep do tego numeru by go wczesniej sprawdzic czy nie? chyba ze zaraz po rejestracji babka bedzie widziec, ze ja to ja. chyba ze tu chodzi o cos innego
3. a jesli wplace pieniadze w placowce, to normalnie bede mogl skorzystac z tych obu bonusow (bez ryzyka 100 i bonus 650) czy trzeba zrobic jednak przelew?
4. jak to jest z tym zakladem bez ryzyka do 100? rozumiem, ze w przypadku przegranej ze 100 dostane 88. ale w przypadku wygranej powiedzmy po kursie 3 to bedzie 300-100 czy po prostu 300? bo gdzies tutaj to przeczytalem, jakby to byl freebet. juz nie licze podatku tylko tak ogolnie
pozdrawiam

Do góry Bottom