>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

weryfikacja - data urodzenia

Z 0

zuniek231

Użytkownik
witam, na koncie bet-at-home mam podaną inną datę urodzenia niż rzeczywistą-niedopatrzenie przy zakładaniu konta, czy jeśli zostanę poproszony o weryfikację danych i wyślę zdjęcia dowodu osobistego z inną(poprawną) datą urodzenia to złamię jakiś punkt regulaminu lub moje konto może zostać zablokowane?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Jeśli chodzi np o kilka dni czy miesiąc w jedną czy drugą stronę, to myślę że jak napiszesz do nich, to nie będzie problemu ze zmianą (przy okazji ci zweryfikują konto na pewno), ale jeśli &#39;przypadkowo&#39; dodałeś sobie 5 lat żeby przy rejestracji być pełnoletnim to nie masz co liczyć na łaskawość i powinni ci zawiesić konto :]

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Jeśli chodzi np o kilka dni czy miesiąc w jedną czy drugą stronę, to myślę że jak napiszesz do nich, to nie będzie problemu ze zmianą (przy okazji ci zweryfikują konto na pewno), ale jeśli &#39;przypadkowo&#39; dodałeś sobie 5 lat żeby przy rejestracji być pełnoletnim to nie masz co liczyć na łaskawość i powinni ci zawiesić konto :]
No nie wiem czy mu się uda. Jakieś 2 lata temu też miałem problem z tą różnicą, że w nazwisku zamiast -wski napisałem -swki. Konto zablokowane, pisałem do nich kilka razy ale bez powodzenia. Napisali, że konto zablokowane bez możliwości odblokowania... (oczywiscie chodzi o bah)

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
A to nie wiem jak właśnie ma bah, ale ja jakiś czas temu miałem problem z bet365 (nie pamiętam dokładnie o co chodziło, ale wydaje mi się że &#39;cięższa&#39; sprawa była i myślałem że będzie zablokowane) i po rozmowie telefonicznej poszli mi na rękę i sprawę załatwili. Wydaje mi się że trzeba w takich sprawach porozmawiać grzecznie i jeśli ktoś ewidentnie się pomylił przez pomyłkę a nie chciał rżnąć buka, to powinno być dobrze.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Tak, gdyż przy rejestracji musisz podać prawdziwe dane osobowe.
hehe a co to pomylic sie nie mozna ?
No nie wiem czy mu się uda. Jakieś 2 lata temu też miałem problem z tą różnicą, że w nazwisku zamiast -wski napisałem -swki. Konto zablokowane, pisałem do nich kilka razy ale bez powodzenia. Napisali, że konto zablokowane bez możliwości odblokowania... (oczywiscie chodzi o bah)
Jakos mi sie w to wierzyc nie chce.

Do góry Bottom