>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Weryfikacja danych

loretin15 186

loretin15

Użytkownik
Witam w unibecie przed wypłatą jest z pewnoscia weryfikacja danych i mam pytanie ile ona trwa ? I czy istnieje tam też blokowanie graczy ?

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Tak dawno to robiłem,że nie pamiętam szczegółów.
Wydaje mi się ,że scany wysłałem wieczorem a około południa dnia następnego otrzymałem zwrotne info na maila ,że zaakceptowano dokumenty.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
blokowanie graczy występuje w każdej firmie, to normalne ;) Ale rzecz jasna nie bez większego powodu.
Weryfikacja, różnie, jak u każdego buka. Ja natomiast proponuje telefoniczną. Szybkie pytania, jak traficie na faceta (Piotr) to można pogadac normalnie. Na koniec wysłac tylko obie strony dowodu i macie pełną weryfikacje.
Pozdro ;)

N 0

narton

Użytkownik
W moim przypadku, nadal nie musze im wysylac zadnego dokumentu podczas wypłat(przelew na konto), choc wypłacałem kwoty rzedu 500-1000zł i jestem na sporym plusie .

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
W moim przypadku, nadal nie musze im wysylac zadnego dokumentu podczas wypłat(przelew na konto), choc wypłacałem kwoty rzedu 500-1000zł i jestem na sporym plusie .
narton a czym wplacales ? przelew bankowy ? jaki buk ?

bananaya 2

bananaya

Użytkownik
w wiekszosci bukow wystarczy skan dowodu (ew.dobre zdjecia) obu stron dowodu osobistego i tyle, chyba ze duzo gdzies wygrasz wtedy chca jakies potwierdzenia rachunkow numer obuwia itd ????

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
w wiekszosci bukow wystarczy skan dowodu (ew.dobre zdjecia) obu stron dowodu osobistego i tyle, chyba ze duzo gdzies wygrasz wtedy chca jakies potwierdzenia rachunkow numer obuwia itd ????
mi trzeba bez weryfikacji bo mam osiemnastke 16 wrzesnia ..

a jak bym zalozyl konto teraz i zaczal grac teraz, i chcial wyplacic dopiero w pazdzierniku to weryfikacji bym raczej nie ominal chyba ?

czy weryfikuja jak wplacam przelewem bankowym ?

pnc 0

pnc

Użytkownik
kiedys nie bylo problemow z zadnymi weryfikacjami, normalnie mozna bylo wyplacic 2,3 tysiace na konto, a teraz juz 10 dzien czekam na weryfikacje dokumentow, zeby wyplacic 500 zl i odblokowac konto.. to co sie stalo z tym bukiem to parajonoja, a kiedys byl jedynym w jakim gralem

T 9

treblad037

Użytkownik
Witam. Ta weryfikacja konta na unibecie to czysty skandal. Czekam juz 2 tygodnie i ciagle na czacie slysze to samo. Tydzien temu powiedzieli ze weryfikacja moze trwac nawet do 2 tygodni. Dzis ten sam gosciu mowi ze juz 3 tygodnie ???? stanowczo odradzam

B 0

bblacky

Użytkownik
Ja wyplacalem 1k w tamtym tygodniu i to jeszcze z bonusu powitalnego i nie musialem potwierdzac danych. Wplacalem i wyplacalem na MB

T 9

treblad037

Użytkownik
To chyba oczywiste ze weryfikacja jest losowa. Jesli tobie nie sprawdzili konta to nie znaczy ze wszystkim nie sprawdzaja. I niech wypowiadają sie Ci, ktorzy przechodzili weryfikacje a nie 10 raz ktos pisze &quot;ja nie musialem weryfikowac&quot; A co mnie to obchodzi? Nie pomoze mi Twoja odpowiedz bo nic nowego nie wnosi

pnc 0

pnc

Użytkownik
Witam. Ta weryfikacja konta na unibecie to czysty skandal. Czekam juz 2 tygodnie i ciagle na czacie slysze to samo. Tydzien temu powiedzieli ze weryfikacja moze trwac nawet do 2 tygodni. Dzis ten sam gosciu mowi ze juz 3 tygodnie ???? stanowczo odradzam
Teraz informuja, ze weryfikacja moze trwac nawet &quot;kilka tygodni&quot;. Dokumenty wyslalem pod koniec pazdziernika, a kase dostalem dopiero niedawno w grudniu. Zycze powodzenia z takim podejsciem.

Do góry Bottom