>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja danych

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Punkt 2 weryfikacji jest nastepujacy : 2. Potwierdzenie metody płatności – jedno z poniższych:
  • Kopia karty kredytowe/debetowej zarejestrowanej w expekt.com (przód)
  • Zrzut ekranu z konta bankowego, pokazujący depozyt do expekt.com . O co w tym chodzi? Co mam im przeslac ?

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Punkt 2 weryfikacji jest nastepujacy : 2. Potwierdzenie metody płatności – jedno z poniższych:
  • Kopia karty kredytowe/debetowej zarejestrowanej w expekt.com (przód)
  • Zrzut ekranu z konta bankowego, pokazujący depozyt do expekt.com . O co w tym chodzi? Co mam im przeslac ?
Jeżeli wpłacałeś przelewem bankowym. Wchodzisz na strone banku, robisz Print Screena z pzrelewem do expektu i wysyłasz im.

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Mam 2 pytania . Jesli mam im wyslac dowód osobisty to czy mam go zeskanowac z 2 stron i m wyslac czy tylko z jednej ?
I 2 pytanie to jesli mam im potwierdzic adres zamieszkania to poco rachunek bankowy skoro na dowodzie osobistym jest adres zamieszkania

K 1,2K

kukla

Forum VIP
1. Tak z dwóch stron. Przecież z tyłu znajduje się adres
2. Forma zabezpieczenia. Jeden dokument to dla niektórych bukmacherów za mało stąd wymogi co do dodatkowych sposobów weryfikacji

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Mam jeszcze 1 pytanie jutro zamierzam przelac pieniadze przelewem na moje konto i tu nasuwa sie pytanie kiedy wyslac im ten skan dowodu i te inne jak wysle przelew czy tera?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wszystko jedno ;)
Właściwie możesz to zrobić zaraz przed wypłatą.
Zawsze też możesz poczekać i wysłać dopiero gdy poproszą (zawsze istnieje możliwość, że tak nie bedzie)

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Przepraszam ze tak mecze ten temat ale chce byc w 100% pewny czy dobrze robie . Mam kolejne pytanie czy po kazdej wplacie na konto expekt musze im wysylac zdjecie z dowodem wplaty przelewem &gt;?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ech... nie. To jednorazowy sposób weryfikacji.
Konto w pełni &quot;aktywne&quot; działa już bez utrudnień.

Do góry Bottom