Mam lekki problem i chciałbym zapytać czy ktoś coś słyszał o podobnym przypadku i czy może mi doradzić jakoś. Zarejestrowałem się w bet365 gdzieś w sierpniu/wrześniu. Od tamtej pory grałem tak o dla przyjemności, ale w pewnym momencie zrobiłem sobie system i notorycznie wygrywałem. Najpierw na zakładach finansowych potem na livie. Wygrywałem trochę duże sumy i przez co zaliczyłem limity. Dobra rozumiem limity. W środę czy w czwartek wpłaciłem kasę na bet365 i nagle wyskakuje mi "Prosimy o kontakt z nami i podanie kodu ACTSTA." Pisze na czacie do pani i zostałem poinformowany, ze potrzebna jest weryfikacja telefoniczna. Czekam czekam i dzwoni pan czy pani. Przeszedłem weryfikacje i zostałem poinformowany, że konto bankowe jakie podałem jest identyczny z tym, który ktoś już wpisał. No dobra myślę pomyłka i dzwonie do banku żeby wysłali mi zaświadczenie, że konto należy do mnie. Dostałem, wysłałem bet365 i nagle się dowiaduje, że konto się różni od tego jakie podałem. Zdziwiony napisałem na stronie wykop.pl czy mieli podobne sytuacje. Po ciekawej rozmowie dowiedziałem się, ze podczas rejestracji nie trzeba podawać numeru konta, a dopiero przy wypłacie w tym, a że ja wypłaty robiłem w Skrill i raczej nie potrzebne jest konto bankowe. Zadzwoniłem do bet365 i pytam się kiedy podaje się numer konta, a jedna mówi podczas rejestracji. Później dowiedziałem się, że nie trzeba i dzwonie jeszcze raz, ze kiedy podawałem, a pani mówi że "Nie mogę udzielić takich informacji na chwilę obecną". Może ktoś mi wytłumaczyć jak to wreszcie jest z tym ? Nie miałem zamiaru oszukiwać ani nic z takich spraw, no ale zablokowali mi konto, nie podają informacji i nagle wyjdzie, ze kasa jaka tam mam zostanie mi ukradziona, bo innego wytłumaczenia nie mogę znaleźć na to co teraz się dzieje. Nikt z supportu nie potrafi mi wytłumaczyć prostych spraw. Może ktoś coś polecić albo coś ? Słyszałem ze jak sie wygrywa już to potrafią lecieć w kulki i najlepszym sposobem jest postraszyć ich jakimiś instytucjami, ponieważ im zależy na ratingach czy jakoś tak.