>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wertico okrada buki na NBA i nożnej :)

wertico 141

wertico

Użytkownik
Niedawno zakładałem tu temat, jednak nie miałem za dużo czasu, potem się okazało że nie można edytować po jakimś czasie i wygląda bardzo nieestetycznie, więc korzystając z 6 pkt regulaminu tego działu przysługuje mi drugi temat, który zakładam z dniem dzisiejszym ????
Dla tych którzy nie oglądali poprzedniego tematu powiem że :
1) Typuje głównie NBA i piłkę nożna singlami i dublami.
2) Bukmacher z którego korzystam to Bet365 i Milenium.
3) Zakładam wirtualny bank który liczy 300j.
4) Nie będę obiecywał że typy będą się pojawiały codziennie bo już raz to zrobiłem, i wyszedłem źle.
5) Statystyki będę robił co 6-7 kuponów.
A więc zaczynajmy ...

Otrzymane punkty reputacji: +20
wertico 141

wertico

Użytkownik
KUPON #1 Milenium​

???? Denver Nuggets - San Antonio Spurs ||| Denver Nuggets ||| 1.70 ✅✅✅ 96:86

Na pierwszy ognień chyba najlepiej zapowiadające się spotkanie na noc, starcie 1 i 3 miejsca z Konferencji Zachodniej. Drużyna Nuggets na swojej hali ostatni raz przegrała 19 stycznia,21 spotkań temu ! Dzisiaj niewątpliwie ciężkie zadanie, na przeciw nich stanie drużyna która walczy o wyjście do playoffów z pierwszego miejsca. W ekipie &quot; Ostryg&quot; zabraknie jeszcze Ginobiliego, za to do składu prawdopodobnie wróci Tony Parker. W ekipie Nuggets nie ma żadnych poważnych osłabień. Denver jest to drużyna świetnie grająca w obronie a jednocześnie bardzo overowa, licze na dobrą koszykówkę i przede wszystkim na zwycięstwo Nuggets ????
???? Portland Trailblazers - Los Angeles Lakers ||| Los Angeles Lakers ||| 1.45 ✅✅✅ 106:113
W drugim meczu który wybrałem na dzisiaj zmierzą się drużyny Portland które przegrało ostatnie osiem spotkań z rzędu i rozpędzeni Lakersi którzy walczą o playoffy. Portland kilka znaczących osłabień chociażby Hickson czy Matthews. w drużynie LAL ostatnio w rewelacyjnej formie jest Howard, który do spółki z Bryantem powinni rozbić Trailblazers.
AKO 2.47
Stawka 30j
Ew wygrana 65j
Bank : 335j

wertico 141

wertico

Użytkownik
KUPON #2 Milenium​

???? John Wall ||| over 20.5 ||| 1.85 ⛔⛔⛔ 17 oczek

Wall ostatnio w super dyspozycji, PPG z ostatnich 5 meczów wynosi 26.6 co spokojnie przebija próg wystawiony przez buki. John wbił w osatnim spotkaniu aż 33 punkty przy 33 rozegranych minutach. Kolejny ciężki mecz przed &quot;Czarodziejami&quot; więc powinien dostać sporo czasu od trenera a co za tym idzie dużo szans na oddanie rzutów ;) Sądzę że 20.5 pkt powinien wbić bez większej nerwówki.
Kurs 1.85
Stawka 30j
Ew wygrana 56j
Bank : 305j

wertico 141

wertico

Użytkownik
KUPON #3 Bet365​

⚽ Lazio - Fenerbahce ||| Lazio ||| 1.9

Dzisiaj przestawiam Wam mecz rewanżowy 1/4 LE między 4 drużyną ubiegłego sezonu Serie A, a wicemistrzem Turcji. Pierwszy mecz w Stambule zakończył się wygraną gospodarzy 2-0. Lazio gra zupełnie inną piłkę na wyjeździe co w Rzymie. W tym sezonie LE gospodarze grali u siebie 6 spotkań, 5 wygrali i raz bezbramkowo zremisowali, przy bilansie bramkowym 13-2. Lazio a co odrabiać, więc od razu rzuci się do ataku. Nawet jeśli nie uda się odrobić strat to typ może przejść zatem bez większych obaw stawiam na Lazio ????

⚽ Basel - Tottenham ||| Zakwalifikuje się Basel ||| 1.53
W drugim dzisiejszym spotkaniu w LE zmierzą się ekipy Basel i Tottehamu. W pierwszym spotkaniu padł remis 2-2 co niewątpliwie było dużym zaskoczeniem. Basel zagrało odważnie i strzeliło 2 bramki (przy niemałej pomocy drużyny Tottenhamu). W tamtym spotkaniu kontuzji nabawiła się niewątpliwie największa gwiazda drużyny z White Hart Lane - Gareth Bale. Człwiek który naznaczył swoje piętno na większości bramek Kogotów w tym sezonie nie zagra również w dzisiejszym meczu. Basel wyjdzie na ten mecz piekielnie zmotywowane, gdyż to może być pierwszy w historii tego klubu mecz o taką stawkę. Gospodarze dzisiejszego meczu są w uprzywilejowanej sytuacji strzelając dwie bramki na wyjeździe, teraz powiedzmy remis 0-0 czy 1-1 sprawia że to i tak oni zagrają dalej.

Kurs 2.92
Stawka 35j
Ew wygrana 102j
Bank : 270j

Do góry Bottom