>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Welsh Open 13-19.02.2012

Status
Zamknięty.
ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Ten turniej jest tak nieobliczalny, że jakiekolwiek analizy nie przynoszą pozytywnego rezultatu. Sam również pograłem na Dinga tylko z jednego powodu: w niedawnym Germanie Roo miał odpaść w pierwszej rundzie a wygrał turniej wiec masakrą będzie jak w tym turnieju to samo stanie się z Selbym. Może chociaż finał w tym dziwnym turnieju wygra ten co grał całe zawody najrówniej.

henry87 32

henry87

Użytkownik
Ding wygrywa 9:6 po znakomitym meczu ✅
Brawo, wreszcie wygral ktos, kto gral najrowniej i najpewniej. Cieszy fakt, ze Ding powrocil do swojej formy, bo naprawde fajnie patrzy sie na jego gre. Selby pokazal sie takze z dobrej strony, ale na tak dysponowanego Chinczyka jego gra nie wystarczyla.
UZNAJE OFICJALNIE TURNIEJ WELSH OPEN ZA ZAMKNIETY ;)
To co panowie, 26 marca rozpocznie sie China Open. Moge liczyc na to, ze znowu poprowadzimy zywa dyskusje, znowu bedziemy atakowac/bronic ogorkow snookerowych (pozdrawiam Toma Forda) oraz znowu zarobimy wspolnie $$$? ????
pozdrawiam!

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Gratulacje panowie za udany typ na Dinga. Ja finał z góry odpuściłem i postanowiłem skupić się na kibicowaniu Selby&#39;emu, który paradoksalnie zagrał najlepszy mecz w turnieju i przegrał. Ding był jednak lepszy i chwała mu za to zwycięstwo.

henry, za daleko wybiegasz w przyszłość. Za tydzień World Open i o Fordzie będzie jeszcze okazja pogadać, bo gra w tym turnieju ;);)

henry87 32

henry87

Użytkownik
Gratulacje panowie za udany typ na Dinga. Ja finał z góry odpuściłem i postanowiłem skupić się na kibicowaniu Selby&#39;emu, który paradoksalnie zagrał najlepszy mecz w turnieju i przegrał. Ding był jednak lepszy i chwała mu za to zwycięstwo.
henry, za daleko wybiegasz w przyszłość. Za tydzień World Open i o Fordzie będzie jeszcze okazja pogadać, bo gra w tym turnieju ;);)
A widzisz, spojrzalem odruchowo na 147.pl i tam kolejnym turniejem byl China Open. Tym lepiej dla nas! Zabierzemy troche pieniedzy bukmacherom ;)

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Ja również chciałem pogratulować kolegom analiz i ciekawych dyskusji ???? Finał, w którym również postawiłem na Dinga całkiem sporo pozwolił mi zakończyć na plusie ten zaskakujący turniej. Do następnego snookerowego święta pozdrawiam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom