>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

We will say what time will tell

profeta 79

profeta

Użytkownik
witam,
Będąc nowym użytkownikiem forum postanowiłem założyć temat z własnymi typami. Przyznam że od dłuższego czasu obserwuje dział Siatkówka, gdzie typy podaje wielu dobrych typerów. W temacie będzie również dominowała siatkówka. Wyznaję zasadę żeby nie grać dyscyplin, których nie rozumiem. Cytując klasyka &quot;We will say what time will tell&quot;
Tourcoing - Ajaccio
typ 2
kurs 2.20 bwin 6/10
Gospodarze najsłabszy zespół w lidze. Jak do tej pory tylko 1 zwycięstwo i 6 porażek. Skład mocno przeciętny. W Ajaccio kilka znanych nazwisk Simovski, Novotny.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Trefl Gdańsk - AZS Olsztyn
over 177.5
kurs 1.85 bet365 6/10
Gdańsk tydzień temu przełamał się w Warszawie. Co powinno dodać wiary we własne umiejętności. Trefl dysponuje większym potencjałem sportowym od Olsztyna. Przyjście Gruszki tego nie zmieniło. Akademicy to młoda ekipa wiele rzeczy im jeszcze nie wychodzi, ale nie sposób odmówić im zaangażowania i walki o każdą piłkę.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Paris - Tours
typ 2
kurs 1.58 pinnacle 6/10
Paris od momentu kontuzji Krolisa radzi sobie słabo. Przegrało wszystkie mecze od tego momentu. Jak widać po ostatnich spotkaniach zupełnie nie radzą sobie z drużynami z czołówki porażki z Nantes, Cannes, Sete. Tours po średnim początku sezonu łapie wiatr w żagle.

Otrzymane punkty reputacji: +1
profeta 79

profeta

Użytkownik
Jastrzębski Węgiel - Delceta Bydgoszcz
typ Delecta +1.5
kurs 2.20 nordicbet 6/10
Czy Wungiel powinien być takim faworytem ? Grają 4 i 5 zespół z poprzedniego sezonu. Obecnie wyżej w tabeli są Galaretki. JSW faluje jak mecz im się ułoży od początku to potrafią być nie do zatrzymania, tylko jak coś zaczyna iść nie po ich myśli wszystko się sypie ( mecze z: Resovia, Zaksa czy ostatni mecz z Maliye Piyango). Największą siłą Delecty jest zgranie. Masny świetnie rozumie się ze środkowymi. Zgranie na pewno nie jest atutem JSW tam co roku zmienia się rozgrywający. Teraz padło na Tishera stąd wynikają nie dokładności w rozegraniu.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Gubernija - Iskra Odintsovo
typ 1
kurs 2.12 marathonbet 6/10

Kto to słyszał żeby Kanadyjczyk był liderem zespołu.

Belogorye Belgorod - Yaroslavich Yaroslavl
typ Yaroslavl +2.5 Seta
kurs 2.40 bet365 6/10

Belgorod tracił sety z takimi tuzami Superligi jak Soligorsk czy Grozny. Dużo rotacji w zespole. Brak stabilnej pierwszej 6.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Modena- Cuneo
Piacenza-Perugia
ako. 1.59 betgun 8/10

Z Modeny odszedł Kooy, co spowoduje jeszcze większą rotacje wśród przyjmujących . Cuneo w formie w ostatnich tygodniach. Drugi mecz to pojedynek weteranów Papi kontra Vujevic. Siła ataku po stronie Copry.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Fart Kielce(+2.5)
-Zaksa Kędzierzyn Koźle
kurs 1.65 nordicbet 6/10
Mam nadzieje że nie będzie to kolejny forumowy bet zakończony spektakularną wtopą ( patrz:Modena - Cuneo). O osłabieniach Zaksy pewnie każdy już wie. Po tradycyjnie dobrym początku forma Zaksy lekko wyhamowała. Fart w meczu u siebie przynajmniej jeden set powinien ugrać.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Narbonne
- Ajaccio
kurs 1.41 marathonbet 6/10

Puchar Francji. Z tego co udało mi się doczytać na stronie Ajaccio wynika że nie za bardzo zależy im na Pucharze, chcą się skupić na lidze.

profeta 79

profeta

Użytkownik
AZS Politechnika - Skra Bełchatów
over 173.5
kurs 1.85 bet365 6/10

W tym sezonie Skra nie miażdży swoich rywali w 3 setach, wygrywa za 3 punkty jednak zwykle tracą co najmniej seta tak było z Olsztynem, Częstochową i Effectorem a to zespoły o potencjale mniejszym od Polibudy. Nie przypominam sobie aby w ostatnich sezonach w Skrze były takie roszady kadrowe. Jak już zakontraktowano zawodników to zostawali do końca sezonu. Teraz rozwiązano kontrakty z Cala i Vinciciem. Tym sposobem na ławce nie ma wartościowych zawodników, którzy są wstanie podnieść jakość gry po wejściu na parkiet.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Alba Berlin (-10.5)
- Asseco Prokom
typ 1
kurs 1.91 unibet 6/10
Alba ma realną szanse na awans do Top 16. W Ergo Arenie niespodziewanie wygrał Prokom. Był to ich najlepszy mecz w Eurolidze w tym sezonie. Na wyjeździe Asseco nie radzi sobie najlepiej w tym sezonie przegrali wszystkie mecze wyjazdowe. W tym tygodniu rozwiązano kontrakt z Frankiem Robinsonem, który w pierwszym meczu rzucił 10 pkt i miał 7 zbiórek.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Ajaccio
-Montpellier
kurs 1.72 marathonbet 6/10

Lechia Gdańsk (-0.25)
-Zagłębie Lubin
kurs 1.95 pinnacle 6/10

profeta 79

profeta

Użytkownik
AZS Politechnika(+1.5)
- Zaksa Kędzierzyn
kurs 2.05 betgun 6/10

Kontynuacja gry przeciw Zaksie. Problem z kontuzjami nadal jest. Z Fartem poszło łatwo lekko i przyjemnie. Polibuda na fali wznoszącej oby dziś nie utonęli.

Statystki będę robił co 20 typów.

profeta 79

profeta

Użytkownik
Śląsk Wrocław(+0.25)
- Legia Warszawa
kurs 1,92 pinnacle 6/10

Śląsk Wrocław(DNB)
- Legia Warszawa
kurs 2.42 marathonbet 2/10

Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok (+0.25)
kurs 1.93 12bet 6/10

Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok (DNB)
kurs 2.42 marathonbet 2/10

profeta 79

profeta

Użytkownik
Nantes
- Sete
kurs 1.74 betsson 6/10

Gazprom Surgut
- Ural Ufa
kurs 2.10 bet365 6/10

Każdy lubi podróże małe i duże.

Skra- Resovia (+1.5)
kurs 2.20 unibet 6/10

profeta 79

profeta

Użytkownik
#8⛔6
#9✅2.46
#10✅5.1
#11⛔6
#12✅4.32
#13⛔3
#14⛔6
#15⛔6
#16✅5.52
#17✅2.84
#18✅2.79
#19 zwrot
#20⛔6
#21✅6.6
#22⛔6
Stawka:134j
Zysk/Strata⛔6.87
Yield:⛔5.12
Co zawiodło ? Po pierwsze stawka na kuponie #7, powinienem zagrać płaską stawką 6j. Po drugie granie Euroligi. (mecz Alba - Prokom). O te dwa zakłady mam do siebie największe pretensje. Duble również mi nie wyszły oba zakończone spektakularnymi wtopami, na których straciłem aż 12 j. Unikając tych dwóch błędów udało by się wypracować zysk.Zadowolony jestem z efektów gry Ekstraklasy , podałem 5 typów osiągając zysk +8.15. Do końca roku pozostało jeszcze trochę grania , przede wszystkim rozgrywki ligowe oraz europejskie puchary siatkarskie.

Do góry Bottom