>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wciągniete 1k ze skrill dziwny przypadek.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Opisze sytuacje, ktora miala miejsce dzisiaj.

Konto na ziomka na skrilu kaska z buka doszla, na prywatnym koncie mam wyplaty max 1k, wiec taki przelew gonie do siebie i smiagm wyplacic do bankomatu.

Wkladam karte, wyskakuje brak srodkow po chwili zastanowienia aaaa zapomnialem akceptowac....wbijam na konto a tam transakcja przetworzona :|

Bankomat siana nie dal. Kasa z konta znikla dziwne.

Dzwonie do supportu skrill twierdza ze kasa zeszla z konta. Dzwonie do euronetu twierdza ze kasa wybrana.

Prosze euronet o przeliczenie siana w bankomacie kaza isc do skrill. Prosze skrill o to samo kaza isc do euronetu. Kazdy odbija pileczke. Skrill kazal czekac 48h...euronet dupe umyl.

Teraz moje pytanie co robic ? Przeciez ligiczne, ze skoro siana nie wzialem to powinna byc nadwyzka w bankoszicie skoro u nich pisze i u skrill ze wyszlo to ta nadwyzka bedzie...

Druga sprawa kto za mnie zaakceptowal transakcje na skrill. Skoro do kazdego przelewu mam zaznaczone, ze nusze go akceptowac.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dostałeś odmowę? Masz potwierdzenie? Jeśli masz potwierdzenie, wysyłasz skan i do 48h kasa wraca na konto.
Miałem już taką sytuację.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jak to goracy chlopak w wodzie kapany. Kliknalem bez potwierdzenia :/
Ogolnie powiem Ci sytuacja patowa w hoy mam sporo siana na tym skrilu. Boje sie wyplacac to raz. Dwa platnosci karta chodza bez problemu.
A trzy nie wiem czy moze miec to zwiazek ze sprawa pisal do mnie pewien user po tym jak podalem in plus kilka typow z rzedu, ze chce sie odwdzieczyc blabla ok podalem mu skrila fakt przelal 5dych na przyslowiowa flaszke ale zeby teraz nie bylo, ze z mojego konta &quot;matki&quot; bedzie gonil mi wszystkie wyplaty bankomatowa...
Jesli mozesz jakos pomoc napisze na pw co i jak z ta &quot;darowizna&quot;. Na pewno sie odwdziecze bo smierdzi mi to grubsza akcja.
E: jestem niemal pewny ze ktos mi wykrecil wala. Przelalem teraz z konta skrill co jest do jednego z kont na konto matke i co ? Musialem akceptowac ! Bo nie przetworzylo sie. A rano gdy przelewalem ktos akceptowal za mnie...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Masz &quot;karta Skrill - przetworzone&quot; czy ktoś Ci wcześniej wypłacił na inny adres skrill, dlatego nie mogłeś wypłacić (przez brak środków?). Piszesz jednak, że masz kasę na Skrill, więc do takiej sytuacji nie mogło dość.
Jak dla mnie wina 99% jest w bankomacie, szkoda że nie masz potwierdzenia.
Wyślij oficjalną reklamację do skrill i do 48h powinni zwrócić kasę.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Przetworzone tyczylo sie tego, ze pomimo tego kasa zostala akcpetowana(czego nie zrobilem) ja a kazde srodki ktore trafiaja na konto matka musza byc przezemnie potwierdzane.
W bankomacie wyskoczylo brak srodkow. A gdy chcialem akceptowac przelew nie moglem bo juz bylo przetworzone a z dostapnych srodkow ten tysiak znikl.
Skril i bank zgodnie twierdza jedni, ze bankomat zarejestrowal wyplate jako poprawna. Drudzy ze dostali potwierdzenie by obciazyc moje konto.
Jedynym i sensownym rozwiazaniem wydaje sie mi przeliczenie kasy w bankomacie ? Bo skoro ja ich nie wzialem skril niby zabral z konta a bankomat wyplacil to powinny zostac wlasnie tam ?

P 1,8K

patced

Użytkownik
Kazali czekac niby 15dni siano ma wrocic. Troche to naciagane prosilem o przeliczenie bankoszitu to jakis kosa kazal czekac 15dni..

Do góry Bottom