>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wbrew ruchom rynkowym

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Chciałbym sprawdzić, czy na znaczących zmianach kursowych można coś ugrać na piłce nożnej (tudzież innych sportach).
Rano lub dzień wcześniej spisujemy sobie interesujące nas mecze. Największe ruchy kursowe są na kilka godzin do kilku minut przed meczem.
Załóżmy, jeśli na gospodarza mieliśmy rano kurs 1,70 - a za pięć dwudziesta otrzymujemy 1,55 to można chyba mówić o sporym ruchu kursowym... I teraz grać:
wbrew rynkowi (X2) lub zgodnie z nim (1)! Trzeba testować.
Żeby to obserwować trzeba sporo czasu poświęcić przed kompem (jeśli ma się dużo zdarzeń o różnej porze), dlatego mam drobne pytanie,
czy betexplorer, oddscheker i inne podają po meczu kurs taki jak był tuż przed jego rozpocząciem? jeśli jest inaczej prosze mnie poprawić w obserwacji. Po prostu to mogłoby być pomocne w testowaniu, gdyby nagle się okazało, że jakiś mecz który sobie spisałem o 8 rano nie mogę sprawdzić tuż przed wieczornym meczem, bo nie bedzie mnie przed kompem, a jednak warto wiedzieć, czy zachodziły spore zmiany...

D 77

dalik

Użytkownik
Pomysł OK, ale czy nie lepiej kupić taki kurs za 1.70 i sprzedać go jak będzie 1.55 ?
Bo to, że sobie kursy bimbają wcale nie odzwierciedla wyniku końcowego.

Skok z kursu 1.70 na 1.55 to duży skok i raczej bym na takie nie liczył.

Moja propozycja: Po wystawieniu kursu na faworyta kupujesz i czekasz do rozpoczęcia meczu. Przed meczem (jeżeli to był wyraźny faworyt) kurs powinien spaść (bo więcej ludzi na niego stawia) - sprzedajesz kurs z zyskiem.

Inny sposób:
Kupujesz przed meczem kurs under 2.5 w meczu w którym szacujesz, że szybko bramka nie padnie.
Po rozpoczęciu meczu czekasz, aż kurs ci spadnie do satysfakcjonującego zysku i sprzedajesz.

Przykład, że to działa (czym dłużej czekasz tym więcej zarabiasz lecz wzrasta szansa na wtopę)

Tak bym to widział.

D 77

dalik

Użytkownik
W skrócie kliknąć &quot;cash out&quot;.
Ja stawiam na początku meczu Real - Barca że będzie poniżej 2.5 bramek w meczu i taki kurs jest np 2.00
W 80 min jest 0:0 więc kurs na under 2.5 będzie już nie 2.00 tylko 1.10. Klikasz &quot;cash out&quot; i wygrywasz różnicę między kursem 2.00, a 1.10.

Do góry Bottom