>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze wygrane/przegrane NA RULETCE

K 16

kkkc2

Użytkownik
Witam, moglibyście napisać ile wygraliście na ruletce bądź ile przegraliście.
Napiszcie jakim systemem Wam najlepiej szło a jakim najszybciej przegraliscie?
Opisze ostatnie 3 miesiące: Wpłacone pieniądze: ok. 3000 zł. Łączna ilość obróconych pieniędzy (możliwych do wyjęcia (wliczając te 3000 zł) ok. 8030 zł.

K 16

kkkc2

Użytkownik
A i tak mało satysfakcjonująca kwota porównując do czasu spędzonym na niej. Nie opłaca się grać ręcznie tylko na bocie np. roulettesup. Mam nadzieje jasiekk, że go udoskonalisz bo warto. (Na moim komputerze póki co jeszcze nie działa.)

jabba 36

jabba

Użytkownik
Napiszcie jakim systemem Wam najlepiej szło a jakim najszybciej przegraliscie?
Więc jakim systemem Tobie najlepiej szło ?

Ja nie gram zbyt wiele na kasę a jak gram to na drobne i przeważnie przegrywam :;/: Raz wyciągnąłem kilkadziesiąt zł z 15 zł które dawali na bah grając na kolory, pary.. zupełnie chaotycznie stawki zwiększałem jak przegrywałem częściej i zmniejszałem gdy wygrywałem, taki dalembert na oko ????

M 0

_mrozik_

Użytkownik
Ja gram glownie na kolory progresja.Raz w 2 dni udalo mi sie wyciagnac z kasyna expekt i betsson po 500 euro.Wplacajac po 100 euro do kazdego. Bylo tego ponad 4000 zl na plus,niestety zaczelem dalej grac w kolejne dni w innych kasynach i poszlo cale 1000 euro :/
Teraz gram mniej ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
Mój najwiekszy strzał to 9800 , wpłaciłem 1000, grałem na ruletce automatycznej w &quot;live kasynie&quot;. Ciułałem do 5 tys, potem miałem czarną serie zjazd do 2500 i wszytsko wyjaśniło sie w rzucie jak obstawiłem 2500 - miałem zasiane 1/4 boiska i weszło

Do góry Bottom