>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze pechowe oraz fartowne druzyny -serie,okolicznosci itp.

K 0

karoleks85

Forum VIP
Nie chodzi mi o druzyny ktore notorycznie przegrywaja bo takich mozna podac cala mase ale o druzyny na ktore stawiacie/stawialiscie a one za kazdym razem przegrywaly, takie pechowce ktore zawalaly kupon. Wpadlem na pomysl tego tematu przed chwila gdy przegralo koln

Stawialem na nich 3 razy i za kazdym razem zawalili kupon ???? a za kazdym razem wydawalo sie ze bedzie to wygrana

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Moja Pechowa Druzyna Jest AS ROMA, za kazdym razem jak na nia stawiam to wtapia mi kupon, a jak nie stawiam i ogladam wyniki to wygrywaja... jak to mialo miejsce wczoraj.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Mnie wnerwia moja seria. 8 razy z rzędu mi 1 mecz zwala kompletnie kupon :zy3ou: i zawsze jest to piłka nożna. Dla mnie ta dyscyplina chyba zejdzie na dalszy plan. W pewnej gazecie niemieckiej (BILD) wyczytałem że naukowcy obliczyli jakieś statystyki i wynika z nich że w przeciągu ostatnich 12 lat najwięcej niespodziewajek było w sezonie poprzedzającym eliminacje do EURO. Czyli wypada że w tym roku jest taki feralny rok. Moim zdaniem chyba Ci naukowcy się nie mylili.... :|

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Moim najpewchowszymi Drużynami a wręcz Ligą jest Francuzka 1 Ligue ... Tam zawsze są niespodzianki co widać po wczorajszych meczach w tylu spotkanich X tego nitk by nie przewidział a to już nie pierwszy raz

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Moją pechową druzyna w tym sezonie co prawda wygrałem dzinki im z 4-5 razy w tym sezonie troche kasy ale to w jakim stylu zjebali mi kupony przechodzi ludzkie pojecie

KUPON 339
30 wrz 19:30 Galatasaray - Konyaspor Typ:1 @ 1.35 ⛔
30 wrz 19:30 Willem II - Roda JC Typ:X2 @ 1.29 ✅
30 wrz 16:00 Chartlon - Arsenal Typ:2 @ 1.65 ✅
AKO:2.87 | STAWKA:200.00 PLN | PW:516.60 PLN Toto - Mix

Prowadzili 3-1 w 72 min było 3-2 i w 94 min 3-3 sedzia doliczył 4 minuty

Tutaj PW wynosiło ponad 1700 galata w 17 min sedzia dyktuje karnego dla Galaty do piłki podchodzi Hakan Shukur i pudłuje okoł 30 min Ankara strzela gola na 1-0 glata miała całe mnóstwo sytłacji jedna z nich wykorzystuje w 86 min i saha Ilic strzela na 1-1 w 93 min faulowany w polu karnym jest Hakan Shukur sedzie dyktuje drugą juz w tym meczu jedenastke dla Galaty do piłki podchodzi Sam poszkodowany Hakan Shukur i co ?? znowu przestrzelił jak mozna niestrzelic dwóch karbych w jednym meczu to wie tylko Hakan Shukur i Holadnia bo dajrze na Euro 2000 w pułinale z włochami w reg czasie tez nie strzelili 2 karnych taki wyczyn ciezko osiagnac

A najwiekszy Fart kupon na puchar Uefa 3 mezcze
Roeselare v Ethnikos Achnas 1-0 prowadziło Roeselare w 85 min Achnas wyrównuje z karnego ale w 90 minucie ro Rosarle strzela na 2-1 z karnego
Hertha BSC v Ameri Tbilisi W meczu utrymywał sie wynik 0-0 w 93 min Hetra strzela na 1-0
Gretna v Derry City [Half Time] Typ:X do 44 minuty prowadziła chyba Greta i Derry wyrównuje i kupon wchodzi jakims cudem

No i ostatnio Lyon mnie jeszcze ratował w 76 tracą baramke na 0-1 83 i 86 min i wygrywają 2-1 wiecej miałem takich fartów np Na Uefa zsotał mi tylko Salzburg 1X grał z Blackburn prowadzili spoczątku 1-0 puzniej przegrywali juz 2-1 i w 93 minucie Salzburg wyrównuje pos strazle głową

K 0

karoleks85

Forum VIP
Dobry pomysl z fartownymi druzynami! Piszcie jakie i w jakich okolicznosciach zdarzaly sie wam farty! Nie zapominajcie tez o pechowcach ????

W 2

wislak

Forum VIP
Moim fartem byl Lyon ostatnio. W 88 minucie przegrywali 1:0 chyba z Bordeaux. Nagle Wiltord wyrownal i w 92 minucie znow Wiltord na 2:1! Ale bylem happy ???? tym bardziej ze vrakowalo mi tylko to do kuponu ????

A najwiekszy niefart: Mam kupon z meczem w nooge - wszedl, w hokeja - tez siadł. Został mi tylko dokladny wynik na Nurnberg 2:0

i patrze na Livie i juz jest 93 minuta i 2:0 a ja za 2zł do wygrania miałem 96, a tu nagle sie wynik zmienia na skonczony ale przeskakuje na 3:0!! mysallem ze mnei trafi :/ :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:

K 0

karoleks85

Forum VIP
a ja wam powiem ze sie wkurzylem !! bo postawilem dzisiaj x2 zamiast 1x w meczu AS Eupen - MSK Deinze kupon ako 9 nawet portsmouth w 90 strzelilo zeby mi wszedl kupon, ale jak sie pozniej okazalo pomylilem sie wpisujac szybko typy, bo zostalo niewiele do meczu portsmouth. Pozniej gdy pewny wygranej odpalalem BAH okazalo sie ze stan konta niezmieniony, odpalam kupon i patrze 1:0 a obok typ x2 !!!!!!!! PS jeszcze do tego dodalem do 1 w meczu reading x .. :zy3ou: zeby miec wieksza pewnosc, bo ostatni mecz tzn eupen byl moim pewniakiem z typem 1x ???? (

Do góry Bottom