>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasz wybawiciel

R 176

radzio99

Użytkownik
Witam wszystkich w moim temacie. Na początku napiszę tylko, że forum to śledzę od kilku miesięcy a teraz postanowiłem się podzielić swoimi osiągnięciami. Wstawię Wam tutaj moje ostatnie 2 kupony, w zasadzie to 3, bo jeden jest zdublowany ;)

Zakryłem tylko gdzie były puszczane kupony żebyście mnie nie znaleźli hehe.
Opieram swoją wiedzę sportową tym że oglądam mecze i wyszukuje value. Moje dziedziny to tenis, siatka i czasem piłka kopana. Mogę dzielić się z Wami kuponami jeśli ktoś chce, można się do mnie śmiało odezwać i komentować moje kupony, zapraszam. Przeważnie robię jeden na dzień za większą stawkę, nie wiem czemu wczoraj tylko za tyle zagrałem... trochę żałuję bo w mojej opinii piękny kwit. U mnie nie gramy za wirtualne pieniądze tylko za prawdziwą kasiure ;) powodzenia ????

Otrzymane punkty reputacji: +23
R 176

radzio99

Użytkownik
No dobra nadszedł ten czas, była długa i męcząca analiza ale w końcu udało się, mam kupon, zaraz jadę do fortuny wysłać go za 300 zł. x2. Kto chce może kopiować. Ale odpowiedzialności nie biorę ;)
Oto typy: (kupon wstawię później)
Police - D.Moskwa
liczba punktów 175.5
+
1.84
Bagnis F.(+1.5) - Serdarusic N.
sety handicap
1
1.25
Hoang A.(+1.5) - Rodionov J.
sety handicap
1
1.32
Diatchenko V.(-1.5) - Sramkova R.
sety handicap
2
1.70
KURS CAŁKOWITY 5.16
EWK 1 362.24zł

Otrzymane punkty reputacji: +20
R 176

radzio99

Użytkownik
Mówiłem że wejdzie, panowie jedziemy buka ;)
Jutro szykuje mega kupon za 1 tys. Panowie, jedziemy buka do zera ????
Dawać plusy bo nie podam jutro typu ????
Pokaż kupon jozzy ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
majestica 82

majestica

Użytkownik
przyznam szczerze ze mimo iz gram od 30 lat prawie to jestem pod wrazeniem
troche sobie w brode pluje ze nie zagrałem , ale niestety nie miałem czasu wejsc na forum po południu
GRATULACJE !!!!
JESTEŚ WIELKI :beer::beer::beer:
około której godziny podasz jutro typy ??

R 176

radzio99

Użytkownik
przyznam szczerze ze mimo iz gram od 30 lat prawie to jestem pod wrazeniem
troche sobie w brode pluje ze nie zagrałem , ale niestety nie miałem czasu wejsc na forum po południu
GRATULACJE !!!!
JESTEŚ WIELKI :beer::beer::beer:
około której godziny podasz jutro typy ??
Dzisiejsza oferta jest licha, ale wstępnie widzę już kilka perełek którymi na pewno podzielę się koło 13, wczoraj 2 tys. na czysto od buczka także dzisiaj wejdziemy 2 razy po 300 a nie po 500 jak pisałem, bo kaska pójdzie na jakiś sprzęt rtv ;)

majestica 82

majestica

Użytkownik
Dzisiejsza oferta jest licha, ale wstępnie widzę już kilka perełek którymi na pewno podzielę się koło 13, wczoraj 2 tys. na czysto od buczka także dzisiaj wejdziemy 2 razy po 300 a nie po 500 jak pisałem, bo kaska pójdzie na jakiś sprzęt rtv ;)
Podoba mi się ten zdrowy rozsądek lepiej mała łyżeczka brać niż wtopić wszystko,szczególnie że nikt nie jest nieomylny .....

R 176

radzio99

Użytkownik
Kolejny dzień ciężkich analiz i wyboru meczów za mną. Kupon gotowy, oto on: gram go za 300 razy 2
Baghdatis M.(-1.5) - Hoang A.
sety handicap
2
1.54
Berankis R.(-1.5) - Ymer E.
sety handicap
2
1.49
Hassan B. - Van de Zandschulp B. - (tu mnie trochę martwią i dziwią wzrosty kursów na Niemca)
mecz (krecz=zwrot)
1
1.71
Dania(+1.5) - Francja
handicap
1
1.43
KURS CAŁKOWITY 5.61

R 176

radzio99

Użytkownik
Dzisiaj niestety niepowodzenie. A od początku wiedziałem że coś z tym hassanem jest nie tak... Kurs z 1.48 wzrósł do 1.71 i to juz był znak żeby odpuścić, ale cóż. Jutro nowy dzień i będzie nowa próba

majestica 82

majestica

Użytkownik
czekalismy czekalismy i nie doczekalismy sie typów
szkoda bo to stracony dzień
moze jutro cos sie znajdzie ciekawego
liczymy na Ciebie nasz Wybawco

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 176

radzio99

Użytkownik
Witam, wczoraj za pieniądze od buczka szalałem na zakupach ;) na dzisiaj od rana przygotowałem taki oto kupon który osobiście gram za 400 zł.
Heller P. - Van de Zandschulp B.
mecz (krecz=zwrot)
2
1.60
Kedzierzyn - Jastrzebie
liczba punktów 181.5
+
1.84
Berankis R.(-4.5) - Hoang A.
gemy handicap
2
1.52
Dania - Norwegia
mecz
10 (final / live Eurosport 1)
1.24
Ural Ufa(+2.5) - Novokuybyishevsk
handicap setowy
1
1.01

majestica 82

majestica

Użytkownik
no to po dwóch wtopkach czas na supertypy
oferta szeroka wiec nie schrzan tego
tylko pewniaki /////,,,,
czekamy z niecierpliwoscia

R 176

radzio99

Użytkownik
Po wczorajszym beznadziejnym 2 secie Jastrzębian i fatalnej postawie Hoanga we finale w swojej ojczyźnie dziś obwieszczam Wam moi drodzy, że wracamy na właściwe tory. Oto kupon, który wejdzie, jestem pewien. Powodzenia
Hsieh S.W.(+1.5) - Niculescu M.
sety handicap
1
1.22
Makarova E.(-1.5) - Zvonareva
sety handicap
2
1.30
Sharapova M.(-6.5) - Gavrilova D.
gemy handicap
2
1.42
Taberner C.(-1.5) - Brancaccio R.
sety handicap
2
1.47
Blanch U.(+1.5) - Song E.
sety handicap
1
1.21
KURS CAŁKOWITY 4.01
EWK
1 764.40zł
ZAPŁAĆ
500.00zł

majestica 82

majestica

Użytkownik
dobrze ze nie zdazyłem tego zagrac , moze jutro bedzie lepiej .....
ale idziesz w dobrym kierunku te handicapy to dobry pomysł :footballfail:

R 176

radzio99

Użytkownik
Witam Panie i Panowie, temat nie umarł, ostatnio miałem kilka służbowych wyjazdów i nie oglądałem meczy, także też nic nie typowalem. Ale nadrobiłem zaległości i dzisiaj kolo 14 lub 15 będzie wstawiony mój kupon. Dajcie znać czy tęskniliscie za Waszym Wybawcą ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 176

radzio99

Użytkownik
Wasz Wybawca wrócił, zrobił właśnie kawę i zabiera się do przeglądania dzisiejszej oferty. Widzę wstępnie juz kilka perełek. Wstawię kupon specjalnie dla Was kochani

majestica 82

majestica

Użytkownik
Wasz Wybawca wrócił, zrobił właśnie kawę i zabiera się do przeglądania dzisiejszej oferty. Widzę wstępnie juz kilka perełek. Wstawię kupon specjalnie dla Was kochani
Czekamy czekamy na sygnał z centrali...
Tylko daj tak by zdążyć zagrać
Z góry dziękujemy nasz wybawcol:beer::beer::beer:

Do góry Bottom