>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasz ulubiony Polski Klub

sutek 79

sutek

Forum VIP
1.Któremu Polskiemu klbowi kibicujesz najbardziej ?
2.Dlaczego wybrałeś własnie ten klub ?
3.Czy choidzisz na mecze swej ulubionej drużyny ?
4.Może jeżdzisz tez na wyjazdy ?
5.Jaki mecz z twoim udziałem najlepiej wspominasz ?
6.Najlepsza oprawa waszej grupy Ultras ?

Zapraszam do wymiany spostrzerzeń nie wstydzie się swojego klubu ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
1.Widzew Łódź
2.Mieszkam 40 km od Łodzi w mojej miejscowości każdy kibicował Widzewowi to i ja zacząłem swoją przygodą z tym klubem
3.Kiedy tylko mogę jezdze na mecze przy ul.Piłsudskiego
4.Sporadycznie ale bywam
5.Przegrana 1:6 w Poznaniu kiedy Widzew dostał kolejne bramki z biegiem czasu doping był coraz głosniejszy i ta piękna liczba 3500 głów ubranych na Czerwono.Piękna sprawa
6.Wybrałem dwie:Jedna Show must go on w meczu z Legią i Oprawa w meczu z Górnikiem Zabrze na którym widniały Zabie udka i transparent:&#39;&#39;Lepiej o litość zacznijcie błagaie inaczej zjemy was na śniadanie&#39;&#39;

Sutek za Widzewem :!:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
1.Wisla Kraków
2.Mieszkam w Wiślackiej dzielnicy stadion mam az 50 metrów od domu :mrgreen:
3.Zacząłem chodzic na mecze juz w 2 lidze od meczu z Jagiellonią systematycznie.Opuściłem kilka tam meczy z przyczyn niezależnych
4.Na wyjazdy nie tak często jak u siebie kilka wyjazdów w rundzie zawsze zaliczam
5.Wyjazdy zwłaszcza na górny Śląsk zawsze jaja się dzieją
6.Sporo dobrych jednak najbardziej zapamiętałem Urban Fighters w meczu z Zagłębiem szkoda że nie przy oświetleniu bo dodać jeszcze race i efekt byłby wspaniały

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
1.Cracovia Kraków
2.Dzielnica Pasów od zawsze, w ciężkich czasach trzecioligwych u nas zawsze wiedzieliśmy komu kibicować.
3.Regularnie od trzeciej ligi.
4. Żaden, ale od tego roku jeżdże na najbliższe.
5. - Bez wątpienia mecz po śmierci Papieża Cracovia - Legia, te emocje! Końcówka 90minuta karny dla Legii! Surma strzela, a Cabaj mu obronił. Z kontrą wychodzą Pasy jednak psują akce. &quot;Piątka dla Legii&quot; - Boruc wybija piłkę, Cracovia przejmuje piłkę Bojarski Goooool! Co to była za końcówka i radość, będe to pamiętał do końca życia!
- Jeszcze Cracovia - Korona (III liga) chyba 0:1, ale jeszcze stadion cały i żadnych kar nie mieliśmy, to przyszło 12 000 osób. Poza tym mój pierwszy mecz...
- Baraże Cracovia - Górnik P.
- Mecze z Wisłą zawsze to przypływ adrenaliny.
- No i oczywiśćie mecz hokejowy o mistrza Polski z GKS-em Tychy.
6. Chyba wyjazd ŁKS - Cracovia... A takto wiadomo mecze z Lechem, Legią czy Wisłą, zawsze mają najlepsze.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
1. Odra Wodzisław
2. W 1996 po raz pierwszy byłem na meczu Odry. Wówczas wziął mnie na mecz mój ojciec. Bardzo mi się to spodobało, a akurat graliśmy z lokalnym rywalem Ruchem Chorzów. Ogólnie moja cała rodzina kibicuje Odrze, mam 7km do stadionu, a 3 do Wodzisławia.
3. Oczywiście, od 97 roku prawie regularnie.
4. Byłem na 4 wyjazdach (Katowice, 2x Kielce, Bełchatów)
5. Dużo takich było, zwłaszcza u siebie. Wyjazdy też dobrze wspominam, bo na 4 wyjazdy w 3 mieliśmy problemy/konflikty ???? Na Bełchatów nas nie wpuścili, gdyż byliśmy za bardzo agresywni...
6. Dużo takich było. Co mecz jest przygotowywana przez nasza ekipę super oprawa. Nie raz to właśnie my, zostawaliśmy wybrani do oprawy kolejki przez portal bodajże interia.pl

sibrejk 3

sibrejk

Użytkownik
Dobra, też napiszę ????
1. Lech Poznań
2. Jestem z Poznania, świetni kibice
3. W rundzie wiosennej bylem na ok 3/4 meczów, teraz zamierzam kupić karnet
4. Raczej nie, ale jeszcze w te wakacje chcę pojechać
5. Lech - Legia 3:1 z tego sezonu, nadkomplet widzów, aż cud, że udało się kupić bilet
6.Wielkopolanie mecz z Groclinem
Święty dar od Boga mecz z Zagłębiem
Miasto, Kibice, Stadion, Klub mecz z Legią
Władcy Ognia mecz z Legią
I inne...

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
1. WISŁA KRAKÓW
2. Nie pamiętam... od małego wiem, że moje serce nalezy do WISEŁKI... odkąd tylko pamietam...
3. Chodze na mecze, jak mam jakąś ważną sprawe,wyjazd to nie jestem, a tak to staram się zawsze..
4.Mało ich, ale ta runda będzie lepsza ???? (m.in WIdzew,Odra,derby o ile dostane bilet...) ????
5. Wiele ich było.. ostatnio np. porazka z Groclinem 4:0 u siebie,bolesna bardzo,ale my jechalismy swoje... lub atmosfera z Legią... cały stadion spiewał(sektor A nawet!) i fala,itp... i wiele innych
6. z tej rundy to na pewno oprawa z derbów 1906-2006 oraz &quot;WIERNOŚĆ&quot;, :ULTRA WISŁA&quot;, takze wiele ich.. ????

Pozdro Wiślacy! ????

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
1. LEGIA WARSZAWA
2. Ponieważ urodziłem się w Warszawie - Legie Kocham Legie Sławie :!:
3. Chodze prawie na wszystkie mecze lecz czasem zdarza mi się ominąc mecze przyjaźni ponieważ nie ma ten mecz w sobie &quot;tego czegoś&quot; co na przykład z Lechem czy Widzewem.
4. Czasami ;-)
5 Mecz Legia - Lech z wynikiem 3-2 dla stołecznych. Były emocje było poco przyjśc choc doping był średni jak na Legie to i tak tego nie odczuwałem bo dawałem z siebie wszystko. :mrgreen: Na początku 2 bramki Legii i wszyscy myśleli juz o wygranej włącznie z Warszawską 11-stką. Jak potem się okazało Lech nie dał sobie wchodzic na głowe i odpowiedział w mgnieniu oka strzelając 2 bramki i doprowadzając do remisu. Przyznam ze spadłem z krzesełka łapiąc się za głowe :;/: Lecz ostatnie słowo należało do Legii strzelając bramke na 3-2 stadion eksplodował z radości i tym samym Legia pokonała Lecha po b. dobrym meczu. :spokodfhgfh:
6. Najlepsza oprawa meczowa: Legia 3-2 Lech (kartoniada z sektorówką ręki tworzącej eLkę; folie i malowany kibic w szaliku + napis RIders On The Storm) ;-)

----------------------------------------------------------------------------

Do góry Bottom