>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne pytanie!

esek14 35

esek14

Użytkownik
Mam takie pytanko?
Mój brat ma konto w bet-at-home, czy ja jak bym se zrobił też konto z tego samego komputera? Czy dostałbym bonusy? Bo brat mówi że nie pójdzie i musze isc do ciotki i tam zrobić na jej kompie konto

grucel 0

grucel

Użytkownik
Ja mam dwa konta w Bah-u, bonus wykorzystałem oczywiście tylko na jednym i bez problemów wypłaciłem. Myśle że chodzi tylko o to, jak wszędzie, że bonus może być wykorzystany tylko na jednym koncie.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Chodzi mi o to że chce przesłać pierw kase do brata na Moneybookers, a potem np. wpłacić kase do Betguna czy otrzymam wtedy bonus??

esek14 35

esek14

Użytkownik
Mam znów mały problem, chodzi o to że kasa została przesłana na MoneyBookers mojego brata i czy jak zrobie z tego samego komputera zrobie konto w bet-at-home to czy dostane bonusy. Czy lepiej przejsc na innegu bukmachera żeby dostać bonus??? Jak tak to jacy bukmacherzy mają Money Bookers?

snap8 12

snap8

Użytkownik
Mam znów mały problem, chodzi o to że kasa została przesłana na Moneybookers mojego brata i czy jak zrobie z tego samego komputera zrobie konto w Bet-at-home to czy dostane bonusy. Czy lepiej przejsc na innegu bukmachera żeby dostać bonus??? Jak tak to jacy bukmacherzy mają Money Bookers?
Z tego co mi wiadomo to bonus jest na jedno domostwo . Gdy twój brat skorzystał z tego bonusa i ty bedziesz chciał z niego skorzystac to moga byc problemy wszak chyba nazwiska macie te same , adresy też :roll:

snap8 12

snap8

Użytkownik
Tak adres ten sam i ten sam komp ale jak bym se zrobił konto u kolegi na Bet-at-home??
Chyba nie rozumiesz istoty jedno gospodarstwo - tzn. mieszkasz z bratem pod jednym dachem jesteście rodzina więc jak jeden skorzytsał z bonusa to drugi nie ma do tego prawa tak jest zazwyczaj u buków internetowych że jeden bonus = jedno gospodarstwo domowe . jak bys sobie zrobił konto u kolegi to bys miał kolejne i tyle .
nie wiem dokładnie jak przebiega proces weryfikacji przy przyznawaniu bonusów ( o ile taki istnieje ) , ale przeczytaj regulamin a tam wszystko bedzie.
Prosze to co napisane jest w regulaminie

-Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie .
-W przypadku podejrzenia nadużyć (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, itp.), bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu i anulowania wynikających z niego wygranych.
Wszystko jasne.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Czyli u kolegi moge se zrobić i wszystko będzie ok??
Dostane bonus??
Aha ale ja przesłałem kase na Moneybookers mojego brata.Czy jak będe robiłkonto u kumpla czy będzie miało to coś do rzeczy????

snap8 12

snap8

Użytkownik
Czyli u kolegi moge se zrobić i wszystko będzie ok??
Dostane bonus??
Aha ale ja przesłałem kase na Moneybookers mojego brata.Czy jak będe robiłkonto u kumpla czy będzie miało to coś do rzeczy????
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :zoltakartka:
Oddech: Jak nawet założysz sobie konto u kumpla to co z tego jak zakładasz na swoje dane. IP nie ma tu nic do rzeczy bo to rzecz dla przedszkolaka. Nawet jeśli byś jakimś cudem otrzymał ten bonus to ci go odbiorom , a konto zablokuja czy to nie zostało jasno napisane w regulaminie . Oczywiście możesz próbowac zakładac nawet naście kon i co z tego jak bonusa i tak nie dostaniesz ⛔ .