>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne pytanie o bonus

S 0

sandrim

Użytkownik
witam, mam dwa pytania. pierwsze to odnosnie bonusu 50% na start - jezeli sie go bierze to trzeba wg regulaminu obrocic caloscia conajmniej 3 razy zanim bedzie mzna wyplacac. A co jest w sytuacji jesli go nie wezme, czy jest wogole taka opcja? czy moge grac i powiedzmy zarabiajac odrazu wyplacac kiedy chce i ile chce bez zadnego obracania caloscia jak w przypadku bonusu conajmniej 3 razy? zdaje sobie sprawe ze pytanie moze jest z gatunku glupich ale nie mam do konca pewnosci jak to wyglada bo jest w temacie swiezy. i drugie pytanie. jak wyglada obecnie sprawa opodatkowania ewentualnych wygranych, czy podatek jest potracany automatycznie przed wyplata wygranej przez bukmachera, czy moze nalezy go placic samemu, a jesli tak to ile procentowo wynosi? dzieki za info. pozdrawiam.

S 0

srw

Użytkownik
Jak nie dostajesz bonusu to nie musisz nic obracać. Wpłacasz i wypłacasz kiedy chcesz. Nie pamiętam jak w bah przyznają bonusy, jeśli automatycznie to skontaktuj się z supportem.
Gra w internecie jest nieopodatkowana, dostajesz 100% wygranej. Z tego powodu jest to w naszym kraju nielegalne.

S 0

sandrim

Użytkownik
dzieki srw za info. akurat w Bah nie przyznaja tego bonusu automatycznie - sam mam opcje go wybrac badz nie, takze jest ok, tak wlasnie myslalem jak odpowiedziales ale nie bylem do konca pewny. a jeszcze odnosnie tej nielegalnosci w naszym kraju o ktorej piszesz - tzn co? jak wplac sobie wygrana na konto i powiedzmy ze urzad skarbowy jakos by sie dowiedzial to zamiast sciagnac podatek wpakuja mnie do ciupy? ????

geneeric 0

geneeric

Użytkownik
No cóż, możesz się obawiać że w każdej chwili wjedzie Ci na chate oddział uzbrojonych po zęby antyterrorystów i złapią Cię za rękę akurat w chwili, kiedy będziesz zatwierdzał swój kolejny kuponiczek z GAlaNte PeFFkami. Zanim się obejrzysz, ogłuszony granatem hukowym zostaniesz powalony na glebę i zakuty w kajdanki a komputer i cały sprzęt zostanie zarekwirowany, gdyż był przedmiotem przestępstwa.

A tak na serio, jeżeli wypłacasz małe kwoty, rzędu 1000-2000 zł w praktyce jesteś za małym pioneczkiem żeby komuś się chciało ruszyć dupę w celu postawienia Ci zarzutów. Chociaż jakby nie patrzeć, w świetle prawa jesteś przestępcą.

P.S. Jeżeli nie podasz Skarbówce źródła Twojego dochodu, mają prawo nałożyć Ci 70% podatku.

Do góry Bottom