shorvenek
Użytkownik
Stawka: 1j = 1zł max. 100j
Cel: Dodatni bilans tygodniowy Podliczanie co każdy piątek
Kursy: Fortuna
Analiza do spotkania: Krótka, tylko najważniejsze rzeczy.
Kupon #1
Hokej: Polska-Austria 2 @1.55 0:11
Austria walczy o wyjście z pierwszego miejsca, wczoraj bez problemu rozbili Koreańczyków i myślę, że z Polakami nie będą mieć większych problemów, zaznaczam że nasi rodacy też wczoraj grali i wygrali z Węgrami 2:0
Piłka nożna: Cork-Bray 1 @1.40 2:1
Cork to drużyna wychodząca po za ligę, jest nie porównywalnie lepsza niż pozostałe drużyny, wystarczy popatrzeć na tabele. Dodatkowo gra na własnym obiekcie.
Tenis: Pouille-Klizan 1(+1.5 seta) @1.20 2:0
Pouille wczoraj wygrał 2:1 po ciężkim pojedynku z Veseley'iem, dziś będzie na pewno zmęczony w porównaniu do Klizana który wczoraj łatwo wygrał 2:0. Myślę, że zwycięstwo Francuza nie jest tak do końca pewne dlatego stawiam, że po prostu ugra seta.
Łączny kurs: 2.60
Stawka: 30j
Możliwa wygrana: 78j
Wynik: 48j
Cel: Dodatni bilans tygodniowy Podliczanie co każdy piątek
Kursy: Fortuna
Analiza do spotkania: Krótka, tylko najważniejsze rzeczy.
Kupon #1
Hokej: Polska-Austria 2 @1.55 0:11
Austria walczy o wyjście z pierwszego miejsca, wczoraj bez problemu rozbili Koreańczyków i myślę, że z Polakami nie będą mieć większych problemów, zaznaczam że nasi rodacy też wczoraj grali i wygrali z Węgrami 2:0
Piłka nożna: Cork-Bray 1 @1.40 2:1
Cork to drużyna wychodząca po za ligę, jest nie porównywalnie lepsza niż pozostałe drużyny, wystarczy popatrzeć na tabele. Dodatkowo gra na własnym obiekcie.
Tenis: Pouille-Klizan 1(+1.5 seta) @1.20 2:0
Pouille wczoraj wygrał 2:1 po ciężkim pojedynku z Veseley'iem, dziś będzie na pewno zmęczony w porównaniu do Klizana który wczoraj łatwo wygrał 2:0. Myślę, że zwycięstwo Francuza nie jest tak do końca pewne dlatego stawiam, że po prostu ugra seta.
Łączny kurs: 2.60
Stawka: 30j
Możliwa wygrana: 78j
Wynik: 48j