>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WAŻNE!!!!

S 21

sztuk18

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie BWIN.
Jest jeden mecz w którym zamiast kursu 1.20-1.30 jest kurs aż 4.60 czy to możliwe?
Ten kurs jest już ponad 2 godziny i woógle się nie zmiania. Co będzie jak obstawie i się zczają że popełnili błąd?? mam screena zrobionego więc jak ktoś nie wieży to jutro po meczu go wkleje. mieliście kiedyś taka sytuacje?? Warto to zagrać?? Będzie chociaż zwrot??

Piszcie szybko bo mecz już jutro...

R 0

rebmar

Użytkownik
jeżeli to prawie pewniak to ty się pytasz co robić stawiaj ???? ???? jeżeli możesz odezwij się do mnie na gg ???? :

S 21

sztuk18

Użytkownik
a jak myślicie warto odrazu u nich to skontrować czy mogą tym bardziej się zczaić? grac za więcej czy za mniej i mieć większe szanse ze się nie zorientują? kasy raczej mi nie zabiora tylko będzie jak coś zwrot prawda?

wincent 150

wincent

Użytkownik
a jak myślicie warto odrazu u nich to skontrować czy mogą tym bardziej się zczaić? grac za więcej czy za mniej i mieć większe szanse ze się nie zorientują? kasy raczej mi nie zabiora tylko będzie jak coś zwrot prawda?
I tak się zorientują i zrobią zwrot. JAk zrobisz kontrę to zwyczajnie będziesz w d.
Druga opcja- nie zrozumiałeś zakładu.

S 21

sztuk18

Użytkownik
No ok ale przecież będzie to ten sam zakład i kurs też niczego sobie. to jest zdarzenie 2-drogowe. under over kursy 4.60 i 2.50. zagram ten sam zakład i co może być tak że jeden mi dadzą zwrot (jak będzie wygrany) a 2 rozlicza na minus?? to chore będzie....

K 1,2K

kukla

Forum VIP
No ok ale przecież będzie to ten sam zakład i kurs też niczego sobie. to jest zdarzenie 2-drogowe. under over kursy 4.60 i 2.50. zagram ten sam zakład i co może być tak że jeden mi dadzą zwrot (jak będzie wygrany) a 2 rozlicza na minus?? to chore będzie....
Czyli ten kurs 2,50 też u nich? Jeśli tak to nie mam najmniejszych wątpliwości, że jest to błąd i skończy się zwrotem.
Gdybyś znalazł takie kursy w dwóch różnych bukach - może byłaby minimalna szansa na powodzenie. Przy opisanym błędzie możesz tylko stracić robiąc kontrę.

Nie zmienia to faktu, że 4,60 można puścić. A nóż im umknie ;)

Do góry Bottom