>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wałki w bet365

A 0

alri

Użytkownik
Witam
Na początku chciałem pochwalić tego buka za szybkość mojej weryfikacji i przyznanie bonusu. Gdy w ciągu 4 dni zrobiłem obrót prawie 1500 zł depozytem, dostałem od nich bonus możliwy do wypłaty bez obracania. Widocznie wystarczy tylko zrobić 1200 obrotu samym depozytem i 100 zł dostajemy za darmo. 8) Weryfikacja też im poszła sprawnie gdy po przesłaniu skanów dowodu w ciągu godziny potwierdzili moją pełnoletniość. Tylko nie wiem po co przysyłali do mnie aż 5 listów z unikalnym kodem? :-D

Teraz przejdźmy do sedna...
Wczoraj po pracy postanowiłem pograć sobie trochę za stawki browarowe :-D i o dziwo jeden kupon z kursem ok 225,50 okazał się trafiony :-o Zleciłem od razu wypłatę 400 zł do Moneybookers i zostawiłem sobie resztę na NBA. Nocne kuponiki na plus i powinienem mieć na koncie w bet365 ok 150zł. Rano okazało się, że jeden mecz z tego tasiemca jest nietrafiony, na koncie sporawy minus a w MB wypłacona kasa już jest. ???? Nawet nie wiem ile faktycznie było rogali w tym meczu bo nie zwracałem uwagi :p Szukałem dzisiaj pomeczowych statystyk ale bez efektów. Może napisać im, żeby to oni udowodnili, że było w tym meczu mniej niż 9 rożnych? :-D Jest w ogóle taka możliwość, żeby mieć minus na koncie? Pomóżcie koledzy. ????

V 0

vvojtaszek

Użytkownik
pewnie że napisz, poszukaj jeszcze na necie wynikow, moze sie pomylili i rozliczyli zaklad jako wygrany ale potem poprawili wynik bo byl zly juz nie raz mialem taka sytuacje i wtedy cofaja wygrana w takim wypadku wyruchales ich na 400 zl ???? a jak ich blad to pisz do suportu jak bedziesz mial dowody ale moim zdaniem skoro poprawili zaklad po rozliczeniu wiec byla pomylka z ich strony i jestes na + teraz, mam nadzieje ze wiec o co mi chodzi

A 0

alri

Użytkownik
Szukałem tej statystyki z rożnymi ale za cholerę nie mogę tego znaleźć. Nie mam nawet jak ich atakować bez dowodów tym bardziej, że nie wiem ile oni sobie &quot;ustalili&quot; tych rożnych po meczu a ile było faktycznie. ???? Z każdego innego bym zwinął manatki bez zastanowienia ale ten ze swoją ofertą jest po prostu stworzony dla mnie ???? I nie chodzi już o tą kasę tylko o rozliczenie tego kuponu według ich własnego widzimisię. Napiszę do nich, że chcę dowodu! :-D

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Napisz do nich z zapytaniem czy jeśli wpłacisz do nich np. 350pln to potem pojawi Ci się na koncie około tych 20 złotych - oczywiście odpowiedzą, że TAK.
To wtedy mail kolejny z prośbą o usunięcie tego długu albo możliwość otworzenia nowego konta bo nie masz zamiaru wpłacać kasy której nie zobaczysz.
Ja miałem taką sytuacje w jednym z poker roomów: wpłaciłem 50$ dostałem instant 50$ i miałem 100, które żeby wypłacić musiałem wyrobić ileś rake hand. Wszystko przegrałem i po jakimś czasie znowu tam wpłaciłem ale przy próbie wypłaty napisali, że nie wyrobiłem bonusu.
I wtedy poszedł mail, że to głupota z ich strony nie wypłacać mi i jeśli nie zmienią decyzji to ja proszę o zamknięcie konta bo więcej dolara żadnego tam nie wpłacę. Musiałem wyrobić 6000rh
Następny mail to były przeprosiny i informacja że pieniądze od razu wypłacili i od tej pory tylko same wypłaty z tego roomu ;)

Postraszyć lekko i będzie pomyślnie

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
szczerze to wątpię, żeby się przestraszyli ;)

pozostaje założenie konta na dziewczynę/brata/ojca

Nie sądzę, żeby oszukali z tymi kornerami, najprędzej to faktycznie początkowo źle rozliczyli i naprawili swój błąd ;]

costello23 0

costello23

Użytkownik
Jakiś czas temu miałem podobny przypadek, który tez opisałem na forum. Tylko, że u mnie chodziło o niby zły kurs który bet365 na livie wystawiło. No i oczywiście kuponik ładnie wszedł a oni uzali go póżniej za zwrot i odjeli kase od konta. Sprawy tak po prostu nie zostawilem bo wiedziałem ,że ten kurs nie był błędny bo zawsze w tej sytuacji jest on taki sam! Więc nawciskałem im na czacie że nie umieja przegrywać i takie tam rózne smieszne rzeczy i po paru godzinach przyszedł mailem list z przeprosinami. A kase wypłaciłem bez żadnych problemów. W twoim przypadku skoro kase już wypłaciłeś zrobił bym to co zaleca dawidm bo to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie.

A 0

alri

Użytkownik
Już dawno po sprawie panowie bo jakaś niewiasta przysłała mi na pocztę tabelkę w której faktycznie było tych rożnych mniej niż 9 a dokładnie 7 w całym meczu. ???? Trudno się mówi a kombinować z zakładaniem nowych kont nie ma sensu bo to w sumie &quot;tylko&quot; 400zł. :-D Na NBA się odrobi. ;-) Dzięki za zainteresowanie i porady ale nie chciało mi się czekać aż ktoś odpisze i grzecznie zwróciłem pieniążki coby móc obstawiać. :-D

Wkurzony na Houston, że tak dali dupy w czwartej kwarcie z LAL&#39;kami w której straciłem z nawiązką to co zarobiłem w pierwszych trzech :oops: (chyba sobie powiesze kartkę nad monitorem z napisem &quot;nie bądź zachłanny dziadu&quot; ) :-D postawiłem na aferę singielka na rzuty rożne w 1 połowie ale po chyba pięciu minutach zniknęła ta opcja z live i jestem ciekaw co wykombinują. :p Zakład okazał się trafiony bo było 7 ale jakoś nie śpieszno im z rozliczeniem tego...

U 0

usiu18

Użytkownik
Już dawno po sprawie panowie bo jakaś niewiasta przysłała mi na pocztę tabelkę w której faktycznie było tych rożnych mniej niż 9 a dokładnie 7 w całym meczu. ????
Ja mam taki problem postawilem w meczu mniej niz 8 rzutow roznych !
Według bet 365 było 8 rzutów rożnych ,policzyli 1 rzut z autu jako rzut rozny(ogladalem ten mecz)! Inne firmy bukmacherskie pisaly ze jest 7 rożnych i ja tez tak uwazam !
Ta tabelke to oni moga se w d*** wsadzic ,mi rowniez ja przeslali!

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To grajcie takie zakłady żebyście mogli swobodnie udowodnić wynik. Jak gracie takie rzeczy z mało popularnych lig to sami pakujecie się w takie problemy...
Buk tez może się pomylić. Kwestia taka abyście mogli udowadnić swoje racje.

U 0

usiu18

Użytkownik
To grajcie takie zakłady żebyście mogli swobodnie udowodnić wynik. Jak gracie takie rzeczy z mało popularnych lig to sami pakujecie się w takie problemy...
Buk tez może się pomylić. Kwestia taka abyście mogli udowadnić swoje racje.
To był akurat towarzyski mecz salzburg - bayern
Napisałem że na stronach innych bukmacherów pisało że jest 7 rożnych i jako udowodnienie wyslałem im screena z bwina
To była odpowiedz bet 365:
Wspomniany przez Pana zakład QL17580176FI - FC Salzburg v Bayern Monachium
(Suma rzutów rożnych), został sprawdzony dwukrotnie przez traderów i w 37 minucie został zauważony rzut rożny, który niestety nie został wzięty pod uwagę na innych stronach.( JAK ZWYKLE WSZYSCY BUKMACHERZY SIĘ POMYLILI A ONI WIDZIELI RZUT ROŻNY)

8 rzut różny padł w 37 minucie.

Pana zakład jest rozliczony prawidłowo, niestety jako przegrany.

U 0

usiu18

Użytkownik
To był akurat towarzyski mecz salzburg - bayern
Napisałem że na stronach innych bukmacherów pisało że jest 7 rożnych i jako udowodnienie wyslałem im screena z bwina
To była odpowiedz bet 365:
Wspomniany przez Pana zakład QL17580176FI - FC Salzburg v Bayern Monachium
(Suma rzutów rożnych), został sprawdzony dwukrotnie przez traderów i w 37 minucie został zauważony rzut rożny, który niestety nie został wzięty pod uwagę na innych stronach.( JAK ZWYKLE WSZYSCY BUKMACHERZY SIĘ POMYLILI A ONI WIDZIELI RZUT ROŻNY)

8 rzut różny padł w 37 minucie.

Pana zakład jest rozliczony prawidłowo, niestety jako przegrany.
Wie ktoś czy da sie coś z tym zrobić , na polsacie sport caly czas powtarzaja ten mecz i rzadnego roznego nie ma , prosze o pomoc

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
pewnie ze tak brzydko sie wyraze g.... sie da. moze wyslij im nagranie video z meczu dokładnie z tą feralną minuta niby w której był ten rożny.

U 0

usiu18

Użytkownik
pewnie ze tak brzydko sie wyraze g.... sie da. moze wyslij im nagranie video z meczu dokładnie z tą feralną minuta niby w której był ten rożny.
Mam nagranie na komorce przerobie na normalny filmik i przesle . Właśnie to jest przewaga buka w internecie nad Nami , mogą Ci wmówić że jest 5-0 , a prawdziwy wynik to 0-0

Do góry Bottom