>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W tym temacie sama zielen by Jeydon

J 0

jeydon

Użytkownik
Witam wszystkich na forum. Zakladam temat i bede w nim podawal moje typy. Głownie z siatkowki, ale zajmuje sie rowniez szperaniem po stronach w celu uzyskania informacji o skladach w pilce noznej, wiec jak ktos bedzie potrzebowal sie cos dowiedziec to sprobuje pomoc. Za niedlugo pierwsze typy.
Stan konta: 180,00 zł

J 0

jeydon

Użytkownik
Czas na pierwsze typy. Zapomnialem dodac, ze gram bardzo ryzykownie, bo taki styl gry przyjelem i przynosi mi to duze zyski, wiec jesli ktos chce pisac ze to jest glupota zebym stawial za tyle majac taki kapital, niech sie lepiej nie udziela. Bukmacherka to zajecie dla odwaznych.
:siata: Fart Kielce - Jastrzebski Węgiel Typ:
Jastrzebski Węgiel (1,18)
:siata: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - AZS Politechnika Warszawska Typ: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle (1,12)
:siata: Modena - Trentino Typ: Trentino (1,35)
AKO: 1,78
Stawka: 100,00 zł
Ewentualna wygrana: 178,42 zł
Bukmacher:
bet365

Dwa pierwsze spotkania z PlusLigi to tzw. pewniaki. No po prostu nie widze innej mozliwosci niz wygrana Jastrzębskiego i ZAKS-y, za duza róznica. Ich rywale moga w stanie urwac tylko seta, nic wiecej. Wszystkie inne wyniki niz 3-0 lub 3-1 beda dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Ostatni mecz to hit kolejki wloskiej Serie A. Niepokonana Modena zmierzy sie z kandydatem do mistrzostwa, zespolem Trentino. Oglądałem ostatnio mecz Modeny z Padovą, za ciekawie to niewygladalo jesli chodzi o Modena, nie wiem jakim cudem oni to wygrali. Trentino moze sie teraz skupic na lidze po wygraniu 3-0 w Lidze Mistrzów z Serbami, nie moze teraz sobie pozwolic na przegranie tego meczu i go nie przegra, przewiduje wynik 3-1.

J 0

jeydon

Użytkownik
:siata: Trefl Gdańsk - AZS Olsztyn Typ: Trefl Gdańsk +1,5 (1,66)
AKO: 1,66
Stawka: 30,00 zł
Ewentualna wygrana: 50,00 zł
Bukmacher: bet365

Postanowiłem zagrac jeszcze cos takiego. Trefl jeszcze bez zwyciestwa w PlusLidze nawet bez punktow, ale grali narazie z sama czolowka. W druzynie brakuje jeszcze zgrania co potwierdzaja siatkarze w wywiadach. Mysle ze dzisiaj przed wlasna publicznoscia przelamia sie i zdobeda pierwsze punkty w tym sezonie.

J 0

jeydon

Użytkownik
:siata: Trefl Gdańsk - AZS Olsztyn Typ: Trefl Gdańsk +1,5 (1,66)
AKO: 1,66
Stawka: 30,00 zł
Ewentualna wygrana: 50,00 zł

Postanowiłem zagrac jeszcze cos takiego. Trefl jeszcze bez zwyciestwa w PlusLidze nawet bez punktow, ale grali narazie z sama czolowka. W druzynie brakuje jeszcze zgrania co potwierdzaja siatkarze w wywiadach. Mysle ze dzisiaj przed wlasna publicznoscia przelamia sie i zdobeda pierwsze punkty w tym sezonie.

WYNIK: 3-0
✅ 20,00 zł

J 0

jeydon

Użytkownik
Gram teraz bo mysle ze kurs na Delecte moze spasc.
:siata: PGE Skra Bełchatów - Delecta Bydgoszcz Typ: Delecta Bydgoszcz +2,5 (1,65)
:siata: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - AZS Politechnika Warszawska Typ: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle (1,11)
AKO: 1,83
Stawka: 50,00 zł
Ewentualna wygrana: 91,58 zł

Ostatni typ na dzisiaj. Skra pod forma natomiast Delecta przeciwnie, na fali. Na dodatek Antiga, ktory w tym sezonie przeszedl wlasnie ze Skry bedzie chcial pokazac sie z jak najlepszej strony. Udalo mu sie to w meczu z JW, gdzie mial skutecznosc 67 % w ataku. Mysle ze zobaczymy bardzo emocjonujace spotkanie, w ktorym goscie dadza rade urwac seta, a byc moze doprowadzic do 5 seta. Niestety mecz do zobaczenia tylko na platnej stornie ipla. ZAKSA na podbicie.

Do góry Bottom