>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W poszukiwaniu własnego stylu

M 0

matnaw

Użytkownik
Witam ! Zakładam swój pierwszy temat na forum. Celem tego tematu jest znalezienie własnego stylu typowania aby sprawdzić czy długoterminowe typowanie będzie przynosić dodatni yield. Miałem już parę spotkań z zakładami zakończonymi ostatecznie wygraną firmy bukmacherskiej. Oprócz tego celem jest dobra zabawa.
Stawki na kupony będą z zakresu 1 do 10. Jako założenia to na kuponie najczęściej planuje umieszczać 1-4 zakładów. Statystki będę uzupełniać w miarę regularnie.
Zapraszam do śledzenia tematu; )

M 0

matnaw

Użytkownik
Kupon 1/09
Dyscyplina: Tenis Ziemny, US Open
Mecz: Stanislas Wawrinka vs Tomas Berdych
Typ: powyżej 3,5 seta ✅ (3-6; 6-1; 7-6; 6-2)
Kurs: 1,48
Stawka: 7j
Betsson
3,36 ✅
Jak dla mnie pewniak dzisiejszego wieczoru.
Jako, że nie mogę skopiować linka z analizą z typów dnia przeklejam to co tam wpisałem:
Godzina: Mecz ma się rozpocząć po godzinie 5 p.m czasu Nowego Jorku. Czyli około godziny 23 czasu polskiego.

Na dzisiaj chciałem zaproponować według mnie pewniaka czyli typ na powyżej 3,5 seta w spotkaniu Wawrinki z Berdychem. Do tej pory obaj panowie spotykali się ze sobą 11 razy. Bilans spotkań 6-5 na korzyść Szwajcara. Na powierzchni typu hard bilans spotkań prezentuje się. 4-3 na korzyść Berdycha. W tym roku zawodnicy spotkali się dwa razy :
- w Madrycie na nawierzchni ziemnej : wygrał Wawrinka w trzech setach (6-3, 4-6, 6-4)
- w meczu Szwajcaria vs Czechy na nawierzchni typu hard: wygrał Berdych w czterech setach (6-3, 6-4, 3-6, 7-6(5))

Jak widać, w obu spotkaniach przegrany zdołał ugrać choćby jednego seta, dlatego tez uważam, że dzisiaj będzie miała miejsce podobna sytuacja.
Berdych w rankingu światowym znajduje się na 5 pozycji. Natomiast Wawrinka na 10 miejscu. Faworytem spotkania według bukmacherów jest Czech ( kursy 1,36 do 3,10 na Szwajcara). Czech dużo lepiej sobie radzi na twardej powierzchni. Aczkolwiek spotkania obu zawodników za każdym razem są zacięte. Na niskie kursy na Czecha wpływ na bardzo dobra postawa w Cincinnati gdzie dotarł do półfinału oraz słabsza postawa Szwajcara w poprzednich turniejach.
W turnieju US Open Czech spisuje się imponująco, nie przegrywając jeszcze seta. Bilans 3 razy po 3-0.
Szwajcar przegrał jednego seta z dobrze dysponowanym Baghdatisem w tie breaku. Bilans 2 razy po 3-0 + raz 3-1.

M 0

matnaw

Użytkownik
Kupon 2/09

Dyscyplina: Koszykówa, EuroBasket
Mecz: Gruzja vs Polska Typ: 2 ⛔ (84-67)
Kurs: 1,40
Dyscyplina: Koszykówa, EuroBasket
Mecz: Turcja(-5,5) vs Finlandia Typ: 1 ⛔ (55-61)
Kurs: 1,47
Kurs ogólny: 2,06
Stawka: 5j
- 5j ⛔
Bet365
PS. Pierwsza kolejka i takie sensacje... (trzeba jeszcze dodać Izrael, który przegrał z Wielką Brytania).

M 0

matnaw

Użytkownik
Kupon 3/09
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, III liga
Spotkanie: Wisła Kraków II vs Dalin Myślenice ⛔ (1-2) (Pierwsze zwycięstwo od 13 spotkań...jeszcze przegrywając 1-0 ahh)
Typ: 1
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bet365
Stawka: 4j
-4j⛔
Analiza (z postu typy dnia, gdyż nie mogę jeszcze kopiować linków):

Zdecydowałem się dzisiaj na spotkanie Polskiej trzeciej ligi. Według mnie zdecydowanym faworytem spotkania jest druga drużyna Krakowskiej Wisły.
Dalin Myślenice w spotkaniach drugiej ligi nie wygrał już...13 spotkań z rzędu. Ostatnie zwycięstwo odnotowali z ostatnią drużyną poprzedniego sezonu III ligi Szreniawą Nowy Wiśnicz. Natomiast Wisła Kraków II wygrała ostatnie spotkanie 4-1 z drużyną Janiny Libiąż. Jednakże bilans spotkań drużyny gospodarzy również nie wygląda za ciekawie: 2 zwycięstwa, 3 porażki na 5 spotkań i 10 pozycja w lidze. Dla gospodarzy pocieszeniem jest dużo gorszy bilans gości, bo wygląda on następująco: 0 zwycięstw, 2 remisy, 3 porażki dając przedostatnie miejsce w tabeli. Dodatkowo, mając na uwadze przerwę reprezentacyjną, wydaje mi się, że paru młodych zawodników trenujących z pierwszą drużyną wskoczy na ten mecz do podstawowego składu drużyny rezerw Wisły.

Początek spotkania o godzinie 17.00

M 0

matnaw

Użytkownik
Kupon 4/09

Dyscyplina: Snooker - 6 World Grand Prix
Spotkanie: Judd Trump vs Passakorn Suwannawat ⛔
Kurs: 1,17

Spotkanie: Steve Davis vs Mohammad Asif ✅
Kurs: 1,26
Stawka: 6j
Kurs: 1,47
-6j ⛔
Bukmacher: Betsson

M 0

matnaw

Użytkownik
Kupon 7/09

Dyscyplina: Tenis Ziemny, US Open
Spotkanie: Murray vs Wawrinka ⛔ (4-6;3-6;2-6) Dawno nie widziałem tak słabo grającego Murraya, a przy tym mecz życia Wawrinki chyba.
Typ: Over 3,5 seta
Kurs: 1,55
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje U-21 ME
Spotkanie: Holandia(U21) vs Szkocja (U21) ✅ (4-0)
Kurs: 1,35
Łączny kurs: 2,09
Stawka: 4j
-4j ⛔
Buk: Betsson
Jak nie idzie to nie idzie...

Do góry Bottom