>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W meczu padnie 2-3 gole + "pewniak" - progresja?

D 77

dalik

Użytkownik
Znowu mnie natknęło na obczajenie tematu z progresją ???? (a miałem jej już nie ruszać)

Tym razem krótko:

Budżet 110j
Gramy zdarzenie padnie 2-3 bramki w meczu. Wybieramy zdarzenie, gdzie mamy 2 wersje:
a) jedna z drużyn nie miała takiego wyniku od 2 spotkań
b) obie drużyny ostatnio nie zaliczyły rezultatu 2-3 brakowego.

Kurs: najmniejszy jest 1.90
Do tego dokładamy &quot;pewniaka&quot; za 1.20 (proponuję zwycięstwo faworyta -gospodarza po remisie lub porażce) i mamy AKO ~2.30.

Tabela stawkowania (stały zysk):

UWAGA: Nie gramy lig skandynawskich oraz australijskiej

No na koniec typy:

Typ 1:
Prawdę mówiąc prawie cała liga Francja 1 dzisiaj ????
Ja wybrałem typ:

Typ 2:

D 77

dalik

Użytkownik
własnie dziś popłynąłem na dużą kasę i nie wiem czy nie odechciało mi się już tego wszystkiego.
Ten sposób oczywiście przekombinowany ale już naprawdę nie wiem jak grać...
W dodatku drugi kupon już wtopiłem :/

acetate 474

acetate

Użytkownik
bo nie ma jakiegos super sposobu. progresja jest swietna, ale trzeba miec duzy budzet na nia. graj stawka procentowa singielki albo ako i tyle dopoki nie bedziesz mial solidnego budzetu na gre progresja.

cerber 2

cerber

Użytkownik
Wybacz kolego, ale żadnych &quot;pewniaków&quot; do progresji się grać nie powinno. Przemyśl to a sam dojdziesz do takiego wniosku.
Pozdrawiam

D 77

dalik

Użytkownik
Wybacz kolego, ale żadnych &quot;pewniaków&quot; do progresji się grać nie powinno. Przemyśl to a sam dojdziesz do takiego wniosku.

Pozdrawiam
Zgadzam się, ale progresja na kurs 1.95 to śliska sprawa, chyba, że ma się ogromny budżet.

Można jeszcze spróbować double tych zdarzeń, tylko nie wiem czy to nie jest już za bardzo przekombinowane...

Do góry Bottom