0 prymus_fcb Użytkownik Grudzień 24, 2008 #2 na Betfre d.com nie ma minimalnej wplaty, kiedys tam wplacalem 0.50 funta tylko po to zeby moc wyplacic na mb
na Betfre d.com nie ma minimalnej wplaty, kiedys tam wplacalem 0.50 funta tylko po to zeby moc wyplacic na mb
98 pokerzysta Użytkownik Grudzień 25, 2008 #5 Gamebookers 5pln o ile dobrze pamiętam,ale raczej tak Kliknij aby rozwinąć... Kiedyś było 2 euro czyli na tamte czasy ponad 7zł, teraz z tego co wiem jest 10 euro ale moge się mylić.
Gamebookers 5pln o ile dobrze pamiętam,ale raczej tak Kliknij aby rozwinąć... Kiedyś było 2 euro czyli na tamte czasy ponad 7zł, teraz z tego co wiem jest 10 euro ale moge się mylić.
R 0 rebmar Użytkownik Grudzień 25, 2008 #7 bet-at-home masz od 1zł ???? buk 100% sprawdzony i wypłacalny dobry kontakt live polecam ????
37 spike761 Użytkownik Grudzień 25, 2008 #8 No jeszcze jak masz konto w $ w bet365 to min. wpłata to 1 $ , a w zł jak masz to 10zł ...
4,8K doberman Forum VIP Grudzień 25, 2008 #9 temat przeniesiony , mam nadzieje że kolega zapamięta że trzeba uważnie sprawdzać gdzie się pisze temat ???? . Przy okazji polecam Bet-at-home.
temat przeniesiony , mam nadzieje że kolega zapamięta że trzeba uważnie sprawdzać gdzie się pisze temat ???? . Przy okazji polecam Bet-at-home.
3 mlody-8934 Użytkownik Grudzień 25, 2008 #10 Nie da rady wpłacić 7 zł do Bet-at-home przez MB, ponieważ tam minimalna wpłata tą metodą wynosi 10 zł.
Nie da rady wpłacić 7 zł do Bet-at-home przez MB, ponieważ tam minimalna wpłata tą metodą wynosi 10 zł.