D 0 donkichot Użytkownik Listopad 18, 2010 #1 Witam, grałem już kiedyś i stwierdziłem że trzeba wrócić do tego, ogarnąłem meczyki i np. chce postawić Arsenal - Tottenham 1 i czy mogę potem w STRZELI/NIE STRZELI postawić na Arsenal ? Czy już nie można ? Obstawiam na STS
Witam, grałem już kiedyś i stwierdziłem że trzeba wrócić do tego, ogarnąłem meczyki i np. chce postawić Arsenal - Tottenham 1 i czy mogę potem w STRZELI/NIE STRZELI postawić na Arsenal ? Czy już nie można ? Obstawiam na STS
K 1,2K kukla Forum VIP Listopad 18, 2010 #3 W żadnym bukmacherze, nie można łączyć zdarzeń dotyczących jednego spotkania.
D 0 donkichot Użytkownik Listopad 18, 2010 #4 ale jak np. puszczam dwa kupony i na jednym postawie normalnie mecz, a na drugim że strzeli bramkę to przyjmą ?
ale jak np. puszczam dwa kupony i na jednym postawie normalnie mecz, a na drugim że strzeli bramkę to przyjmą ?
12,8K ted Forum VIP Listopad 18, 2010 #5 ale jak np. puszczam dwa kupony i na jednym postawie normalnie mecz, a na drugim że strzeli bramkę to przyjmą ? Kliknij aby rozwinąć... przyjmą ????
ale jak np. puszczam dwa kupony i na jednym postawie normalnie mecz, a na drugim że strzeli bramkę to przyjmą ? Kliknij aby rozwinąć... przyjmą ????
2,8K vader Forum VIP Listopad 18, 2010 #6 W żadnym bukmacherze, nie można łączyć zdarzeń dotyczących jednego spotkania. Kliknij aby rozwinąć... Nie prawda Można łączyć. Bet365 pozwala łączyć kombinacyjnie np. linie under/over z win - under 5.5 + win ekipy w NHL, podobnie jest w koszu, mlb.
W żadnym bukmacherze, nie można łączyć zdarzeń dotyczących jednego spotkania. Kliknij aby rozwinąć... Nie prawda Można łączyć. Bet365 pozwala łączyć kombinacyjnie np. linie under/over z win - under 5.5 + win ekipy w NHL, podobnie jest w koszu, mlb.
486 cygeiro Użytkownik Listopad 18, 2010 #7 Nie prawda Można łączyć. Bet365 pozwala łączyć kombinacyjnie np. linie under/over z win - under 5.5 + win ekipy w NHL, podobnie jest w koszu, mlb. Kliknij aby rozwinąć... A w pilce kopanej rzuty rozne + win.
Nie prawda Można łączyć. Bet365 pozwala łączyć kombinacyjnie np. linie under/over z win - under 5.5 + win ekipy w NHL, podobnie jest w koszu, mlb. Kliknij aby rozwinąć... A w pilce kopanej rzuty rozne + win.
K 1,2K kukla Forum VIP Listopad 19, 2010 #8 Nie prawda Można łączyć. Bet365 pozwala łączyć kombinacyjnie np. linie under/over z win - under 5.5 + win ekipy w NHL, podobnie jest w koszu, mlb. Kliknij aby rozwinąć... O innych sportach słyszałem, choć sam nie próbowałem nigdzie tego grać. W mojej wiadomości zabrakło słowa "piłkarskiego". A w pilce kopanej rzuty rozne + win. Kliknij aby rozwinąć... ???? Cenna uwaga ????
Nie prawda Można łączyć. Bet365 pozwala łączyć kombinacyjnie np. linie under/over z win - under 5.5 + win ekipy w NHL, podobnie jest w koszu, mlb. Kliknij aby rozwinąć... O innych sportach słyszałem, choć sam nie próbowałem nigdzie tego grać. W mojej wiadomości zabrakło słowa "piłkarskiego". A w pilce kopanej rzuty rozne + win. Kliknij aby rozwinąć... ???? Cenna uwaga ????