korton
Użytkownik
Witam chcialbym was zapytac ,w jakie firmie internetowej bukmacherskiej, mozna przelac pieniadze poprzez zwykly przelew bankowy ktory znajde na poczcie , i jak udzielicie mi tej informacji to prosze o pomoc wypelnieniu takiego druku , ja w tych sprawach jestem zielony .
np w tobecie
Mam taki zwykly przelew : w ktorym zjaduje sie :
a.) Nazwa Odbiorcy
b.) Nr Rachunku
c.) Waluta kwota
d.) Nazwisko Zleceniodawcy
e.) Tytulem
, moglbym mi ktos cos takie wypelnic , bardzo bym prosil , oczywiscie zalezy mi na czasie , a dla kazdego kto mi pomoze POCHWALA!
np w tobecie
Aby dokonać przelewu bankowego, należy zalogować się na swoje konto Tobet i postąpić według instrukcji podanych w zakładce Wpłata > Konto bankowe.
Możesz dokonać przelewu na nasze polskie konto bankowe, a my zasilimy Twoje konto zakładów, gdy tylko otrzymamy przekaz.
Dokonując przelewu, należy skorzystać z następujących danych:
Odbiorca: Nordic Gaming Ltd.
Numer konta: 37109028510000000109792096 (PLN)
23109028510000000109792348 (EUR)
Bank: Bank Zachodni WBK
SWIFT/BIC: WBKPPLPP
Pieniądze wpłacone przelewem bankowym pojawią się na koncie Tobet w ciągu 1-2 dni roboczych. Wpłaty przelewem dokonane przez użytkowników z Polski, Węgier i Rumunii nie są obciążone żadną prowizją.
Ważne: Proszę podać swój numer użytkownika (Tobet User ID) w treści przelewu.
Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy, skontaktuj się z naszym centrum pomocy, które dostępne jest przez całą dobę pod adresem .
Mam taki zwykly przelew : w ktorym zjaduje sie :
a.) Nazwa Odbiorcy
b.) Nr Rachunku
c.) Waluta kwota
d.) Nazwisko Zleceniodawcy
e.) Tytulem
, moglbym mi ktos cos takie wypelnic , bardzo bym prosil , oczywiscie zalezy mi na czasie , a dla kazdego kto mi pomoze POCHWALA!