>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

W drodze po marzenia! :)

sebacfc 48

sebacfc

Użytkownik
Witam!
Nigdy nie prowadziłem statystyk dotyczących mojej już kilkunastoletniej gry. Po zawartości portfela, widać iż źle nie było. Jako iż wszystkiego trzeba spróbować, to chcę zobaczyć jak wypadnę statystycznie. Jako że to dla mnie eksperyment, zacznę od małego wkładu początkowego, mianowicie:100zł. Mam taką zasadę iż gram max 3 zdarzenia w kuponie, i tego będę się trzymał. Moja mocna strona to żużel, piłka nożna, dobrze się czuje także w tenisie oraz siatkówce. Mam nadzieję że będzie na ✅.
Czas Start!:grin:

sebacfc 48

sebacfc

Użytkownik
Kupon #1
:siata:Australia - Francja - (poniżej 136.5) @1.75
:siata:Niemcy - Bułgaria(+1.5) - 2 @1.61
AKO:2.82
STAWKA:10PLN
EW:28.26PLN
Francuzów czeka jeszcze mecz z Polską i Serbią, każdy set będzie ważny. Turniej długi więc i siły będą potrzebne. Jeśli Francja zagra na 100% wygrał szybko i łatwo, bo oba zespoły różni co najmniej 1 liga.
Co do meczu Niemców i Bułgarów tu opieram się głównie na obserwacji tych zespołów od początku MŚ. Bułgarzy zrobili lepsze wrażenie. Jeśli zagrają tak jak z Rosją (2:3) powinni wygrać z nierówną ekipą Niemiec. Bardzo ważna będzie postawa Sokołowa który ciągnie całą grę:cool:

sebacfc 48

sebacfc

Użytkownik
Kupon#2
:siata:Kuba - Rosja (poniżej133.5) @2.05
AKO:2.05
EW:20.50PLN
Rosja poza wpadką z Bułgarią, gdzie stracili dwa sety, niczym czołg pędzi po końcowy triumf. Kubańczycy to nie ta sama drużyna która zdobywała v-ce mistrzostwo świata(szkoda takiej drużyny, a to wszystko przez politykę), jeśli Rosjanie nie odpuszczą, szykuje się tęgie lanie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sebacfc 48

sebacfc

Użytkownik
Kupon#3
:siata:
Polska - Włochy (poniżej 178.5) @1.95
????USA - Litwa(+27.5) -2 @1.45
AKO
:2.83
EW:28.36PLN
Przykro to pisać, jednak Włosi są totalnie &quot;pod formą&quot;, turniej dla Nich skończony, brak Ivana Zaytseva, to zupełnie nie ta drużyna którą można było nie dawno oglądać. Polacy mimo całego hura optymizmu i pompowania balonika, tez nie grają rewelacyjnie, słabe dokładne przyjęcie, brak zagrywki, i wczoraj beznadziejny środek. Nie widzę medali na szyjach naszych chłopaków. Jednak z tak rozbitą Italią powinniśmy wygrać i to gładko, myślę że max w 4 setach ????
Co do ????, to jestem zaskoczony takim kursem na Litwę, ok zgoda super drużyna, NBA, super zawodnicy, wszystko od lat wygrywają, ale... to półfinały, a Litwa to nie chłopiec do bicia. Ostatnie h2h to 2:1 dla USA, a mecze kończyły się z przewagą 5 i 16 pkt. Wielki prezent dziś od buków ????

Do góry Bottom