>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W drodze do zwycięstwa - luki_p

L 0

luki_p

Użytkownik
Witam wszystkich!

Mam na imię Łukasz i postanowiłem podzielić się swoimi typami na forach publicznych. Bukmacherka nie stanowi u mnie głównego źródła zarobku, ale może posłużyć jako dodatek na drobne wydatki. Typuje stosunkowo często, ale swoje stawki ograniczam, aby nie narazić znacząco swojego kapitału w przypadku przegranej. Przyjmuje system stawkowania od 1 do 10j, przy czym maksymalną stawkę przeznaczam na zdarzenia w moim odczuciu na bliskie 100% pewności trafienia, choć zdarzają się chybienia, bo to w końcu tylko sport. Przeważnie będę podawał typy z piłki nożnej i mojej ulubionej dyscypliny siatkówki, ale nie ukrywam, że będą odstępstwa od tych sportów. Zdążyłem się zorientować, że w dziale &quot;kuponach ze statystykami&quot; są robione podsumowania miesięczne, więc i ja zawsze na koniec miesiąca będę starał się rozliczyć ze swoich osiągnięć, pomijając miesiąc wrzesień. Wiele osób mówi, że podawanie typów na forum przynosi pecha, ja jednak w to nie wierzę, więc zaczynam...

L 0

luki_p

Użytkownik
Serbia vs Polska
ME kobiet w siatkówce. Serbki zapewne będą chciały powtórzyć wyczyn mężczyzn, jednak spoglądając na ich grę nie można być pewnym co do końcowego sukcesu. Grają u siebie co niewątpliwie jest ich atutem, jednak myślę, że z tą presją akurat Polki sobie poradzą. Polki jak na razie radziły sobie bez większych problemów, jednak rywalki jakie naprzeciw nich stawały nie były najwyższej klasy, co nie zmienia faktu, że dotychczas nie straciły seta. Dziś już ta seria będzie przerwana, jednak uważam, że Serbii nie będzie tak łatwo w tym meczu. Polki mają wielką wolę walki, grają zespołowo i dla każdego mogą stanowić spore zagrożenie. Warto zauważyć, że gospodynie rozpoczynają mecze z lekką niepewnością przez co przegrały np. swoje pierwsze sety z Niemkami czy o wiele słabszymi Francuzkami. Są zespołem grającym chimeryczną siatkówkę, przez co zdarzają się fragmenty gry, w których gubią się we własnej taktyce. Po naszej stronie siatki mamy 3 doświadczone zawodniczki, które powinny kończyć trudne piłki. Serbia rzekomo, celowo oddała mecz z Niemkami, po to by w ćwierćfinale zmierzyć się z Polkami i nie trafić na Włoszki, a zmierzyć się z Rosjankami. Tymczasem Rosja niespodziewanie została wyeliminowana w trzech setach przez Turcję. Patrząc jednak na grę Niemek to uważam, że zagrały one naprawdę świetny mecz z gospodyniami, w konsekwencji wygrywając 3:1. Bardzo istotną cechą w tym meczu będzie nieustępliwość i walka o każdy punkt. Gamebookers wystawia ciekawą linię hcp +8,5. Myślę, że mecz będzie na tyle zacięty, że Polki pokryją taki handicap. Po cichu liczę na niespodziankę w tym meczu, jednak zdaję sobie sprawę, że będzie to bardzo trudne spotkanie.
:siata:
▶ Serbia vs Polska TYP: 2 (-8,5) @ 1,85 ⛔
Stawka: 3j
PW: 5,55
Gamebookers
Opinia: Nie ukrywam, że byłem zaskoczony postawą Polek. Tak jak w pierwszym secie nie miały nic do powiedzenia, bo gospodynie zagrały bezbłędnie, tak już w poprzednich partiach powinny nieco bardziej zdecydowanie zagrać. Z wyjątkiem Skowrońskiej można powiedzieć, że cały skład wyszedł na ten mecz z niepewnością i brakiem wiary we własne możliwości. Trzeci set powinien być dla Polek, bo oddały prowadzenie 24:22 ulegając ostatecznie 24:26. Nie ma jednak co rozpaczać, ponieważ przeszedł zespół lepszy, szkoda tylko, że oddaliśmy ten mecz walcząc tylko w jednym secie.

L 0

luki_p

Użytkownik
COL Avalanche @ STL Blues
Na noc proponuje zagrać typ z NHL, bowiem widzę tutaj ciekawy kurs, a mecz zapowiada się interesująco. Co prawda nie widziałem w akcji Blues, ale z tego co można wyczytać na wielu stronach ich gra wygląda imponująco. Sam ten argument by mnie nie przekonywał, gdybym wczoraj nie zobaczył na tafli Colorado, którzy zostali rozbici. Dzisiaj powinniśmy zobaczyć podobny scenariusz, a kursy do gry są bardzo przyjazne. Louis Blues powinno w tym sezonie namieszać. Połączenie doświadczenia z młodością wyszła im na dobre i jeśli nadejdzie odpowiednia forma to będziemy chcieli na nich patrzeć. Póki co jest to Pre-season i ze stawką nie ma co szaleć, dlatego puszczam bezpieczną opcje z ewentualną dogrywką czy karnymi po kursie 1,6 w BET365.
:hokej:
▶ COL Avalanche @ STL Blues TYP: 2 OT @ 1,6 ✅
PW: 4,8
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Inter Zapresic v Istra 1961
Na dziś wypatrzyłem spotkanie z chorwackiej HNL. Przyglądając się statystykom, bo na tym głównie oparłem swój typ, wywnioskowałem, że w tym meczu under 2,5 jest najodpowiedniejszą opcją. Na początku analizy skupię się na zespole gości. Ostatnie spotkanie, które przegrali miało miejsce 13 sierpnia, aż chciałoby się powiedzieć, że ta passa powinna niedługo zostać przerwana. Ok, mogę się z tym zgodzić, każda passa kiedyś się kończy, ale znalazłem coś ciekawszego dla tego zdarzenia. Istra ostatnimi czasy znacząco poprawiła swoją grę obronną co od razu widać po wynikach. To, że grają na wyjeździe nie sprawia im kłopotów i naprawdę nieźle sobie radzą, umiejętnie wykorzystując błędy rywala. Inter Zapresić obecnie plasuje się na 5 pozycji tracąc do drużyny z Zagrzebia 9 punktów. Ostatnio ulegli nieznacznie z 4. w tabeli Osijek przegrywając 1:0. Forma strzelecka w tym zespole ostatnio jest na kiepskim poziomie. Myślę, że dzisiaj również będą mieli spore problemy, żeby szybko ukłuć, a jeśli tak będzie to spodziewam się, że w tym spotkaniu gradu goli oglądać nie będziemy.
⚽
▶ Inter Zapresic v Istra 1961 TYP: under 2,5 @ 1,625 ✅
Stawka: 2j
PW: 3,25
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Niemcy - Kobiety vs Włochy - Kobiety
Na dzisiaj proponuje zagrać dubel siatkówki, w którym zestawie Włoszki grające w Mistrzostwach Europy z Niemkami i AZS Częstochowę z wzmocnionym Jastrzębskim Węglem. Jestem przekonany, że w tym meczu Niemki nie będą miały już tak łatwej przeprawy, bowiem po drugiej stronie siatki czekają na nich Włoszki, u których mobilizacja na ten mecz jest ogromna, ponieważ dla wielu zawodniczek będzie to ostatnia szansa na medale mistrzostw Europy. Nie będę długo się rozpisywał, za Włoszkami przemawiają wszystkie argumenty. Po ich stronie jest doświadczenie. Co do przygotowania fizycznego trzeba powiedzieć, że obie ekipy w swoim okresie przygotowawczym wypełniły zadania. Trudno w to uwierzyć, ale dotychczas w tych mistrzostwach mieliśmy dopiero 1 tie-break w meczu Włochy - Turcja, przegrany przez Włoszki 2:3, jednak nie miał, ponieważ i tak wychodziły z pierwszego miejsca w grupie. Moim zdaniem dzisiaj Włoszki powinny wyjść z tego spotkania zwycięsko. Liczę, że w tym meczu zobaczymy 4 sety.
AZS Częstochowa vs Jastrzębski Węgiel
Bardzo jestem ciekaw jak zaprezentuje się Jastrzębski Węgiel, który wzmocnił się gwiazdami takimi jak: Rob Bontje, Michał Łasko i Luciano Bozko. Widać, że nowym graczom bardzo zależy, aby już od samego początku pokazywać się z jak najlepszej strony. Jastrzębski Węgiel nie ma co prawda całkowitego zgrania z nowymi nabytkami, jednak w meczu sparingowym można było zauważyć, że są oni w stanie dzisiaj wygrać na trudnym terenie w Częstochowie. Za AZS-em na pewno przemawiać będzie własna hala i kibice w niej dopingujący. Takie wzmocnienia dla Jastrzębskiego Węgla pozwalają mi myśleć, że będą w stanie oni nawiązać walkę o czołowe lokaty w tym sezonie.
▶ Niemcy - Kobiety vs Włochy - Kobiety TYP: 2 @ 1,4 ⛔
▶ AZS Częstochowa vs Jastrzębski Węgiel TYP: 2 @ 1,32 ⛔
Kurs: 1,84
Stawka: 4j
PW: 7,36
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Blackburn v Man City
Jeszcze jeden i prawdopodobnie ostatni dubel na dzisiaj. Spore zamieszanie wynikło w ostatnim meczu Manchesteru City, co spowodowało, że Tevez został skreślony przez trenera. To nie zmienia jednak faktu, że i bez tego zawodnika podopieczni Manciniego (nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko) tworzą nadal solidny zespół. Świadczy o tym druga pozycja w tabeli i jak na razie nie doznanie porażki. Myślę, że w tym meczu powinni zaaplikować kilka bramek Blackburn, szczególnie, że Ci w tym sezonie spisują się co najwyżej przeciętnie. W dodatku dziś wystąpią osłabieni na linii defensywnej.
Valencia v Granada
Tutaj też jestem niemal pewny, że groźna jak zawsze Valencia rozprawi się gładko z beniaminkiem La Ligi. Zespół gospodarzy na swoim obiekcie potrafi przeciwstawić się każdemu, nawet najlepszemu zespołowi na świecie Barcelonie remisując 2:2 (ani razu w tym spotkaniu nie gonili wyniku). To pozwala myśleć, że przyjezdni w Valencii nie mają czego szukać. Kurs może nie pierwszej jakości, ale do dubelka się nadaje, więc i ja pobieram.
⚽
▶Blackburn v Man City TYP: 2 @ 1,44 ✅
▶Valencia v Granada TYP: 1 @ 1,33 ✅
Kurs: 1,92
PW: 5,76
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Serbia (kobiety) v Turcja (kobiety)
W moim odczuciu zespół Turecki jest niedoceniany przez bukmacherów. Mają naprawdę wielki potencjał, a wygrana z Rosjankami - głównymi kandydatkami do złotego medalu tylko to potwierdza. Skoro potrafiły przeciwstawić się lepszemu zespołowi, to myślę, że przełamanie bariery jaką niewątpliwie będzie publiczność w Belgradzie nie będzie stanowiła dla nich większego problemu. Bukmacher gamebookers wystawia ciekawą linię -10,5. Nie sądzę, aby zespół Turcji dał się pokonać w 3 setach zespołowi, który wcale na tych mistrzostwach nie gra tak rewelacyjnie. Wygrana z Polkami 3:0 nie jest tylko i wyłącznie sukcesem Serbek, ale też przyczyniła się do tego gra naszego zespołu w końcówce 3 seta, gdzie powinniśmy spokojnie wygrać. Tak czy inaczej stawka tego meczu jest ogromna, więc żadna z drużyn nie będzie odpuszczać piłek. Turczynki powinny nawiązać równorzędną walkę i na jestem przekonany, że nie będzie to taki spacer Serbek jaki miały dotychczas.
▶ Serbia (kobiety) v Turcja (kobiety) TYP: 2 (-10,5) @ 1,75 ⛔
PW: 5,25
Gamebookers
Pierwszy set niestety przesądził o końcowym rezultacie dla tego typu.

L 0

luki_p

Użytkownik
Cesena v Chievo
W tym meczu stawiam na przełamanie złej passy gospodarzy, która trwa już od 4 spotkań, w której to nie udało im się zdobyć dotychczas ani jednego punktu, przegrywając tym samym wszystkie swoje spotkania. Warto jednak zaznaczyć, że w tych spotkaniach ten zespół mierzył się nie z byle jakimi przeciwnikami. Na San Siro ulegli tylko 1:0, z Lazio na własnym obiekcie prowadzili 1:0 do przerwy, by w końcu jednak ulec 1:2. Chievo zaczęło sezon jak dla siebie bardzo dobrze. Ostatnie dwa mecze to zwycięstwa na własnym obiekcie. Warto zaznaczyć, że ten zespół spisuje się bardzo dobrze gdy gra u siebie. W meczach wyjazdowych nie prezentuje już się tak pewnie. Myślę, że Cesena powinna wygrać ten mecz, lecz na wszelki wypadek zabezpieczam się opcją DNB.
⚽
▶Cesena v Chievo TYP: 1 DNB @ 1,8 zwrot
PW: 5,4
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Palermo v Siena
Palermo powinno dzisiaj zdobyć 3 punkty w tym spotkaniu, ponieważ mają lepszych zawodników od beniaminka Serie A. Nie odkryje tajemnicy, że nowe zespoły w lidze grają nadspodziewanie dobrze zazwyczaj na początku sezonu, później uchodzi z nich powietrze. Siena gra dobrze i solidne, moim zdaniem jest to zespół, który powinien utrzymać się w tym sezonie i zająć miejsce w środkowej części tabeli, jednak naprzeciw nich stanie Palermo, które na własnym stadionie zawsze stanowi zagrożenie. Dzisiaj powinni to udowodnić. Siena w meczach wyjazdowych gubi punkty, o czym można było się przekonać już na początku sezonu kiedy to dwukrotnie remisowali ( z Romą i Calcio Catanią).
⚽
▶Palermo v Siena TYP: 1 @ 1,9 ✅
PW: 3,8
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Espanyol v Real Madryt
Krótko i na temat, bo niedługo mecze. Real Madryt zanotował ostatnio kilka wpadek, na które teraz absolutnie nie może sobie pozwolić. Dzisiaj, zmierzy się z Espanyolem, który w tym sezonie bardzo w kratkę. Wierzę, że dzisiaj Królewscy sięgną po komplet punktów i zbliżą się na 1 punkcik do lidera La Ligi.
Academica v FC Porto
Porto w ostatnich dwóch spotkaniach zanotowało remisy, a to nie zdarza się często takiej drużynie, zwłaszcza jeśli chodzi o ligę. Dzisiaj powinni sprawę załatwić krótko i udowodnić swoją przewagę nad rywalem, która jest bardzo duża.
⚽
▶Espanyol v Real Madryt TYP: 2 @ 1,28 ✅
▶Academica v FC Porto TYP: 2 @ 1,36 ✅
PW: 5,25
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Brose Baskets vs BG Gottingen
Fanem i znawcą koszykówki nie jestem, jednak informacje jakie napływają z poszczególnych zespołów pozwalają jednoznacznie twierdzić, która z drużyn wyjdzie z tego spotkania zwycięsko. Brose Baskets ostro zaczęło i już na początku sezonu sięgnęło po Puchar Niemiec wygrywając z drużyną o większym potencjale niż Gottingen. Drużyna gości została przebudowana niemalże od podstaw, podczas gdy gospodarze poczynili tylko drobne kroki w &quot;modernizacji&quot; zespołu. Myślę, że zgrana ekipa, która broni tytułu z zeszłego roku ruszy ostro i spokojnie wygra swój pierwszy mecz.
Azovmash vs BK Ventspils
Zaskakujące było to, że w pierwszym spotkaniu Azovmash uległo minimalnie z drużyną gospodarzy 74-75. Sądzę jednak, że dziś taka sytuacja nie będzie miała miejsca. Azovmash dysponuje większą silą: Crispin Joseph, Ewing Daniel, Minard Ricky, Rancik Radoslav, Drozdov Artur, Rizvic Hasan - to najlepsi zawodnicy tego zespołu. Drużyna powinna zacząć ostro, aby nie dać rozwinąć skrzydeł rywalom. W tym meczu faworyt może być tylko jeden.
????
▶ Brose Baskets vs BG Gottingen TYP: 1 (-9) @ 1,28 ✅
▶ Azovmash vs BK Ventspils TYP: 1 (-3) @ 1,3 ✅
Kurs: 1,67
PW: 5,01
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Nurnberg II v Hoffenheim II
Kursy spadają dosyć szybko, więc trzeba się z tym spieszyć. Norymbergia ma ogromne problemy i nie może przerwać passy porażek, która dręczy ich już 7 września. Dziś przyjeżdża drużyna Hoffenheim, która ostatnio niespodziewanie trochę przegrała na własnym obiekcie ze Stuttgarter&#39;em. Goście obecnie plasują się na drugiej pozycji i liczą się w walce o czołowe lokaty dające możliwość awansu. Do pierwszego miejsca tracą zaledwie 2 oczka. Myślę, że w tym meczu zainkasują komplet punktów.
Gateshead v Wrexham
Dość długo się wahałem czy grać to spotkanie. Ostatecznie doszedłem do wniosku, że jednak się zdecyduje. Gram na gospodarzy zabezpieczając się opcją DNB. Gateshead zajmuje 1 miejsce w tabeli, natomiast przyjezdni 3. Warto jednak dodać, że do tej pory gospodarze są drużyną niepokonaną na własnym obiekcie. Wygrali 4 z 7 dotychczasowych spotkań, pozostałe remisując. Wrexham na wyjeździe też radzi sobie całkiem nieźle. Z 6 meczów tylko raz schodzili z boiska pokonani, jednak spoglądając na to z jakimi rywalami grali nie powinno to budzić już aż takiego zdumienia. Myślę, że gospodarze udowodnią, że są drużyną lepszą i zdobędą komplet punktów w tym spotkaniu.
⚽
▶ Nurnberg II v Hoffenheim II TYP: 2 (AH 0) @ 1,225 zwrot
▶ Gateshead v Wrexham TYP: 1 DNB @ 1,57 ⛔
Kurs: 1,92
PW: 3,84
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Severstal Cherepovec vs Torpedo Novgorod
Gospodarze głodni gry, w przeciwieństwie do Torpedo, który swój terminarz miało bardzo napięty. Jak widać, nie odbija się to dobrze na ich grze. Cherepovec rozegrało na razie najmniej meczów (zaledwie 5) z Konferencji Zachodniej, natomiast goście 10 meczy z czego aż 5 na przestrzeni ostatnich 9 dni. Tak napięty terminarz nie daje nawet chwili odpoczynku, co pozwala myśleć, że gdy na tafli pojawią się wypoczęci zawodnicy Severstalu to faworytem powinni być tylko oni.
Sligo Rovers v Dundalk
Sligo walczy o pierwszą lokatę, jednak aby tego dokonać musi zdobywać punkty z przeciwnikami tym bardziej takiego pokroju jakim jest Dundalk, który obecnie plasuje się na 7 pozycji ( w irlandzkiej jest tylko 10 drużyn). Sligo zajmuje pierwszą lokatę, jednak ma rozegranych o 2 mecze więcej od goniącego Shamrock Rovers. Dziś jest okazja, której nie mogą zmarnować. Dundalk przeżywa kryzys, nie wygrało meczu od 9 spotkań. Myślę, że dzisiaj z takim rywalem nie nastąpi przełamanie.
:hokej: &amp; ⚽
▶ Severstal Cherepovec vs Torpedo Novgorod TYP: 1 OT @ 1,64 ⛔
▶ Sligo Rovers v Dundalk TYP: 1 @ 1,2 ✅
Kurs: 1,97
PW: 3,94
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
AlbinoLeffe v Padova
Myślę, że dziś nastąpi lekka zadyszka zespołu gości. Do tej pory zajmują pierwsze miejsce i nie przegrali żadnego meczu, w przeciwieństwie do AlbinoLeffe, które swoje ostatnie 3 spotkania przegrała. Patrząc na historię spotkań, można stwierdzić, że drużyny wygrywają na przemian. Ciężko uwierzyć, aby gospodarze zanotowali 4 porażkę z rzędu. Wczoraj Norymberga przełamała niemoc i zdobyła jeden punkt w starci z Hoffenheim. Idąc tym tropem dalej, stawiam, że dziś będzie podobnie.
⚽
▶AlbinoLeffe v Padova TYP: 1 (+0,5 AH) @ 1,725 ✅
PW: 5,17
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Yannick Mertens vs David Goffin
Ja na ten temat pisał nie będę, ponieważ znawcą tenisa nie jestem, ale odsyłam do analizy Hellraisera
????
▶Yannick Mertens vs David Goffin TYP: 2 @ 1,57 ✅
PW: 4,71
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
MON Canadiens @ TOR M Leafs
Na noc spróbuje bardzo delikatnie i lajtowo zagrać NHL. Jako, że jest to początek nie ma co szaleć ze stawką, ani też w pełni sugerować się tym co widzieliśmy w pre-season. Obiektywnie patrząc jednak to Toronto powinno w tym meczu mieć więcej do powiedzenia. W bramce rewelacja, w ofensywie siła, więc powinni powalczyć. Montreal jeszcze nie zbudował optymalnej formy i nie sądzę, żeby tak nagle ją otrzymali. Spodziewam się zaciętego pojedynku, jednak zważywszy, że NHL dopiero startuje, nie powinniśmy oglądać wielu goli.
▶MON Canadiens @ TOR M Leafs TYP: 2 OT @ 1,86 ✅
Stawka: 1j
PW: 1,86
▶MON Canadiens @ TOR M Leafs TYP: under 5,5 @ 1,76 ✅
Stawka: 1j
PW: 1,76
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
AZS UWM Olsztyn v Czestochowa
Ciekaw jestem bardzo jak dziś zaprezentuje się Częstochowa, która tak nie dawno pokonała niespodziewanie Jastrzębski Węgiel. Olsztyn gładko dostał z Rzeszowem 3:0 (kolejno do 17, 21, 22). Myślę, że Czewa mimo iż na wyjeździe powinna stawić duży opór. Warto zaznaczyć, że goście w poprzednim meczu walczyli twardo. Pomimo pierwszego przegranego seta, potrafili się podnieść i wygrać do 26 emocjonującą końcówkę. Dzięki temu uzyskali pewność siebie i następne sety już przechylali na swoją korzyść. Olsztyn próbuje budować drużynę taką jaką stworzyła Częstochowa. Łączy doświadczenie z młodością, ta mieszanka to przepis na sukces, lecz potrzeba czasu, aby to wszystko zaczęło należycie funkcjonować. Moim zdaniem ten mecz będzie bardziej zacięty niż z Resovią, jednak większe szanse upatruje w gościach. Mają większy potencjał i pomimo tego, że w przerwie Olsztyn nabył kilku ciekawych graczy, to jednak nadal pozostaje przy gościach. Do składu Olsztyna wraca Youdin, co jest niewątpliwie dużą siłą. Mecze AZS-ów zawsze cechowały się walką o każdą piłkę. Nie sądzę, aby mecz ten rozstrzygnął szybko w 3 setach, dlatego proponuje też zagrać opcje over, ja jednak nie kombinuje i stawiam tylko na zwycięstwo gości.
▶AZS UWM Olsztyn v Czestochowa TYP: 2 @ 1,53 ⛔
Stawka: 5j
PW: 7,65
Gamebookers
Sporo osób zawiodło się na dzisiejszym typie. Czewa w żadnym elemencie nie mogła się przeciwstawić Olsztynowi. Nie kończyła głównych akcji, w których powinni bez problemu zdobywać punkty. Ta pomyłka w 2 secie - nie będę komentował... zawiodłem się.

L 0

luki_p

Użytkownik
Belchatow - Kedzierzyn-Kozle
Mimo, iż na razie typowanie meczy z siatkówki idzie mi kompletnie poniżej poziomu to próbuje dalej. Wczoraj Czewa nie potrafiła zagrać, dziś już myślę, że ZAKSA nawiążę bardziej wyrównaną walkę. Skra Bełchatów to nadal najlepszy team naszej PlusLigi, jednak w tym sezonie gra powinna być dużo bardziej wyrównana niż w poprzednich sezonach. Zespoły, które jeszcze nie tak dawno odstawały umiejętnościami od Skry, teraz po zakupie nowych graczy mogą nawiązać równorzędną walkę. Wielokrotnie zdarzało się, że mimo słabszego potencjału, Kędzierzyn potrafił nawiązać walkę. Teraz mają o wiele bardziej doświadczony skład i na pewno powalczą w tym meczu. Spodziewam się, że wygrają co najmniej 1 seta, a linia 174,5 jaką oferuje m.in. BET365 powinna zostać pokryta. Według moich obserwacji gra powinna toczyć się punkt za punkt, a to z kolei sprzyja typowi -13,5 na gości, jaką wystawia Gamebookers. Nie sądzę, aby ZAKSA oddała ten mecz tak jak to zrobił wczoraj AZS. Spodziewam się ostrej gry, bowiem dobrze wiemy, że między tymi drużynami będzie toczyć się bój o panowanie w PlusLidze.
▶Belchatow - Kedzierzyn-Kozle TYP: over 174,5 @ 1,75 ⛔
Stawka: 4j
PW: 7
BET365
▶Belchatow - Kedzierzyn-Kozle TYP: 2 (-13,5) @ 1,85 ✅
PW: 5,55
Gamebookers
Takiego wyniku na pewno bym nie przewidział. Liczyłem, że ten drugi set, w którym wydawało się, że Bełchatowianie prowadzą gry pozwoli wyrównać, dzięki czemu mecz stałby się bardziej zacięty. Tak się jednak nie stało, cóż... szkoda, bo po pierwszym secie sądziłem, że dwa typy gładko wejdą.

L 0

luki_p

Użytkownik
Dubrovnik - Zabok
W tym meczu stawiam bardziej przeciwko gospodarzom niż na gości. Dubrovnik z tego co wiadomo boryka się od pewnego czasu z kłopotami finansowymi. Przygotowania przedsezonowe nie przebiegały zgodnie z przewidywaniami i forma, nie została należycie zbudowana. Dodatkowo klub opuściło kilku znaczących graczy. Myślę, że Zabok powinien wykorzystać te słabości i wygrać to spotkanie. Kursy dosyć znacząco poszły w dół.
????
▶Dubrovnik - Zabok TYP: 2 @ 1,74 ✅
PW: 5,22
Bet365

Do góry Bottom