>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W co grać :D

W 0

wiewi0r

Użytkownik
Otóż interesuję się sportem i chcę zacząć typować :p w sumie to już typuję, tak czas od czasu, ale żeby coś ugrać, pasuje się bardziej zainteresować. Otóż: lubię wszystkie sporty, nie wiem co wybrać, co polecicie ???? ?
Wiem, że powinienem sam wybrać i wybiorę ale chciałbym żebyście coś na START zaproponowali typu 11. liga turecka :p czy coś w tym stylu. Może być to obojętnie jaki sport, ale w sumie dobrze by było żeby była to liga piłkarska + inna dyscyplina. Od razu proszę o podanie jakiś źródeł relacji na żywo z np. baseballa, o ile się taka propozycja pojawi.

PS Co myślicie o gonitwach konnych? Jakby &quot;wszedł w temat&quot;?

nasty 12

nasty

Użytkownik
Otóż interesuję się sportem i chcę zacząć typować :p w sumie to już typuję, tak czas od czasu, ale żeby coś ugrać, pasuje się bardziej zainteresować. Otóż: lubię wszystkie sporty, nie wiem co wybrać, co polecicie ???? ?
Wiem, że powinienem sam wybrać i wybiorę ale chciałbym żebyście coś na START zaproponowali typu 11. liga turecka :p czy coś w tym stylu. Może być to obojętnie jaki sport, ale w sumie dobrze by było żeby była to liga piłkarska + inna dyscyplina. Od razu proszę o podanie jakiś źródeł relacji na żywo z np. baseballa, o ile się taka propozycja pojawi.

PS Co myślicie o gonitwach konnych? Jakby &quot;wszedł w temat&quot;?
graj to w czym buki sa slabe a ty stosunkowo mocny i tyle od typeczka znaczy od nastiego od typeczkow, a i masz buziaczka:*

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Lubic a interesowac się,znac sie natym to różnica ;) 90% to własna wiedza i 10% statystyki...i działaj...

Do góry Bottom