>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Vsport i wizyta w sts

1 3

___108

Użytkownik
Witam... wczoraj bedąc w mieście coś mnie podkusiło aby odwiedzić punkt sts i zawszeć jakiś malutki zakład... stojąc przed tablicą z rozpisaną ofertą szukałem czegoś konkretnego. I w tym momencie wszedł jakiś starszy facet około 40-50 lat poprosił Panią o włączenie wirtualnych meczy piłki nożnej... Nastepnie usiadł i rozkładając jakiś swój zeszycik zaczął coś zapisywać oraz obserwować mecze... Strasznie mnie to zaciekawiło lecz musiałem obstawiać i uciekać bo dziewczyna się niepokoiła oraz myśle, że nie ładnie było by tak bezczelnie wpatrywać sie w niego i jego kartki...

Co wy o tym sądzicie czy jest jakiś sposób na te mecze ktorymi on się zajmował?

Może jakaś zależność kursów od całej reszty... a może po prostu obserwuje to juz od dłuższego czasu i wiec co i jak składać?

Chciałbym aby ktoś co kolwiek o tym powiedział? Może ktoś sam kieruje się czymś podczas tych gier... może ktoś w to gra???

Pozdrawiam Marcin

1 3

___108

Użytkownik
Mam do wielu osób pytanie... uważacie że gra u internetowych buków takich jak bet365 w wirtualne gry typu piłka nożna, tenis jest tylko i wyłącznie wyzyskiem pieniędzy??
Czy stawiając na dane wydarzenie pieniądze bukmacher zagrywa własnie tak aby było na odwrót???

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam do wielu osób pytanie... uważacie że gra u internetowych buków takich jak bet365 w wirtualne gry typu piłka nożna, tenis jest tylko i wyłącznie wyzyskiem pieniędzy??
Czy stawiając na dane wydarzenie pieniądze bukmacher zagrywa własnie tak aby było na odwrót???
Polega to na tym by zachęcić klienta. Po prostu tam zawsze wygrywasz a potem wpłacasz i jest szara rzeczywistość.

1 3

___108

Użytkownik
Ostatnio grając swoją progresje przerwałem ja w momencie wyznaczonego limitu... i po 30 progach nie wchodzenia... okazało się ze 31 na który nie postawiłem wszedłby... nie wiem jak to tłumaczyć... czy losuje tylko takie spotkania wyniki aby nie wchodziło... czy jednak można to usprawiedliwić moim nie powodzeniem??? Ponieważ mam kilka ciekawych pomysłów na grę tam ale jeżeli jeszcze raz z czymś podobnym sie spotkam to stracę wiele kasy...
Dodam że grając kilka dni na sucho mój sposób, wszystko wchodziło góra do 15-20 progu a po zaczęciu stawiania wszystko sie zmieniło....

1 3

___108

Użytkownik
uważasz to za dziwne ale takk... mogę ci ja przedstawić... jest to progresja rozłożona na kwotę około 300 zł... gdzie na każdym progu wygrana wynosi pow 1 zł jest to specjalna progresja zbudowana przeze mnie na biegi psów, koni jak i motory z kursami powyżej 7...
(oczywiście może nam trafić się kurs wielkości 9,10, nawet i 13 + gdzie zarabiamy około 10 zł... a nie złotówki...)
Teraz myślę o czymś innym i prowadzę dalsze testy innych metod...
Ps... Tą metodą wzbogaciłem się na około 400 zł... lecz przestałem nią grać w momencie gdy straciłem na progresji 300... po 3 dniach gry... mówiąc sobie że muszę to poprawić... dla niewierzących wysłać mogę screeny z moimi kuponami...

1 3

___108

Użytkownik

Jeżeli dobrze załaduje sie zdjęcie to widać na nim moje progi progresji jakie stosowałem oraz na jakie kursy stawiałem... No ale niestety jest to nie dopracowane bo jak mówiłem &quot;NA SUCHO&quot; wszystko było pięknie i wchodziło ze aż miło było testy robić... lecz gdy po trzech dniach grania spotkała mnie czarna seria co zeżarła mi 300 zł to niestety coś tu jest nie tak...

I nadal mnie to ciekawi... czy grając gierki wirtualne... ich &quot; losowania&quot; to czy jeżeli ktoś stawia zakład to tam gdzieś z drugiej strony każdy robi tak by było na naszą niekorzyść, czy jednak mnie prześladuje pech??

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
progresja automatycznie kojarzy mi sie z podwajaniem stawki na wyzszym progu, stad zdziwienie.
a moje zdanie takie, lepiej nie marnuj czasu na zaklady a sie zyciem/dziewczyna/zaintereoswaniami zajmij, zeby sie tego nauczyc potrzeba ogromnej ilosci czasu, nie da sie wystartowac i miec od razu samych sukcesow i minimalnej ilosci porazek (porazka!= przegrany typ, porazka w sensie lamanie ustalonych zasad, granie na sile itd)
na wstepie napisales ze Cie podkusilo zawitac przypadkiem do stsu i poprobowac. tzn chyba ze traktujesz to jako rozrywke no to co innego.

1 3

___108

Użytkownik
przypadkiem do stsu ponieważ chciałem coś na szybko na kuponiku postawić. a tak... w momentach nie zajmowania się życiem/dziewczyną/pracą siedzę nad zakładami bo to lubię... nawet na kartce popisać typy pomyśleć nad strategią ponieważ każdy chciałby co miesiąc złapać jakąś dodatkową stówkę do kieszeni...
Uczę się... tak jak osoby na studiach się uczą tak samo ja siedząc pisząc obserwując się uczę tego &quot;zawodu&quot; i wiem że się da coś tu osiągnąć

Do góry Bottom