Witam... wczoraj bedąc w mieście coś mnie podkusiło aby odwiedzić punkt sts i zawszeć jakiś malutki zakład... stojąc przed tablicą z rozpisaną ofertą szukałem czegoś konkretnego. I w tym momencie wszedł jakiś starszy facet około 40-50 lat poprosił Panią o włączenie wirtualnych meczy piłki nożnej... Nastepnie usiadł i rozkładając jakiś swój zeszycik zaczął coś zapisywać oraz obserwować mecze... Strasznie mnie to zaciekawiło lecz musiałem obstawiać i uciekać bo dziewczyna się niepokoiła oraz myśle, że nie ładnie było by tak bezczelnie wpatrywać sie w niego i jego kartki...
Co wy o tym sądzicie czy jest jakiś sposób na te mecze ktorymi on się zajmował?
Może jakaś zależność kursów od całej reszty... a może po prostu obserwuje to juz od dłuższego czasu i wiec co i jak składać?
Chciałbym aby ktoś co kolwiek o tym powiedział? Może ktoś sam kieruje się czymś podczas tych gier... może ktoś w to gra???
Pozdrawiam Marcin
Co wy o tym sądzicie czy jest jakiś sposób na te mecze ktorymi on się zajmował?
Może jakaś zależność kursów od całej reszty... a może po prostu obserwuje to juz od dłuższego czasu i wiec co i jak składać?
Chciałbym aby ktoś co kolwiek o tym powiedział? Może ktoś sam kieruje się czymś podczas tych gier... może ktoś w to gra???
Pozdrawiam Marcin