>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Vitesse 0-1 Feyenoord 15.01.06 r.

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
--------

Kursy według STS : 1-3.40 X-3.15 2-1.90 1x-1.64 2x-1.19
Analiza : Rozpoczniemy od mocnego uderzenia. Vitesse, które jeszcze niedawno zajmowało miejsce w czołówce, podejmować będzie Feyenoord (mecz pokazuje Polsat Sport), o którego sile nie trzeba chyba mówić nikomu Gospodarze przeżywają poważny kryzys. Do Borussii Dortmund odszedł Matthew Amoah a za niesubordynację do rezerw &quot;zesłano&quot; Youssoufa Hersi&#39;ego i Stijna Vrevena. Dla Feyenoordu najważniejszym wydarzeniem będzie debiut sprowadzonego z AZ Rona Vlaara. Młody obrońca uważany jest za jeden z największych talentów w Holandii, lecz Louis van Gaal nie widział dla niego miejsca w składzie i zawodnik wierząc w to, że w Rotterdamie będzie grał częściejodszedł Feyenoord ostatni raz pokonał Vitesse ponad dwa lata temu, a na wyjeździe nie wygrał z tą drużyną od grudnia 1995. Jeżeli Feyenoord wygra to spotkanie może się zrównać z odwieczny rywalem PSV Mój typ : 2

Mój typ : 2

stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Bardzo ciekawy mecz.
Vitesse u siebie 5 1 2
Feyenoord na wyjeździe 5 1 3

Tutaj moze zdarzyć się wszystko choć jeżeli spojrzymy na ostatnie wyniki Vitesse oraz to że zremisowali na boisku w Rotterdamie to można powiedzieć że Feyenoord jest tutaj głównym faworytem. Myśle że wygra to spotkanie lecz także może podzielić się punktami.

Mój typ: X2

gusto 695

gusto

Forum VIP
Mam Feyenoord na dwóch kuponach mam nadzieję, że mnie nie zawiodą. Nie mogą zawieźć jeśli chcą mieć mistrza, bo PSV dzisiaj wygra :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom