>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Villareal (1 - 0) Inter 4.04.2006

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
-----

Analiza : W pierwszym meczu obu 11 padł wynik 1 : 2 inter zapewne w tym spotkanie nie przyjedzie się tylko bronić lecz w walce o kolejne zwycięstwo . W ostatnim spotkaniu drużyna Villareal spisywała się bardzo dobrze lecz brakowało tego wykończenie Diego Forlan i Riquelme zapowiadają ostrą walke w tym spotkaniu dlatego niema jeszcze co przekreślać piłkarzy Villareal choć mają małe szanse natomiast Inter również skóry łatwo nie odda albowiem Adrian i spółka chcą pokazać że Liga Mistrzów im się należy mój typ na to spotkanie to 2 [/b]

Wynik: 1:0
Dwumecz: 2:2

Awans: Villareal

Edit by Laha

B 0

baldhead

Użytkownik
Re: Villareal - Inter 4.04.2006
Obrazek-----Obrazek

Analiza : W pierwszym meczu obu 11 padł wynik 1 : 2 inter zapewne w tym spotkanie nie przyjedzie się tylko bronić lecz w walce o kolejne zwycięstwo . W ostatnim spotkaniu drużyna Villareal spisywała się bardzo dobrze lecz brakowało tego wykończenie Diego Forlan i Riquelme zapowiadają ostrą walke w tym spotkaniu dlatego niema jeszcze co przekreślać piłkarzy Villareal choć mają małe szanse natomiast Inter również skóry łatwo nie odda albowiem Adrian i spółka chcą pokazać że Liga Mistrzów im się należy mój typ na to spotkanie to 2
Zgadzam sie z toba, lecz nie ukrywam ze mam pewne obawy wiemy jakie niespodzianki kryje LIGA MISTRZÓW jednak mój typ 2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom