>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VIII runda Ekstraligi

B 125,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Nie zgodzę się z tym. Ten mecz nie miał prawacsie rozpocząć. Tydzień temu we Wrocławiu nie jechali a było lepiej moim zdaniem. Zgodze sie że nacisk TV jest a terminów coraz mniej. Janowski pokazał teraz co sądzi o jeździe, rzucając czymś w komisarza toru idiotę. Anlas to panienka ale tu popieram

A 567,7K

adams235

Znawca - Żużel
Panowie przy Hurysie na fortunie przy 2 plus powinien być zwrot czy się mylę?ja mam przegrany,też tak macie? ,no i wogole dziwny manewr Fortuny,przy Janowskim mam zwrot jeśli chodzi o over ale przy Bewley już przegrany,myślałem że na Fortunie zawsze były zwroty przy przerwaniu meczu,...kiedyś byl komunikat chyba nawet w przypadku przerwania meczu zakład jest zwracany?

B 100,3K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Panowie przy Hurysie na fortunie przy 2 plus powinien być zwrot czy się mylę?ja mam przegrany,też tak macie? ,no i wogole dziwny manewr Fortuny,przy Janowskim mam zwrot jeśli chodzi o over ale przy Bewley już przegrany,myślałem że na Fortunie zawsze były zwroty przy przerwaniu meczu,...kiedyś byl komunikat chyba nawet w przypadku przerwania meczu zakład jest zwracany?
Witaj Adams, powinien być zwrot. Mi takowy zrobili

portowiecmks 15K

portowiecmks

Użytkownik
mozna wiedzieć, czemu już nie dzielisz się typami ? zawsze coś grałem od ciebie ;)

A 567,7K

adams235

Znawca - Żużel
Nie no brak czasu ostatnio panowie,do tego ciężko coś ugrać,buki coraz lepiej wystawiają kursy ,co do Hurysza na szczęście poprawili 😉 Myślę że jutro będzie parę fajnych opcji do zagrania oczywiście jeśli pogoda pozwoli😉to wrzucę jakieś przemyślenia 😉

Otrzymane punkty reputacji: +394
portowiecmks 15K

portowiecmks

Użytkownik
Nie no brak czasu ostatnio panowie,do tego ciężko coś ugrać,buki coraz lepiej wystawiają kursy ,co do Hurysza na szczęście poprawili 😉 Myślę że jutro będzie parę fajnych opcji do zagrania oczywiście jeśli pogoda pozwoli😉to wrzucę jakieś przemyślenia 😉
nie zawsze sie wygrywa, nie ma pewniaczków, szanuje za wiedze i że dajesz tu swoje propozycje :)

Otrzymane punkty reputacji: +287
N 0

NowyJa

Użytkownik
Proponuję Napisać do działu reklamacje. Ja w tamtym roku napisałem w sprawie zdarzenia H2H i odpowiedzieli że mam udać się do punktu po pieniądze ale wtedy grałem stacjonarnie normalnie. Trzeba próbować

H 0

heroics

Użytkownik
Janowski jest zwrot, gdyż nie odjechał 5 biegów i w ostatnim mógł przekroczyć linie 9.5, ale nie musiał. Bewley odjechał pięć biegów i nie przekroczył stąd przegrana.

S 100,5K

scrobek

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Ekstraliga, I liga, II lig
Godzina: 19:30
Spotkanie: Apator Toruń - Motor Lublin
Typ: Bartosz Zmarzlik poniżej 11,5 pkt. (Liczy się 5 pierwszych startów)
Kurs: 1,70
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: Ekstraliga, I liga, II liga VIII runda Ekstraligi
Analiza:

Dziś do Torunia przyjeżdża aktualny Mistrz Polski Motor Lublin. Będzie to pierwsza kolejka rundy rewanżowej, tydzień w Lublinie byliśmy świadkami lania Aniołów z Torunia, którzy polegli przy Alejach Zygmuntowskich 55:35. Dziś będzie wyrównana walka do ostatniego biegu.

Moją uwagę przykuła linia punktowa na Bartka Zmarzlika. Od lat wiemy, że Motoarena nie jest to najbardziej ulubiony tor aktualnego Mistrza Świata. W ubiegłym roku w dwóch ligowych meczach zdobył odpowiednio 8 oraz 7 punktów

Obsada każdego biegu będzie obsadą rodem z Grand Prix co daje dużą możliwość na stratę punktów, a linia 11,5 punktów nie pozwala na popełnianie błędów

Układ Biegowy
3. Zmarzlik, Michelsen, Lindgren, Sajfutdinov
7. Bańbor, Lambert, Zmarzlik, Dudek
10. Przyjemski, Kvech, Zmarzlik, Michelsen
13. Lambert, Zmarzlik, Sajfutdinov, Kubera

Otrzymane punkty reputacji: +80
slomiany400 129,7K

slomiany400

Użytkownik
Namówił mnie kolega B bartek2701 żebym wystawił typ

Gorzów - GKM 2 1.90 superbet (8 pkt przewagi i zakład siedzi)

Nie będę czarował tylko konkrety
- Gorzow u siebie wygrał z Falubazem, bo Fajfer miał dzień konia
- Gorzów to tylko dwóch, a czasem trzech zawodników: Thomsen, Vaculik i Andrzej
- 2 na 3 biegi w serii w Gorzowie jedzie junior
- jada liderzy, a potem Paluch/fajfer i jakiś random
- żeby GKM to przegrał to tylko MJJ i Fricke by punktowali
- Miskowiak ostatnio w formie a powinien pamiętać jak się w Gorzowie jedzie

Ostatnia edycja:
B 125,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Stal Gorzów GKM Grudziądz 1 (+2,5) @1,60 Totalbet 50-40

Ja dzisiai stawiam na Gorzów z handicapem, to jest jeden z ostatnich spotkań co oni mogą wygrać w rundzie zasadniczej. Nie można robić z Gkmu jakiegos dream teamu że każdego leją na wyjazdach to również drużyna swojego toru. Trener Świst ustawił zespół tak jak zaczął sezon Thomsen z juniorami pod nr 10 Mikołąj Krok który będzie zastępowany przez Palucha. Na którego stawia się coraz bardziej i coraz więcej oczekuję. Myślę że dzisiaj to on te 7-8 pkt zrobi w 5 startach. Kluczowym zawodnikiem będzie tez Fajfer który musi sobie radzić z drugą linia GKMU . Jeśli Toruń z takim składem nie dał rady i zremisował Gorzowie i Zielona Góra przegrała, to nie chce mi się wierzyć ze GKM jakoś przekonująco wygra, Fricke jest bez formy, handicapem może być Miskowiak. Ja stawiam dzisiaj wynik około remisowy, max 4 pkt w jedna max w drugą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2036
M 31,3K

murej

Użytkownik
Cierniak>Kvech 1,62 Betclic(5) Nie był to dobry dzień
Zmarzlik under 11,5 1,7 Totalbet(5)
Paluch under 7,5 1,8 Totalbet(5)

Ostatnia edycja:
maniek81 558,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Toruń - Lublin [Cierniak poniżej 5.5 pkt.] 1.68 betclic
1 pkt.

Trudne biegi ma dziś Mateusz. Teoretycznie najłatwiejszy ma swój pierwszy start, gdzie jest szansa na 2 punkty. Następne biegi, to już poprzeczka wyżej, bo ma przynajmniej po dwóch rywali wyżej od niego nitowanych. Wychodzi mi max 4 punkty, co powinno przełożyć się na brak startu w biegach nominowanych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1893
A 567,7K

adams235

Znawca - Żużel
Wynik po 4 biegach Gkm +0.5 kurs 1.75
J.Lidsey under 6.5 kurs 1.6 Fortuna
O.Paluch under 7.5 kurs 1.7 Fortuna
W poszukiwaniu wysokiego kursu
Fricke i Vaculik razem 20 pkt TAK kurs 2.5 Fortuna,typ trochę życzeniowy ale jakieś tam podstawy są do tego że 20 zrobią razem liczę zwłaszcza w 1 biegu na 3 i 2

I 53,6K

iti

Użytkownik
Przyjemski over 5.5 @2.02 superbet

Dziwny kurs jak dla mnie. Rok temu zrobił tam 6 i 6, a dziś mamy już rundę rewanżową i jeżeli mecz będzie rozstrzygnięty to powinien dostać więcej biegów, nie spodziewam się padliny w jego wykonaniu. Może zamknąć zakład na zielono już po dwóch startach i nikt nie powinien być tym zdziwiony.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1180
Do góry Bottom