>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VI runda IMŚ - GP Polski Gorzów Wielkopolski

S 104,9K

scrobek

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - SGP, SEC, SWC i pozostałe turnieje
Godzina: 19:00
Spotkanie: VI Runda Grand Prix Polski w Gorzowie Wielkopolskim
Typ: Jan Kvech over 5.5 pkt.
Kurs: 2,16
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: SGP, SEC, SWC i pozostałe turnieje VI runda IMŚ - GP Polski Gorzów Wielkopolski
Analiza:

Dziś w Gorzowie Wielkopolskim odbędzie się 6 runda Speedway Grand Prix. Swoją uwagę zwracam na jednym młodszym zawodników tego turnieju zawodnik z Czech Jan Kvech. Tor w Gorzowie nie jest to najbardziej emocjonujący tor, gdzie dochodzi do nie wiadomo jak dużo mijanek. Najczęściej liczy się start i mamy mało emocji na trasie.

Jankowi taki układ pasuje ma dobry start i potem umie bronić się przed atakami przeciwników. Dodatkowo patrząc na jego tegoroczny występ w meczu ligowym w Gorzowie Wlk. gdzie zdobył 10 punktów widzimy, że tor nie ma przed nim żadnych tajemnic.

W ubiegłym roku w SGP w Gorzowie Wielkopolskim zdobył 8 punktów. Liczę dziś na podobny wynik i awans do najlepszej 10-tki

Typ: Jack Holder - Anders Thomsen Typ: 1
Kurs: 1,70
Bukmacher: Superbet

Można to podsumować dwa różne bieguny jeśli chodzi o starty w tegorocznym Speedway Grand Prix. Australijczyk obecnie zajmuje 4, a Duńczyk 12 miejsce w klasyfikacji generalnej. Może mieć oczywiście na to wpływ kontuzja, która przydarzyła się Andersowi i odczuwa ją od dziś.

Jack Holder walczy o medal i nie może sobie pozwolić na słabe starty, tor w Gorzowie lubi, gdzie startował w barwach Stali Gorzów w czasach Covid. Wczorajszy mecz w Lublinie gdzie obaj mieli okazje się zmierzyć pokazuje różnicę pomiędzy nimi. Jack zdobył 11 punktów plus bonus w 4 startach, a Anders 6 punktów w 5 startach

Uważam, że dziś Holder awansuje do finału i będzie lepszy w klasyfikacji generalnej dzisiejszych zawodów od Andersa Thomsena

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2487
M 36,4K

murej

Użytkownik
Paluch over 2,5 1,75 superbet Więcej farta dzisiaj,bo Paluch głównie asystował-ale weszło :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1657
maniek81 571,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lambert - Fricke [1] 1.75 efortuna
Totalny piach w wykonaniu Brytyjczyka

Pechowe kwalifikacje dla Brytyjczyka, gdzie zaliczył dwa upadki. Upadki na szczęście nie groźne, a widać było, że jest szybki. Trzeba pokazać to w turnieju głównym i tu mamy zestawie w parze z przeciętnym w tym sezonie Fricke. Liczę, że Brytyjczyk dziś będzie wyżej od Australijczyka.

Ostatnia edycja:
I 0

insane

Użytkownik
Witam, śledziłem mecz na żużel relacja na żywo i miałem przedmeczowo postawiony zakład Holder lepszy od Thomsena, natomiast na Betfanie mam zakład przegrany - z tego co widzę Holder miał 11 punktów, a Thomsen 8, więc nie wiem o co chodzi.

Do góry Bottom