al_capone
Gangster
<script type="text/javascript" src="http://ads2.williamhill.com/ad.aspx?pid=189881530&bid=1479705615&lpid=1474778345"></script>
Zakręć naszym Kołem Fortuny i sprawdź co tym razem przyniesie Ci szczęście!
W promocji William Hill codziennie można wygrać nawet €10 w gotówce do wykorzystania w naszym kasynie Vegas.
Promocja “Koło Fortuny” potrwa do piątku 26. lutego. Każdego dnia możesz zakrecić kołem i wygrywać darmową gotówkę!
Graj teraz
Warunki i Postanowienia:
Strona promocyjna
Zakręć naszym Kołem Fortuny i sprawdź co tym razem przyniesie Ci szczęście!
W promocji William Hill codziennie można wygrać nawet €10 w gotówce do wykorzystania w naszym kasynie Vegas.
Promocja “Koło Fortuny” potrwa do piątku 26. lutego. Każdego dnia możesz zakrecić kołem i wygrywać darmową gotówkę!
Graj teraz
Warunki i Postanowienia:
- Promocja „Koło Fortuny” (określana dalej jako „Promocja”) będzie ważna od godziny 00:00:01 w poniedziałek 15/02/2016 do godziny 23:59:59 w piątek 26/02/2016 czasu w Wielkiej Brytanii (zwany później „okresem promocyjnym”).
- Promocja odbywa się codziennie. Każdy gracz ma jedną szansę dziennie na uczestniczenie w promocji.
- Klient może wziąć udział w promocji maksymalnie jeden raz w ciągu danego dnia.
- Nagrody mogą zostać wykorzystane tylko i wyłącznie w kasynie Vegas w William Hill.
- Wysokość nagrody będzie określona wartością wyświetloną na kole fortuny.
- Nagrody muszą być wykorzystane na w ciągu 7 dni, w przeciwnym wypadku wygasną.
- Do wygrania w promocji “Koło Fortuny” są następujące nagrody:
- €10 do wykorzystania w kasynie Vegas w William Hill
- €5do wykorzystania w kasynie Vegas w William Hill
- €2 do wykorzystania w kasynie Vegas w William Hill
- Nagrody mogą zostać wykorzystane tylko i wyłącznie w kasynie Vegas w William Hill.
- Nagrody będą przyznawane w okresie 24 godzin od zakończenia zwycięskiego obrotu na kole fortuny LUB do godziny 18:00 dnia następnego.
- Stosuje się pełne Warunki i Postanowienia strony William Hill.
Strona promocyjna