>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

vegas regal problem!

Status
Zamknięty.
pieter89 0

pieter89

Użytkownik
witam mam taki problem ???? dotyczacy Vegas Regal po za instalowaniu mam czarny ekran kasyna i nic nie idzie wyczyscilem rejestr wyczyscileem ciasteczka i wszystko i przeinstalowalem tez i nic to nie daje dalej caly czas czarny ekran;/ jak mozecie to pomozcie ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
tobie by sie przydal format mózgu patrzac po twoich postach na forum.....heh pewnie kminisz faze zbierajac darmowe bonusy ..to faktycznie smieszne by formatowac komputer..co za daun

L 0

lincoln

Użytkownik
a ja mam problem bo zainstalowalem odinstalowalem i nie chce dzialac blad przy instalacji...;/ jak usunac pliki cookies? z laptopa windows vista...!

P 0

pokerfun

Użytkownik
tobie by sie przydal format mózgu patrzac po twoich postach na forum.....heh pewnie kminisz faze zbierajac darmowe bonusy ..to faktycznie smieszne by formatowac komputer..co za daun
Formatuje to sie dysk a nie komputer jak cos ... informatyk po ch...
jak czytam twoje posty znawco to mi rzygac chce ...

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Uspokój się , po co takie niemiłe słowa w jego kierunku...
Ale jak by nie było ja tam się jaram darmowymi bonusami ...
jakbym się nie jarał nimi bym nie wchodził , więc większość pewnie tak ma...
Przecież wiadomo że darmowe &quot;piwo&quot; smakuje lepiej ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Nie chcę być wścibski, ale zamiast zakładać nowy temat, możnaby napisać na PW do administratora, lub nawet spróbować poszukać rozwiązania gdzie indziej (nie dlatego, że taki wątek istnieje ????), dlatego że potem zaczynają się głupie komentarze... (jak widać powyżej). Pozdrawiam ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
temat niech na razie zostanie, lecz zamknięty, gdy ktoś się dowie, to niech pisze do pietra na pw, lub do mnie to go otworzę, jeśli ktoś będzie miał cenne info, pzdr !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom