Szkoda tej Legii trochę. Kolejny system wymyśliłem na weekend z ekstraklasą:
GKS Bełchatów - Legia Warszawa :
2 @1.94
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków :
2 @2.04
Pogoń Szczecin - Lechia Gdańsk
Liczba bramek: powyżej 2.5 @2.22
Zagłębie Lubin - Piast Gliwice :
1 @1.89
Stawka: 80zł
Potencjalna wypłata (PLN): 660zł (
system 3/4)
Po krótce:
W pierwszym meczu, który ogladałem trochę tak jednym okiem, Piast grał słabiutko mimo tego, że wyszli na prowadzenie a nawet mimo tego, że pewnie dowieźliby co najmniej 1pkt gdyby nie czerwona kartka. Trela miał dobry dzień i kilka razy uratował swój zespół. Wątpie czy Piast jest w stanie wydusić z siebie coś wiecej niż w derbach z Górnikiem. Dla mnie to jest jeden z głównych kandydatów do spadku.
Całkiem korzystne jest to, że Zagłębie dostało baty od Pogoni bo dzięki temu mamy całkiem przyjemy kurs. Inaczej się bedzie grało Lubinianom z Piastem niż z ofensywnie grającą Pogonią, która mocno zaskoczyła tydzień temu zarówno nas jak i przeciwnika. Do pierwszej bramki mecz był całkiem wyrównany, niestety później zdezorientowane Zagłębie mocno sie pogubiło.
Wraca Sernas, o którym wystarczy tylko tyle, że w ubiegłym sezonie spędził na boisku najwięcej minut w drużynie.
Tydzień temu kurs koło 1,70 brałbym w ciemno. 1,89 wygląda całkiem ładnie a u innych buków jest pewnie jeszcze wyższy.
O Legii i Wiśle nie ma co pisać. Po takich kursach trzbea brać i tyle. Podbeskidzie nie potrafiło dobić Jagielonii a po kontuzji i zejściu Paweli (chyba coś z kolanem, pewnie nie zagra z Wisłą) środek nie istniał.
W meczu Pogoni over bo jak wspomniałem zagrali w pierwszym meczu ładnie, ofensywnie i liczę na powtórkę. A z drugiej strony może nawet Rasiak coś dorzuci ;]
Wiadomo,
polska piłka i aż 4 zakłady... niby szanse nie są duże ale wg mnie warto coś takiego złożyć.