>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

vcassel - głównie piłka nożna

V 0

vcassel

Użytkownik
Witam. Wraz z nowym sezonem postanowiłem po 2 latach powrócić do regularnego obstawiania meczów głównie piłki nożnej w związku z czym zakładam temat. Nie spodziewam się natychmiastowych ogromnych sukcesów (wypadłem już trochę z tematu) ale mam nadzieję, że z czasem wrócę do formy i jeśli wolny czas na to pozwoli co kolejkę będę przygotowywał mocno przemyślane typy.
Gram w betssonie z kapitałem początkowym 400zł. Sporo gram live jednak statystyki naturalnie będą obejmować tylko podane tutaj wcześniej typy.

V 0

vcassel

Użytkownik
Na rozgrzewkę delikatnie system 4/5 for fun:
Legia Warszawa - Rosenborg BK -1 @1.92
Lokeren - Viktoria Plzeň -DNB 2 @2.00
Śląsk Wrocław - Hannover 96 -2 @1.62
FK Ekranas - Steaua Bucharest -(1:0) 2 @2.13
Dinamo Bucharest - Metalist Kharkiv -DNB 2 @1.90
Stawka: 25zł
AKO: kolejno 13.25, 11.82, 15.52, 12.59, 13.11.
Po ostatnim meczu Legii mocno w nią wierzę ale sam kupon puszczony żeby się przyjemniej oglądało.

V 0

vcassel

Użytkownik
Szkoda tej Legii trochę. Kolejny system wymyśliłem na weekend z ekstraklasą:

GKS Bełchatów - Legia Warszawa : 2 @1.94

Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków : 2 @2.04

Pogoń Szczecin - Lechia Gdańsk Liczba bramek: powyżej 2.5 @2.22

Zagłębie Lubin - Piast Gliwice : 1 @1.89

Stawka: 80zł
Potencjalna wypłata (PLN): 660zł (system 3/4)

Po krótce:
W pierwszym meczu, który ogladałem trochę tak jednym okiem, Piast grał słabiutko mimo tego, że wyszli na prowadzenie a nawet mimo tego, że pewnie dowieźliby co najmniej 1pkt gdyby nie czerwona kartka. Trela miał dobry dzień i kilka razy uratował swój zespół. Wątpie czy Piast jest w stanie wydusić z siebie coś wiecej niż w derbach z Górnikiem. Dla mnie to jest jeden z głównych kandydatów do spadku.
Całkiem korzystne jest to, że Zagłębie dostało baty od Pogoni bo dzięki temu mamy całkiem przyjemy kurs. Inaczej się bedzie grało Lubinianom z Piastem niż z ofensywnie grającą Pogonią, która mocno zaskoczyła tydzień temu zarówno nas jak i przeciwnika. Do pierwszej bramki mecz był całkiem wyrównany, niestety później zdezorientowane Zagłębie mocno sie pogubiło.
Wraca Sernas, o którym wystarczy tylko tyle, że w ubiegłym sezonie spędził na boisku najwięcej minut w drużynie.
Tydzień temu kurs koło 1,70 brałbym w ciemno. 1,89 wygląda całkiem ładnie a u innych buków jest pewnie jeszcze wyższy.
O Legii i Wiśle nie ma co pisać. Po takich kursach trzbea brać i tyle. Podbeskidzie nie potrafiło dobić Jagielonii a po kontuzji i zejściu Paweli (chyba coś z kolanem, pewnie nie zagra z Wisłą) środek nie istniał.
W meczu Pogoni over bo jak wspomniałem zagrali w pierwszym meczu ładnie, ofensywnie i liczę na powtórkę. A z drugiej strony może nawet Rasiak coś dorzuci ;]
Wiadomo, polska piłka i aż 4 zakłady... niby szanse nie są duże ale wg mnie warto coś takiego złożyć.

V 0

vcassel

Użytkownik
#3 system 2/3
Pogoń Szczecin - Lechia Gdańsk : 1 @2.40

Polonia Bytom - Sandecja Nowy Sacz : dnb1 @2.28

Montpellier - Marsylia : 2 @3.20
Cała stawka (PLN): 30.00
Potencjalna wypłata (PLN): 204.48

Do góry Bottom