>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Vbi S96s T5750 2048 320

S 0

szymon80

Użytkownik
Witam.

Jestem zdecydowany na 99,9% na tego lapka, ale...

...jedyne co mnie denerwuje w tym sprzęcie to to, ze wszystkie gniazda ma po prawej stronie. ja jestem praworęczny i te wszystkie kable będą mi przeszkadzały. co wy na to ? Czy to dobry argument, by szukać czegoś innego? z kablami po lewej stronie ? Jeżeli tak to odpiszcie i polećcie identyczny sprzęt w identycznej cenie z gniazdami po lewej stronie obudowy ????

Pisze serio

Linka do allegro http://www.allegro.pl/item441286771_vbi_s96s_t5750_2048_320_gf8600gs_wifi_bt_katowice.html

S 0

szymon80

Użytkownik
dlaczego szajs ? sprzęt na pokładzie ma całkiem mocny ( jak dla mnie).
Co do HP i innych firmowych to też bym chciał ale po pierwsze, etykietka z nazwą firmy kosztuje drugie tyle, z tym samym sprzętem w środku. nie zamierzam przepłacać.

feever 5

feever

Użytkownik
dlaczego szajs ? sprzęt na pokładzie ma całkiem mocny ( jak dla mnie).
Co do HP i innych firmowych to też bym chciał ale po pierwsze, etykietka z nazwą firmy kosztuje drugie tyle, z tym samym sprzętem w środku. nie zamierzam przepłacać.
spoko ale jak chcesz miec laptopa na rok to prosze bardzo.. kupuj cos takiego;] niejeden serwisant Ci powie, ze lepiej kupic cos sprawdzonego wykonanego z dobrych materialow niz cos watpliwej firmy..

S 0

szymon80

Użytkownik
znzlazłem toshibe, moze sprzęt jest w niej troche słabszy ale jak wygląda ????

http://www.allegro.pl/item439738096_toshiba_a300_1g2_t2390_2gb_250_x3100.html

Podoba mi sie głównie sam wygląd. sprzęt ma właściwie w dolnych granicach moich warunków, ale nie jest tak żle. Ma wszystkie porty które są mi potrzebne. A cena jest również podobna.
W tym pierwszym jedną z dobrych zalet są raty.

Jak myslisz ? ceny lapków pójdą teraz bardziej w górę czy w dół. Ja chce się teraz kupić ze względu na świąteczną promocyjną podwyżke cen ???? myslę ze dopiero po nowym roku ceny spadną bardziej. Ale juz i tak długo sie bawie w wybór.

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
kolego może i moc ma tyle ze sądzę że możesz mieć go nie dłużej niż rok i padnie, ta toshiba już całkiem całkiem, zresztą to jedna z najlepszych firm pod tym względem

Do góry Bottom