>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Valuegames wyrownanych ekip

betme 138

betme

Użytkownik
Value jak value, kazdy tego poszukuje, ale mam tu ma mysli spelnienie pewnych warunkow:
http://forum.bukmacherskie.com/f340/grudzien-2014-w-npower-championship-115848.html#post4943869
tu podalem typ, ktory moze byc swietnym wykladnikiem do poszukiwania oczekiwanych meczow.
Mianowicie:
http://www.livesports.pl/mecz/hEV0SMYm/#szczegoly-meczu
druzyna z gornej polowy tabeli - Watford - ma pasmo slabych wynikow, w tym przypadku az 4 porazki z rzedu (wszystkie z druzynami dosc mocnymi). Wyjezdza do Fulham grajacego w kratke. Mysle, ze w tym meczu grala psychika, a nie umiejetnosci. Fulham liczylo na slabsza postawe przyjezdnych, a wiadomo, druzyna z czolowki ma sportowa zlosc na odniesienie dobrego wyniku, kurs powyzej 3,00 nalezalo uznac za atrakcyjny.
Inny przyklad, na pewno trudniejszy, ale po lepszym kursie, bo 5,50 i 2,75 w podporce, tez na przyjezdnych:
http://www.livesports.pl/mecz/G2TFH6sI/#szczegoly-meczu
Goscie, ze srodka tabeli podjeli zespol z czolowki, stad mowie o trudnosci wyboru tego typu, ale tu tak samo, jedni musza sobie cos udowodnic po pasmie porazek, zas gospodarze czuli sie zbyt pewnie.
I jeszcze inny, tez trudny do wyboru przyklad, sytuacja nieco odwrotna:
http://www.livesports.pl/mecz/zwyvizbA/#szczegoly-meczu
4,50 dla Montpellier. Zespoly na pewno wyrownanego potencjalu, ale nie mistrzowskie. Rennes po swietnej serii zwyciestw, zas Motpellier malo przekonywujacy. Nadmierna pewnosc siebie gospodarzy? Tak, to mogl byc argument. Gdyby to bylo PSG na pewno Mont. dostalby wiekszy kurs, ale paryzanie to zespol topowy, wiec ich zwyciestwo nawet z gra na 80% mozliwosci mogloby dac pewne zwyciestwo.
Wszystkie zwyciestwa okazaly sie przekonywujace, wszystkie podjalem. Przejechalem sie na takich meczach jak dobry kurs na Wisle Krakow, Panionios i MKT Budapeszt w dniu dzisieszym, ale one okazaly sie inne od opisanych powyzej. Zaden z nich nie mial wyraznej serii bardzo dobych meczow lub slabych (przynajmniej w przypadku jednej ekipy). Ale nawet z tych trzech wskazanych meczow mam jeszcze margines na kilka bledow.
Zatem uwazam, ze system ten zwiazany jest z psychika, ale nalezy sie kierowac:
1. w miare wyrownany potencjal rywalizujacych druzyn (nie ktos z mistrzowskiego topu i nie ktos z wciagajacych bagien)
2. value co najmniej na 3,00 - ewentualnie troche nizsze na podparciu.
3. wyrazna seria dobrych/slabych wynikow jednej z tych ekip.

Otrzymane punkty reputacji: +10
wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Koncepcja i pomysł dość ciekawy jednak musimy się wystrzegać pewnych rzeczy
Do podanego przez ciebie pomysłu dzisiaj pasował mecz który ja grałem u siebie
http://www.livesports.pl/mecz/x8WbofMs/#tabela;table;overall
Według mnie pasuje do wszystkich twoich 3 punktów wypisanych na samym końcu więc dlaczego skończyło się inaczej...ano dlatego że wystarczy popatrzeć na wyczyny Leixoes na wyjeździe i u siebie że są to dwie różne ekipy
Myślę że psychika tej drużyny jest taka że jadąc na wyjazd myślami są już przy następnym meczu u siebie :)
Jeśli wyeliminujemy podobne przypadki nie powinno być źle bo tak jak pisałeś margines błędu jest spory
Życzę powodzenia i wytrwałości w szukaniu takich spotkań,będę zaglądał,ode mnie leci plusik

betme 138

betme

Użytkownik
Ja bym tego meczu nie podjal, poniewaz, Santa Clara miala wygrany poprzeni mecz i tylko jeden z kilku ostatnich, wiec raczej miala morale odbudowane po serii porazek. Owszem Leixoes nie gralo ostatnio za dobrze i kusilo pograc, ale dla mnie jednak to byloby za malo. Za to jest szansa, ze pokonaja Madeire u siebie, ale jak pisalem, jesli kur nie bedzie powyzej 3,00 (a jak przypuszczam buki wystawia tylko 2,20) to nie warto.
Tak na szybko to co widze, to mozliwosc wygranej Torino w najblizszy weekend, ale kursy na razie z 3,20 spadly na 3,00. Mam nadzieje ze jednak troche z powrotem wzrosna.
W sumie Southampton moglby wygrac z MU, ale goscie zaczeli grac w koncu diabelski futbol, nie wiem jak patrzec na pilkarzy United, moze poczekam jeszcze troche i przed meczem z 2,90 kurs wzrosnie do 3,50 - to byloby warte ryzyka.

betme 138

betme

Użytkownik
http://www.livesports.pl/mecz/6XkglLyc/#szczegoly-meczu
Wygrana gosci?
Powinno byc latwo. Ale, mamy kurs ponizej 3,00 (zalewie 2,30) i bylbym bardziej przekonany gdyby Olmedo w ostatnim meczu bylo wygrane, ale 7 punktow na 4 ostatnie mecze druzyny z dna tabeli to jednak niezly dorobek. Zas Indepiedande del Valle to czolowka tabeli z seria 3 porazek. Zatem z jednej strony korci zagranie gosci na handi -1,5 po kursie 4,65. Niemniej jak pokazuje historia meczow tych druzyn, trudno przywiezc z Olmeki nawet wygrana, jednak gospodarze dzisiejszego meczu chyba dawno nie byli tak slabi. Jeszcze poczekam, kursy regularnie rosna, wiec moze sie na cos zdecyduje...

betme 138

betme

Użytkownik
http://www.livesports.pl/mecz/6XkglLyc/#szczegoly-meczu
Wygrana gosci?
Powinno byc latwo. Ale, mamy kurs ponizej 3,00 (zalewie 2,30) i bylbym bardziej przekonany gdyby Olmedo w ostatnim meczu bylo wygrane, ale 7 punktow na 4 ostatnie mecze druzyny z dna tabeli to jednak niezly dorobek. Zas Indepiedande del Valle to czolowka tabeli z seria 3 porazek. Zatem z jednej strony korci zagranie gosci na handi -1,5 po kursie 4,65. Niemniej jak pokazuje historia meczow tych druzyn, trudno przywiezc z Olmeki nawet wygrana, jednak gospodarze dzisiejszego meczu chyba dawno nie byli tak slabi. Jeszcze poczekam, kursy regularnie rosna, wiec moze sie na cos zdecyduje...
Okazalo sie bardzo skutecznie ???? mimo gry przez wiekszosc meczu w oslabieniu dwoch zawodnikow zdolali zwyciezyc. przypuszczam, ze bez strat personalnych zrobiliby z gospodarzy miazge! Ale w sporcie trzeba wkalkulowac ryzyko kontuzji lub kartek, dlatego mimo kursu ponizej 3,00 to byl ewidentny mecz value!

betme 138

betme

Użytkownik
Burnley - Southampton 2 -1,5
Typ nie jest value, ale jest atrakcyjny dla systemu tylko w postaci co najmniej dwubramkowego zwyciestwa. Tak wiec nie polecam grac, ale jak wiemy Southampton ma potencjal to wygrac nawet czterema bramkami. Southampton po slabej serii, ale to przegrane z wielkimi markami, a grali w tych meczach niezle. Burnley ma 8 punktow w 5ciu ostatnich meczach - niezly wyczyn. Nastapi jednak druga porazka z rzedu.

Schalke - Koln 2 4,75 X2 2,10

Generalnie nie lubie grac ligi niemieckiej, ale ten typ dobrze pasuje w system. Mozliwe, ze to nie sa wyrownane ekipy, jednak Koln stac na wygrana. Schalke pewnie ma uspokoja psychike, Koln musi wygrywac. Mam nadzieje na wzrostu kursu w okolice 6,00 a podporki na 2,40. Moze sie zdecyduje.
Empoli - Torino 2 3,20 2 -1,5 7,20
Mnie ten mecz pasuje idealnie, oczekiwalbym kursu 3,60 wiec nie moge nazwac tego value, ale wygrana powinna przyjsc turynczykom spokojnie. Obawiam sie ze kursy nie wzrosna, poniewaz po przekonywujacym zwyciestwie w LE typerzy chetniej pograja na Torino. Empoli 4 mecze bez porazki w lidze, zas pilkarze z Piemontu chyba z najgorsza seria od ponad roku. Bedzie efektowne przelamanie?
Chievo - Inter 2 -1,5 3,55
To co buki wystawily w tym meczu uwazam za value na Chievo, ale trzymajac sie systemu to Inter powinien wygrac. Koszmar wielkiej ekipy trwa, seria 5 meczow bez wygranej musi bolec, zas Chievo odwrotnie - 5 bez porazki. Wielkie odwrocenie rol i stroncenie Chievo ponownie do piekiel, zas Mediolan z kierunkiem ku szczytom? Trudno mi uwierzyc, by Inter wygral to efektownie, ale przyklady z pierwszego postu pokazaly jak wysoko mozna wygrywac.
Sheffield - Wolverhampton 2 3,20
Czy ktos wie co sie dzieje z Wilkami? Straszliwa seria fatalnych porazek. Gospodarze w niezlej formie wznoszacej. Czyzby mieli byc przygnebieni w tym meczu. Niestety jednak tu tez nie widze value. Spodziewam sie wzrostu kursu na poziom 4,00.
Notts - Swindon 1 3,20
Oooo tak, uwielbiam gdy kursy elegancko rosna. Nie mozna tu powiedziej o jakiejs fatalnej serii Notts, ale na pewno mamy dobra serie wicelidera. Liga w czubie jest plaska, stad uwazam, ze obecny kurs mozna oceniac value.
Petrojet - El Masry 2
Nie widze jeszcze nigdzie kursow, ale jesli na wygrana gosci przypadnie okolo 4,50 i 2,00 w X2 mozna to rozwazyc. Obawiam sie jednak, ze nikt nie wystawi value. Trzy mecze porazek z rzedu Masry musi budzic w nich zlosc...
Huelva - Las Palmas 1 3,20
Jest to mecz z druzyna z topu, wiec powinienem odpuscic, ale co to za top, jesli faworytem rozgrywek nie sa, a w czubie plasko? Gospodarze po trzech porazkach chca cos u siebie udowodnic.
Burgos - Astorga 2 4,00
Sasiadujace ze soba ekipy z dolu tabeli. Jedna z bardzo udana seria meczow, druga odwrotnie. Warto chyba zaryzykowac na przyjezdnych, ale czuje ze kursy wzrosna do 4,60 wiec mozna poczekac.
Czy mam do czegos przekonanie? Nie bardzo, moze tylko do Torino. System ma po prostu dzialac.

betme 138

betme

Użytkownik
Burnley - Southampton 2 -1,5 3,20 ⛔
Typ nie jest value, ale jest atrakcyjny dla systemu tylko w postaci co najmniej dwubramkowego zwyciestwa. Tak wiec nie polecam grac, ale jak wiemy Southampton ma potencjal to wygrac nawet czterema bramkami. Southampton po slabej serii, ale to przegrane z wielkimi markami, a grali w tych meczach niezle. Burnley ma 8 punktow w 5ciu ostatnich meczach - niezly wyczyn. Nastapi jednak druga porazka z rzedu.

Schalke - Koln 2 4,75 ✅ X2 2,10

Generalnie nie lubie grac ligi niemieckiej, ale ten typ dobrze pasuje w system. Mozliwe, ze to nie sa wyrownane ekipy, jednak Koln stac na wygrana. Schalke pewnie ma uspokoja psychike, Koln musi wygrywac. Mam nadzieje na wzrostu kursu w okolice 6,00 a podporki na 2,40. Moze sie zdecyduje.
Empoli - Torino 2 3,20 2 -1,5 7,20
Mnie ten mecz pasuje idealnie, oczekiwalbym kursu 3,60 wiec nie moge nazwac tego value, ale wygrana powinna przyjsc turynczykom spokojnie. Obawiam sie ze kursy nie wzrosna, poniewaz po przekonywujacym zwyciestwie w LE typerzy chetniej pograja na Torino. Empoli 4 mecze bez porazki w lidze, zas pilkarze z Piemontu chyba z najgorsza seria od ponad roku. Bedzie efektowne przelamanie?
Chievo - Inter 2 -1,5 3,55
To co buki wystawily w tym meczu uwazam za value na Chievo, ale trzymajac sie systemu to Inter powinien wygrac. Koszmar wielkiej ekipy trwa, seria 5 meczow bez wygranej musi bolec, zas Chievo odwrotnie - 5 bez porazki. Wielkie odwrocenie rol i stroncenie Chievo ponownie do piekiel, zas Mediolan z kierunkiem ku szczytom? Trudno mi uwierzyc, by Inter wygral to efektownie, ale przyklady z pierwszego postu pokazaly jak wysoko mozna wygrywac.
Sheffield - Wolverhampton 2 3,20 ✅
Czy ktos wie co sie dzieje z Wilkami? Straszliwa seria fatalnych porazek. Gospodarze w niezlej formie wznoszacej. Czyzby mieli byc przygnebieni w tym meczu. Niestety jednak tu tez nie widze value. Spodziewam sie wzrostu kursu na poziom 4,00.
Notts - Swindon 1 3,20 ⛔
Oooo tak, uwielbiam gdy kursy elegancko rosna. Nie mozna tu powiedziej o jakiejs fatalnej serii Notts, ale na pewno mamy dobra serie wicelidera. Liga w czubie jest plaska, stad uwazam, ze obecny kurs mozna oceniac value.
Petrojet - El Masry 2 ⛔
Nie widze jeszcze nigdzie kursow, ale jesli na wygrana gosci przypadnie okolo 4,50 i 2,00 w X2 mozna to rozwazyc. Obawiam sie jednak, ze nikt nie wystawi value. Trzy mecze porazek z rzedu Masry musi budzic w nich zlosc...
Huelva - Las Palmas 1 3,20 ⛔
Jest to mecz z druzyna z topu, wiec powinienem odpuscic, ale co to za top, jesli faworytem rozgrywek nie sa, a w czubie plasko? Gospodarze po trzech porazkach chca cos u siebie udowodnic.
Burgos - Astorga 2 4,00 ✅
Sasiadujace ze soba ekipy z dolu tabeli. Jedna z bardzo udana seria meczow, druga odwrotnie. Warto chyba zaryzykowac na przyjezdnych, ale czuje ze kursy wzrosna do 4,60 wiec mozna poczekac.
Czy mam do czegos przekonanie? Nie bardzo, moze tylko do Torino. System ma po prostu dzialac.
Na rozkladzie zostaly jeszcze mecze wloskie, ale juz teraz mozna napisac, ze nawet jak one skoncza sie nie po mysli to bilans z tej grupy typow bedzie korzystny ????
Od poczatku, Southampton jednak nie udowodnil swoich aspiracji na europejskie puchary, na koniec sezonu nie widze ich w pierwszej 7-ce. Nie wykorzystane karne w nudnym meczu zwykle sie mszcza. Tak prowadziliby 1:0 i pelna kontrola meczu z mozliwoscia na kolejne bramki, trudno, nie udalo sie. Moze wnioski takie: to nie bylo value w zadnym razie. Southampton mialo kurs faworyta, a po drugie to nie byly wyrownane zespoly, trzeba sie wystrzegac takich meczow na przyszlosc?! Nie wiem, za wczesnie powiedziec, ale do tytulu postu nawet nie pasuje.
Kolonia nie stworzyla sobie w tym meczu wielu okazji, ale pelna determinacja z tylu pozwolila dowiezc zwyciestwo do konca. Przed meczem mialem watpliwosci, czy dokonalem dobrego wyboru, bo jak pisalem nie sadze te druzyny za wyrownane, ale niespodzianki przeciez w futbolu to norma.
Wilki wielkie przebudzenie. W koncu poukladana defencywa i wykorzystanie akcji w koncowce meczu. Brawo, idealnie wpisalo sie w system.
Mimo, ze w czubie Championship plasko, to jednak byl mecz lidera, wiec nalezalo tez typ brac ze spora wrazliwoscia. Uznalem, ze kurs na gospodarza wystarczajaco atrakcyjny. Ale jak to sie mowi: shit happens!
El Masry, nie zagralem, poniewaz nie mialem oczekiwanego kursu a ten okazal sie 3,10. Niemniej skoro go wskazalem przed ogloszeniem kursow to powinienem go tu rozliczyc.
Las Palmas jak w przypadku Swindon, mowa o liderze, ktory nie zawiodl... Nauczka?!
Kapitalnie dzis dzien zamknela Astorga, zwyciezajac jako idealny typ systemowy ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
betme 138

betme

Użytkownik
Empoli - Torino 2 3,20 2 -1,5 7,20 ⛔
Chievo - Inter 2 -1,5 3,55 ✅
No i rewelka. Kurs na czysty win Interu nie byl jakims value, zwykly faworyt, wiec mogly sie jawic tu niepowodzenia z meczu Southampton. Nic takiego nie mialo miejsca, Inter pokryl handi. Malo tego, tuz przed meczem skoczylo do 3,80. A Torino jednak w ligowym kryzysie, byli daleko od zwyciestwa.
Na jutro dostrzegam Hannover, ale licze na dalsze wzrosty kursu.
http://www.livesports.pl/mecz/6kHTzEU9/#szczegoly-meczu
Ostatnia porazka Augsburga nie powinna zaburzac systemu, poniewaz kazdy moze przegrac z Bayernem. Wiec to tak jakby Augsburg byl po serii zwyciestw, a Hannover w spiaczce. Czas przebudzic sie i odczarowac rowniez swoj stadion.

betme 138

betme

Użytkownik
Na jutro dostrzegam Hannover, ale licze na dalsze wzrosty kursu.
http://www.livesports.pl/mecz/6kHTzEU9/#szczegoly-meczu ✅ 2,75
Ostatnia porazka Augsburga nie powinna zaburzac systemu, poniewaz kazdy moze przegrac z Bayernem. Wiec to tak jakby Augsburg byl po serii zwyciestw, a Hannover w spiaczce. Czas przebudzic sie i odczarowac rowniez swoj stadion.
Niestety, nie zagralem, bo kurs nie byl oczekiwany, ale weszlo, zgodnie z systemem ????

cock 756

cock

Użytkownik
Aż się zalogowałem jak przekopałem ten wątek! Fajnie, ciekawie. Ja patrzę na to co wyprawiasz przypomina mi się thebet, Francuz z blogów. Potrafił bombardować ofertę z tygodniowym wyprzedzeniem i mieć miesięczny zysk 200-600j (a tam stawkuje się do 1-10j). Różnica w tym że On mielił ofertę, by uciułać profit, Ty starasz się bawić w selekcje. Grał tak dwa lata, potem zamkneli mu blog jak olał podliczanie typów. Nie wiem jakie miał założenia do gry, miał cel &quot;profit&quot; i wywiązywał się z założeń doskonale. Jestem ciekawy podsumowań tej gry i wniosków.

Pomyślności

P 2

patch

Użytkownik
Sposób wyboru typów bardzo dobry, jednak nie bardzo rozumiem co kwalifikuje kurs do atrakcyjnego. Jeśli tylko jego wysokość (jak się domyślam &gt; 3,0) to jest to droga donikąd. Warto byłoby moim zdaniem poszperać dokładniej w tych kilku wybranych meczach dziennie i przemyśleć granie niższych kursów bo nawet kurs 1,2 ma value w specyficznych warunkach. Ogólnie bardzo mi się podoba Twój sposób, jednak nie uważam, że coś na nim wygrasz, prędzej wyjdziesz na zero. Powodzenia.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Nadal próbuję:
ANGLIA: Puchar FA 20:45
Scunthorpe - Chesterfield 1 @ 3.10 REMIS

WŁOCHY: Serie A 15:00
Chievo - Torino 1 @ 3.00 REMIS
WŁOCHY: Lega Pro - Group A 16:00
FeralpiSalo - Bassano 2 @ 2.90 REMIS

WŁOCHY: Lega Pro - Group B 19:30
Savona - Pistoiese 1 @ 2.88 ✅

WŁOCHY: Lega Pro - Group C 15:00
Juve Stabia - Benevento 2 @ 3.15 ✅
Co myślicie o graniu takich typów jako DNB lub 1X/X2?

P 2

patch

Użytkownik
Grajac typy dwudrogowe, moim zdaniem, zwiekszasz szanse na bankruta. Typ DNB czyli cover jak rowniez dwudrogowy z podporka sprowadza sie do akceptacji dwoch oferowanych kursow czyli do lapania sie na dwie marze. Sugeruje gre na 1X2 Twoim sposobem tylko dluzej. Wnioski wyciagaj po 700 typach, a nie po 20. Dobrze Ci idzie to po co ulepszac? Tak trzymaj ????

Do góry Bottom