>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

valuebety - wasze typy

M 0

m_arek87

Użytkownik
Witam!
Postanowiłem założyć temat w którym możecie podawać typy, które są według Was valuebetami. Z własnego doświadczenie wiem, że wyłapywanie valuebetów nie jest łatwe, także wspólnymi siłami może osiągniemy pozytywny wynik! Zapraszam to tematu!

M 0

m_arek87

Użytkownik
jak to nieprawidłowy przecież działa. Tam jest dział z typami
mój błąd:spokodfhgfh:, ghs chodziło mi o konkretne przykłady valuebetów a nie wszystkie typy jakie podają użytkownicy, stworzyłem temat chcąc wyselekcjonować z wszystkich typów te, które najbardziej pasują do określenia valuebet, jeśli moderatorzy uważają że temat jest powieleniem istniejących już to proszę o usunięcie.

T 2

tomeks91

Użytkownik
Moim zdaniem każdy z typerów upatruje sobie 1,2 typy dziennie co oznacza, że naprawdę są do nich przekonani. Jak wiadomo nie da się w sporcie prawdopodobieństwa zmierzyć, więc to co dla jednych jest value dla drugich może nie być. Co innego to strefa zamknięta fixy i insidery, ale ja tam dojść nie mam. Dużo typerów z forum jest na plus czyli grają valuebety jakby na to nie patrzeć. Pozdrawiam

G 46

ghs

Użytkownik
mój błąd:spokodfhgfh:, ghs chodziło mi o konkretne przykłady valuebetów a nie wszystkie typy jakie podają użytkownicy
Każden jeden z tych typów, które tam są, to są valuebety według osób je podających. Każden jeden, kto tam podaje typy, chce na nich zarobić, ergo każdy z nich jest valuebetem według ich autorów (inna sprawa, że mogą oni nawet nie wiedzieć, iż to akurat nazywa się valuebetem).

M 0

m_arek87

Użytkownik
korona kielce - lech poznan 1(4.60zl) ewentualnie 1x kurs z bet-at-home
⛔

coz moge napisac, typ okazal sie nietrafiony, podalem go zeby sprowokowac inne osoby do podawania swoich typow, moge powiedziec ze nie warto wybierac spotkan na szybko, ten do takich nalezal i widac jak sie skonczylo, mam nadzieje ze temat w koncu ruszy,pozdrawiam

nasty 12

nasty

Użytkownik
dobra to cos napisze ???? odnosnie valuebetow moim zdaniem to ciezko je znalezc w tym co najbardziej popularne tj. glowne ligi pilkarskie sporty amerykanskie wazne wydarzenia sportowe. value opiera sie na tym, ze cos jest w naszym mniemaniu pewniejsze niz buk sadzi. w tym co najbardziej popularne buki wiedza najwiecej i ciezko ich ograc. jedynie czasem bardzo wysokie kursy moga byc value bo cala kupa ludu rzuca sie na faworytow i to na nich kursy gwaltowanie spadaja a to oznacza wzrost na ałtsajderow ???? we wszystkich mniej popularnych sportach wg mnie latwiej o valuebety, gdyz buki mniej o tym wiedza. ja tam obstawiam tylko typeczki i nie narzekam ???? buziaczki cmok cmok

Do góry Bottom