>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Valuebets u BaNaNa

banan23 150

banan23

Użytkownik
Witam, typowaniem zajmuję się od niedawana, więc żeby nie być na minusie postawiłem grać valuebety*. Oczywiście nie zawsze się znaleźć tak owe ale gdy mi się to uda to będę je tutaj podawał. Gram tylko piłkę nożną bo na niej znam się najlepiej. Będę grał single z kursem powyżej 2.0.
*valuebet- zakład, który w naszej opinii ma większe szanse na powodzenie niż zakłada to bukmacher, tzn kurs zdarzenia jest większy od tego którego my byśmy wystawili.
▶Mecz:IK Brage - Degerfors IF
▶Liga: Szwecja, Superettan
▶Typ: 2
▶Kurs: 2.10
▶Stawka: 2j
▶EW: 4.20j​

banan23 150

banan23

Użytkownik
▶Mecz:Wexford Youths - Athlone Town
▶Irlandia, First Division
▶Kurs: 2.4
▶EW: 4.8j
Wynik: 0-2, ✅ :jupisdfgdfg:
Warto dodać, że kurs na gości dzień przed meczem był 2,4 a już na kilka godzin przed samym spotkanie tylko 2,0. Można po tym stwierdzić, że był to valuebet
;)

banan23 150

banan23

Użytkownik
Wyjątkowo KUPON a nie SINGIEL z racji tego, że w bahu niektórych typów nie można grać pojedynczo tylko trzeba tripla zagrać więc takie coś skleiłem: ;)
▶FK Akzhayik Uralsk - Ordabasy Shymkent
▶Kazachstan
▶FK Aktobe - Taraz
▶Kazachstan
▶FC Kuressaare - JK Nomme Kalju
▶Estonia
▶AKO: 3.23
▶EW: 6,47j

banan23 150

banan23

Użytkownik
Przypadek jak poprzednio więc podaje tripla.
▶Zhetysu Taldykorgan - FC Astana
▶Kazachstan
▶FC Flora Tallinn - Paide Linnameeskond
▶Estonia
▶N.Djokovic - Murray A. (under/over 28.5)
▶AKO: 2,82
▶EW: 2,64j

banan23 150

banan23

Użytkownik
Przypadek jak poprzednio więc podaje tripla.
▶Zhetysu Taldykorgan - FC Astana
Kazachstan

▶FC Flora Tallinn - Paide Linnameeskond
Estonia
▶N.Djokovic - Murray A. (under/over 28.5)
▶AKO: 2,82
▶EW: 2,82j

Zhetysu 1:1 Astana :/ Astana walcząca o mistrza nie potrafiła wygrać na wyjeździe ze słabo grającym u siebie Zhetysu. Trudno ale lecimy dalej.
⛔

banan23 150

banan23

Użytkownik
Wyjątkowo KUPON a nie SINGIEL z racji tego, że w bahu niektórych typów nie można grać pojedynczo tylko trzeba tripla zagrać więc takie coś skleiłem: ;)
▶FK Akzhayik Uralsk - Ordabasy Shymkent
▶Kazachstan
▶FK Aktobe - Taraz
▶Kazachstan
▶FC Kuressaare - JK Nomme Kalju
▶Estonia
▶AKO: 3.23
▶EW: 6,47j
Wszystko ładnie siadło, najwięcej emocji oczywiście z najmniejszymi kursami choć Ordabasy remisowały jeszcze w 92. minucie ale chwile potem zdobyły zwycięskiego gola :p ✅
P.S marek, nie za bardzo rozumiem Twoją wypowiedź ;)

banan23 150

banan23

Użytkownik
▶Mecz: Honefoss- Brann
▶Norwegia Tippeligaen
▶Kurs: 2.55
▶EW: 5,1j
Brann nie wygrało na wyjeździe od 6 spotkań, każda seria kiedyś się kończy a to jest dobry przeciwnik do przerwania złej passy ????
Z taką grą Brann długo nie przerwie tej passy. WYNIK 1:1, ⛔

banan23 150

banan23

Użytkownik
Na jutro bardzo uboga oferta więc tylko dubelek taki:
▶FC TPS Turku - Jeunesse Esch
▶Liga Europejska kwalifikacje
▶Limerick 37 FC - Bray Wanderers
▶
Irlandia Premiership

▶
AKO 1.92
▶EW: 3,84j

Otrzymane punkty reputacji: +1
banan23 150

banan23

Użytkownik
▶Mecz: Lech Poznan - FC Nordsjaelland
▶Mecz towarzyski
▶Kurs: 2.90
▶
EW: 5,8
Postawiłem na ten typ ponieważ uważam, że to ogromna okazja i duże value. Na oficjalnej stronie Lecha możemy wyczytać, że mają problemy z kontuzjami a sam Rumak mówi, że na bój z v-ce mistrzem Danii poślę kilku młodzików.
Drużyna duńska przygotowuje się natomiast do pucharów i zagra w optymalnym składzie by jeszcze lepiej się zgrać. Myślę, że kurs na FC Nordsjaelland będzie malał z czasem a rósł na drużynę z Polski.
Edit: kurs na Duńczyków już tylko 2,50 :p
Edit 2: kurs przed meczem- 2.00

banan23 150

banan23

Użytkownik
▶Mecz: Lech Poznan - FC Nordsjaelland
▶Mecz towarzyski
▶Kurs: 2.90
▶
EW: 5,8
Postawiłem na ten typ ponieważ uważam, że to ogromna okazja i duże value. Na oficjalnej stronie Lecha możemy wyczytać, że mają problemy z kontuzjami a sam Rumak mówi, że na bój z v-ce mistrzem Danii poślę kilku młodzików.
Drużyna duńska przygotowuje się natomiast do pucharów i zagra w optymalnym składzie by jeszcze lepiej się zgrać. Myślę, że kurs na FC Nordsjaelland będzie malał z czasem a rósł na drużynę z Polski.
Edit: kurs na Duńczyków już tylko 2,50 :p
Edit 2: kurs przed meczem- 2.00
Wynik: 4-1, ⛔
Ogromny valuebet ale niestety nie wszedł. Tak to jest, na stronie klubowej Lecha można wyczytać, że zagrają rezerwy i młodzicy a wychodzi podstawowy skład, nie można wierzyć nawet oficjalnej stronie ale trudno.

Do góry Bottom