>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Valuebet - pytanie

7seven7 0

7seven7

Użytkownik
Witam
Jako zupelnie poczatkujacy, mam pytanko odnosnie gry metoda valuebet.

Zdarzenie (losowo wybrane): HC Kosice vs Slovakia (U20)
1 - 1,45
X - 7,75
2 - 9,10

Sposob typowania: valuebet

A. Oblicznie prawdopodobienstwa z kursu (kalkulatorem z forum)
1 - 74,2 %
X - 13,8 %
2 - 11,8 %

B. Sprawdzenie czy jest to valuebet (programem z forum)
1 - TAK
X - TAK
3 - TAK

I teraz gdy wszystkie mozliwosci wyniku sa na TAK, powinnienem
obstawic 1 (najwieksze prawdopodobienstwo i najnizszy kurs). Czy tak?

Wychodzi wiec na to, ze to metoda tylko na sprawdzenie, czy buk nie
oszukuje dajac kursy nie bedace valuebetami, czyli takie na ktorych
nie mozemy zarobic.

S 0

sweter

Użytkownik
nie wiem czy jest to value bet ale przekonany jestem ze jest to sure bet ????

masz zysk rzedu 7,69% wkladu

PS: nie sadze zebys znalazl takie kursy na to zdarzenie w jakimkolwiek buku

7seven7 0

7seven7

Użytkownik
Z tego co pamietam, to wzialem kursy z sure, ale to tylko przyklad. Chodzi mi o ogolne zasady wyznaczania valuebeta.

majestic 0

majestic

Forum VIP
hm... no nie wiem czy takie liczenie cos daje :roll: musisz poprostu sam nauczyc sie rozpoznawac valuebety. dotego potrzeba oczywiscie troche doscwiadczenia, bycia na bierzaco w danej dyscyplinie. np. jesli chcesz obstawiac pilke nozna / lige angielska to musisz sie tym interesowac, czytac newsy itp. oczywiscie w tych znanych ligach ciezej jest znalezc valuebet bo bukmacher przecierz tez na bierzaco sledzi te wszystkie newsy info o kontuzjach... bo pojawiaja sie one w szeroko dostepnych mediach. dla mnie valuebet jest to typ na ktory moim zdaniem bukmacher wystawil zbyt wysoki kurs, nie musze tego w jaki kolwiek sposub obliczac poprostu z informacji jakie posiadam wynika ze jakas druzyna ma spore szanse na wygrana a kurs np. 3 czy 2.60 jest zawyzony.

mozliwe ze takie obliczanie, ktore przedstawiles cos tam daje ale ja sie nigdy tym nie interesowalem...

aha jesli postawisz jakis typ np. na Polske i poczatkowy kurs wynosil 2.80(po takim postawiles)
a potem zaczal spadac i na kilka minut przed meczem wynosil.. 2.50 to wtedy napewno postawiles valuebet bo to bukmacher poczatkowo zle obliczyl szanse obu druzyn i potem zaczal korygowac swoj blad.

poZdro

Do góry Bottom