>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Value Bet - jak odczytywać

I 0

ic3

Użytkownik
Witam, mam kilka pytań odnośnie &quot;odczytu&quot; value bet&#39;ów, nigdy wcześniej się tym nie interesowałem, dopiero dzisiaj zacząłem.

1. Outcome - 2 - oznacza, że kurs na drugi zespół jest znacznie zawyżony?
2. Value - 2.22 - co to jest za kurs i jak został obliczony? Rozumiem, że im większa wartość tym lepiej?
3. Probability - 6.99% - zwiększone o tyle procent prawdopodobieństwo czego, że zespół drugi ma szansę wygrać?
Pozdrawiam

imanust 4

imanust

Użytkownik
Ad.1 outcome, znaczy wynik, czyli tak jak myślisz - drużyna na którą kurs jest przeszacowany
Ad.3 Prawdopodobieństwo wystąpienia wyniku - w tym przypadku wygranej Albanii
Ad.2 Value to współczynnik liczony za pomocą iloczynu kursu i prawdopodobieństwa jego wystąpienia (31,00 * 0,0699 = 2.22). Jeśli ten współczynnik jest wyższy niż 1,00 to mamy doczynienia z Valuebetem. w tym przypadku jeśli prawdopodobieństwo jest dobrze oszacowane to masz megavaluebeta;)

I 0

ic3

Użytkownik
Dzięki, a tak w ogóle oddsportal jest dosyć wiarygodną stroną jeżeli chodzi o value bety?
Widzę, że niektóre zakłady - kurs ~ 4 zł, mają wyliczone przez nich nawet prawie 30% prawdopodobieństwo pomyślności.

cock 756

cock

Użytkownik
Widzę, że niektóre zakłady - kurs ~ 4 zł
Drobny szczegół: kursy nie są wyrażone w zł. Wygrane z singli by były wtedy w złotych kwardatowych albo dolarozłotych albo jeszcze eurozlotych, czy komu w czym innym się widzi.
Co do valuebetów...
Obserwuj ich. Nie patrze na oddsportal pod tym kątem.

Do góry Bottom