>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

"Va banque" - Od 20 zł do 1000 zł (3 szanse)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Wpłaciłem do bwinu 40 zł, otrzymałem 20 zł jakiegoś tam bonusu czyli razem mam 60 zł.
Plan jest taki:
Założyłem sobie, że zacznę grać od 20 zł (w razie czego znowu wystartuję od 20 zł przy ewentualnej wtopie, mam 3 szanse).
Będę grał tylko pewniaczki ???? , niskie kursy.
Cel to ugrać 1000 zł, stawiał będę wszystko co ugrałem.
Gram na poważnie, nie wirtualnie. Nie pokładam dużych nadziei w ten &quot;system&quot;, ogólnie to będzie bardziej zabawa i liczenie na farta.
Nie wykluczam podczas gry jakiś ewentualnych zmian w mojej grze.
#1.
Newcastle +2 1,05
20 zł
#2.

Manchester City 1,23
20 zł
Bank:
65,60 zł

tbm 642

tbm

Forum VIP
Kiedyś doszedłem do 21 stopnia takiej gry. Zaczynałem z większym budżetem, wszystkie kursy grałem w okolicach 1,10 - 1,20. Poczatkowe założenie bylo, żeby po 20 skończyć. Ale zgubiła mnie pazerność. Gdy doszedłem do 20 stopnia, chciałem wygrać więcej... uwierzyłem za bardzo w swoje możliwości, w passę... postanowiłem, że zagram do 25 i skończę... ale 21 okazał się pechowy. Powodzenia !

win1988 164

win1988

Użytkownik
Podobna sytuacja. Kiedyś na BF udało się w dość szybki tempie ugrać z 25e 198e. Grałem kursy z przedziału 1.2-1.01. Gra wyłącznie w ramach for fun, ale efekty mnie zdziwiły. Potem zagrałem chyba kurs 1.4, mówiąc sobie, że to ostatni typ przed wypłatą. Grałem Jastrzębski Węgiel, który chyba przegrał z Fartem 3-1 ; ) Szkoda, ale dla zabawy można sobie takie coś potypować. Powodzenia życzę.

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
To i ja sie podziele swoim doswiadczeniem . Na spinach na sportingbecie ugrałem 2.85 zł i postanowiłem ze bede grał all in kursy 1.20 . W excelu zrobiłem arkusz i wyszło mi ze przy 25 etapie bede miał cos koło 300 zł . I na 18 etapie zagrałem Arsenal - Everton over 1.5 gola na live gdzies w 20 minucie po kursie bodajze 1.25 skonczylo sie 1-0 i koniec zabawy. Teraz udało mi sie wygrac bon ukash na 10 zł i znowu zaczałem grac tym razem na bet365 . Tutaj pojdzie z tym zdecydowanie szybciej (lepsze kursy bogatsza oferta live itp).

Do góry Bottom